Технологічний гігант Ripple придбав компанію Standard Custody & Trust

Технологічний гігант Ripple придбав компанію Standard Custody & Trust

Армія XRP питається про вплив придбання Ripple в умовах незадовільного цінового становища XRP

Ripple оголосив про угоду щодо придбання компанії Standard Custody & Trust, регульованої платформи, створеної для цифрових активів на корпоративному рівні.

Згідно з інформацією, такий крок підкреслює відданість Ripple виконанню регуляторних вимог, укріплюючи при цьому свій товарний ряд. Звіт зауважив, що зростання інституційного прийняття криптовалют та блокчейну виникає з наявності зрілих, безпечних та відповідних продуктів.

На X Бред Гарлінгхаус, генеральний директор Ripple, висловився, що додавання компанії Standard Custody дозволяє Ripple покращити поточні пропозиції продуктів для клієнтів і досліджувати нові продукти та варіанти використання, зберігаючи повну відповідність.

Крім того, Гарлінгхаус підкреслив, що Ripple вже здійснив: ✅ майже 40 ліцензій американських грошових передавачів, ✅ ліцензію MPI від MAS, а також ✅… https://t.co/0BrAWjBmhM — Бред Гарлінгхаус (@bgarlinghouse) 13 лютого 2024 р.

Морган додав, що придбання Ripple ліцензій на переказ грошей та зберігання створює рамки регуляторної ясності для цих діяльностей. Він зауважив, що жоден з цих розвитків не може бути негативним для XRP.

Відмова від відповідальності: Інформація, представлена в цій статті, є для інформаційних та освітніх цілей лише. Стаття не становить фінансової поради або поради будь-якого роду. Компанія Coin Edition не несе відповідальності за будь-які збитки, зазнані в результаті використання вмісту, продуктів чи послуг, вказаних у статті. Читачам рекомендується виявляти обережність перед вживанням будь-яких дій, пов`язаних з компанією.

Суд разрешил Terraform Labs прекратить деятельность, инвесторы радуются
Суд разрешил Terraform Labs прекратить деятельность, инвесторы радуются
🌐 Terraform Labs получила судебное разрешение на ликвидацию деятельности. Рынок реагирует позитивно, цены на LUNA и LUNC выросли. SEC согласился с представленным планом компании. #крипто #рынок
Просмотреть
Активность китов растет: Fantom, Immutable X и BAT
Активность китов растет: Fantom, Immutable X и BAT
Киты активизировались для FTM, IMX и BAT после снижения ставок Федеральной резервной системой. Увеличение транзакций китов свидетельствует о растущем доверии и оптимизме к этим альткоинам. FTM растет на 60%, IMX сталкивается с сопротивлением, а BAT растет после интеграции с Brave Browser. Снижение ставок Федеральной резервной системы поддерживает рынок альткоинов. 🐋📈🚀
Просмотреть
Новый валидатор Jump для Solana: ожидаемые изменения
Новый валидатор Jump для Solana: ожидаемые изменения
Jump представил новый валидатор Frankendancer на Solana. Он увеличивает производительность блокчейна. Планы на два независимых валидатора призваны обеспечить надежность и преимущество в производительности. Firedancer, следующий за Frankendancer, уже на тестовой сети. 🚀
Просмотреть
Polkadot: рост курса после запуска Agile Coretime
Polkadot: рост курса после запуска Agile Coretime
Polkadot (+8%) увеличил производительность сети с помощью Agile Coretime, снижая затраты и улучшая эффективность. Обновление Polkadot 2.0 привлекло внимание разработчиков и инвесторов. 🔥🚀 #Polkadot #AgileCoretime
Просмотреть