Найбільший Bitcoin ETF: BlackRock управляє понад 100 000 BTC

Найбільший Bitcoin ETF: BlackRock управляє понад 100 000 BTC

BlackRock тепер управляє понад 100 000 Bitcoin

У 13 лютого Bitcoin ETF від BlackRock досяг понад 100 000 BTC у управлінні. Фактично, цей досягнення зробило його першим американським US spot Bitcoin ETF, який перевищив $1 мільярд припливів, з $493.1 мільйонами, що надійшли саме в той день.

Це досягнення підкреслює зростаючий інтерес до Bitcoin як легітимного класу активів у очах інституційних інвесторів. Bitcoin ETF BlackRock встановлює нові рекорди

Дані від дослідження K33 показали, що Bitcoin ETF від BlackRock - iShares Bitcoin Trust (IBIT) - перевищив позначку в 100 000 Bitcoin у управлінні.

IBIT став першим US spot Bitcoin ETF, який перевищив позначку в $1 мільярд припливів, з помітним напливом у розмірі $493.1 мільйона лише 13 лютого. Цей ріст інвестицій позиціонує IBIT твердо на передній план, перевищуючи конкурентів, таких як FBTC від Fidelity, який має загальний приплив у розмірі $881 мільйон.

...

Майкл Сейлор, відомий прихильник Bitcoin, оптимістично оцінює його довгострокову вартість. Він пов`язує зріст припливу капіталу з зростанням привабливості Bitcoin як інвестиції. Сейлор вказав на відмінні особливості Bitcoin та його незалежність від традиційних ризикових активів. Він також зазначив, що ETF надають доступ до Bitcoin широкій аудиторії інвесторів, що призводить до попиту, що перевищує пропозицію.

Відомості про власників найбільшої кількості Bitcoin у 2024 році: управління Bitcoin ETF. Джерело: дослідження K33.

Повідомлення про відмову.

Дотримуючись правил Проект Трест, BeInCrypto зобов`язаний до неупередженої, прозорої звітності. Ця новина стаття має на меті надати точну, своєчасну інформацію. Однак читачам рекомендується перевірити факти самостійно і сконсультуватися з фахівцем, перш ніж робити будь-які рішення на основі цього контенту. Зауважте, що наші Умови використання, Політика конфіденційності та відмови були оновлені.

MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд, с процентной ставкой 0,625% и сроком до 2028 года. Доход составил $997,4 млн, часть будет использована на погашение облигаций и покупку биткоина 🚀🔒.
Просмотреть
Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Биткойн готовится к новому ралли в октябре, прогнозируется новый ATH. Аналитики видят рост после решений банков и сопротивления на $66,000. Сентябрь приближается к $70K, следите за новостями! 🚀📈
Просмотреть
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Обнаружена серьезная ошибка в Bitcoin Core, затрагивающая 17% узлов сети. Уязвимость исправлена в версии 24.0.1 и обнародована 12 декабря 2022 года. Важно обновиться до версии 27.1 для безопасности. ⚠️🔒
Просмотреть
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
📈 Биткоин достигает максимума за 25 дней в $64 133, увеличившись на 10,3% благодаря бычьему настроению на фоне снижения процентной ставки ФРС и отчета BlackRock. Вопрос: преодоление отметки в $65 тыс.? 🚀
Просмотреть