Новий рекорд Bitcoin: Аналіз настроїв інвесторів

Новий рекорд Bitcoin: Аналіз настроїв інвесторів

Bitcoin Hits $51,000: Analysis Reveals Investor Sentiment Dynamics

Згідно з недавньою аналітикою від Santiment, зараз проходить гаряча дискусія щодо $50,000. Через FOMO та FUD, які часто супроводжують ринкові поворотні моменти, інвестори спостерігають за цим важливим рівнем. Після досягнення Bitcoin рівня $50,000, покупці очікували $55,000. Це відбувається сьогодні, і інші відчули це, коли Bitcoin перетнув $45,000 місяць тому. Але ці позначки зазвичай є тимчасовими висотами. Екстаз нового максимуму випарюється, як тільки ринок входить в низьке значення. На момент видання преси, BTC перетнув позначку $51,000. З цим Bitcoin знову став активом в 1 трильйон доларів.

Market Sentiment Key as Bitcoin Hits Milestones

Як люди почуваються стосовно цих цін, може розкрити багато про ринок. Святкування межі зазвичай свідчить про здоровий ринок. Однак, якщо декілька прогнозів передбачають підвищення цін, інвестори можуть стати жадібними, що може призвести до краху ринку.

Зараз лише 13% від загального обсягу Bitcoin зберігається з збитком. Це свідчить про те, що більшість інвесторів знаходяться в прибуткових позиціях. Це показує, що інвестори, які утримували свій Bitcoin протягом ринкових циклів, були винагороджені за свою терпіння та розумний вибір, що допомагає пояснити довгостроковий потенціал зростання Bitcoin.

Силу ринку Bitcoin було видно перед його виходом понад $50,000. Вартість Bitcoin зростла на 18.5% з січня, що свідчить про ентузіазм покупців. Його довгострокова продуктивність набагато краща, зростаючи на 207% з листопада 2022 року і на 130% за попередній рік. Ці дані демонструють інвестиційний потенціал Bitcoin.

Bitcoin росте, незважаючи на те, що він відстає на 30% від свого історичного максимуму. Оскільки менше монет утримуються за високими цінами, все більше інвесторів купують на підйомі ринку, зменшуючи обсяг Bitcoin, який зберігається з збитками. Ці події надихають інвесторів вірити в майбутнє Bitcoin.

За даними Santiment, торгівля зросла, оскільки поширилися звіти про те, що спотовий Bitcoin ETF буде схвалено у січні. Довгострокові тримачі (LTHs) продали свій Bitcoin, щоб скористатися зростанням попиту або змінити інвестиції через ETF. Факт того, що торгівля зросла, свідчить про те, наскільки пристосувальні довгострокові покупці до ринкових змін.

В цілому, суперечка навколо $50,000 Bitcoin показує, як зіткнуться емоції інвесторів та ринкові дані. Хоча можуть бути короткострокові коригування, траєкторія Bitcoin хороша. Зростання довіри інвесторів та менший обсяг монет, які зберігаються з збитками, свідчать про те, що вартість криптовалюти буде зростати. Щоб робити розумні інвестиції на невизначеному ринку криптовалют, інвесторам слід зрозуміти динаміку цін Bitcoin та психологію.

MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд, с процентной ставкой 0,625% и сроком до 2028 года. Доход составил $997,4 млн, часть будет использована на погашение облигаций и покупку биткоина 🚀🔒.
Просмотреть
Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Биткойн готовится к новому ралли в октябре, прогнозируется новый ATH. Аналитики видят рост после решений банков и сопротивления на $66,000. Сентябрь приближается к $70K, следите за новостями! 🚀📈
Просмотреть
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Обнаружена серьезная ошибка в Bitcoin Core, затрагивающая 17% узлов сети. Уязвимость исправлена в версии 24.0.1 и обнародована 12 декабря 2022 года. Важно обновиться до версии 27.1 для безопасности. ⚠️🔒
Просмотреть
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
📈 Биткоин достигает максимума за 25 дней в $64 133, увеличившись на 10,3% благодаря бычьему настроению на фоне снижения процентной ставки ФРС и отчета BlackRock. Вопрос: преодоление отметки в $65 тыс.? 🚀
Просмотреть