Проблеми та успіхи Shibarium: аналіз криптовалюти SHIB

Проблеми та успіхи Shibarium: аналіз криптовалюти SHIB

Шарове рішення Shiba Inu, Shibarium, наближається до важливого показника, незважаючи на проблеми з ціною SHIB

Шарове масштабування Shiba Inu, Shibarium, нещодавно побачило, що щоденна кількість транзакцій знизилася з приблизно 2,5 мільйонів транзакцій на день до 500 000 протягом короткотривалого спаду, перед тим як кількість щоденних транзакцій відновилася до 2 мільйонів.

Зріст відбувається у той час, коли шарова мережа криптовалюти наближається до позначки у 350 мільйонів загальних транзакцій, вже обробивши понад 3,1 мільйона блоків з середнім часом блоку трохи більше 5 секунд.

Важливо відзначити, що на мережі наразі існує 1,35 мільйона гаманців. Незважаючи на зростаючу популярність Shibarium, ціна криптовалюти, вдихновленої мемами, не встигає за широким ринком криптовалют, впавши більш ніж на 26% за останні 12 місяців та майже на 5% за останні 30 днів.

Інвестори, тим не менше, здаються роблять ставку на криптовалюту, вдихнуту мемами, причому відомий член спільноти SHIB недавно вказав, що дані від Arkham Intelligence показують, що на біржовій платформі із безкоштовною торгівлею Robinhood (NASDAQ: HOOD) наразі є 36,684 трильйони токенів SHIB в їхньому гаманці.

Дані показують, що протягом одного дня гаманець Shiba Inu торгової платформи додав ще 231 мільярд токенів, очевидно, що інвестори на платформі накопичують криптовалюту, вдихнуту мемами, додаючи до свого гаманця.

Важливо зауважити, що гаманці біржових обмінів не представляють власності самої торговельної платформи, а представляють власності її користувачів. Зазвичай ці великі гаманці зберігають кошти в безпечному холодному сховищі, поки користувачі торгують на платформі.

Зображення за допомогою Unsplash.

Новый валидатор Jump для Solana: ожидаемые изменения
Новый валидатор Jump для Solana: ожидаемые изменения
Jump представил новый валидатор Frankendancer на Solana. Он увеличивает производительность блокчейна. Планы на два независимых валидатора призваны обеспечить надежность и преимущество в производительности. Firedancer, следующий за Frankendancer, уже на тестовой сети. 🚀
Просмотреть
Polkadot: рост курса после запуска Agile Coretime
Polkadot: рост курса после запуска Agile Coretime
Polkadot (+8%) увеличил производительность сети с помощью Agile Coretime, снижая затраты и улучшая эффективность. Обновление Polkadot 2.0 привлекло внимание разработчиков и инвесторов. 🔥🚀 #Polkadot #AgileCoretime
Просмотреть
Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представит решение для масштабирования Solana, токен XAND, запуск 20 сентября 2024. Жидкий стейкинг SOL доступен 29 октября 2024. XAND токен запускается тоже 29 октября. Xandeum Labs получил $2,8 млн. 💡🚀 #Solana #XANDEUM
Просмотреть
Солана Сикер: Революционный смартфон для Web3
Солана Сикер: Революционный смартфон для Web3
Смартфон Солана Сикер интегрирован с блокчейном, имеет улучшенные характеристики, поддерживает AI. Предзаказы открыты за $450, отправка в 2025 году. Интерес вызвал $70 млн дохода и рост цены на SOL. Время покажет успешность внедрения криптовалют. 📱💰🚀
Просмотреть