Підйом біткоїна: вплив святкування Лунного нового року

Підйом біткоїна: вплив святкування Лунного нового року

Що було тим приводом за підйом біткойна вчора? Аналітики посилають на Китай

Біткойн нещодавно привернув увагу своїм підйом до рівня 50,000 доларів. Цей значний стрибок не був сюрпризом для інвесторів, які спостерігали за повторюваною сезонною дією на ринку криптовалют: Біткойн має тенденцію до підйому під час періоду Лунного нового року, коли торговельний обсяг зазвичай нижчий.

Зменшення обсягу транзакцій в основному приписується святкуванням Лунного нового року, час у який багато людей у регіоні Азійсько-Тихоокеанського регіону подорожують і беруть участь у святкових заходах з рідними. Цікаво, що Біткойн досяг рівня 50,000 доларів 12 лютого, всього через два дні після офіційного початку нового року. Святкування часто триває тиждень або більше, співпадаючи з підвищенням ціни Біткойну.

Шилян Тан, Президент великої торговельної компанії Arbelos Markets, зауважив, що Біткойн історично піднімався під час Лунного нового року. `Є деяка сезонність за рухом ціни,` - сказав Тан. Він також зауважив, що традиція дарування грошей під час Лунного нового року може сприяти більш позитивному настрою на ринку.

Проте важливо пам`ятати, що менші обсяги угод можуть призвести до більших коливань цін в обох напрямках. CCData, провідна фірма з аналізу даних, відзначила, що торговий обсяг у січні був збільшений через збудження навколо Біткойн ETFs, але все ще був нижчим порівняно з історичним середнім.

Лідер досліджень CCData Джошуа де Вос заявив, що середній щоденний обсяг з початку січня 2021 року становив близько 198 мільярдів доларів. Однак обсяг під час святкувань Лунного нового року був значно нижчий порівняно з рештою року. `Ці дані підтверджують тезу, що Лунний новий рік значно зменшує середні щоденні обсяги`, - сказав Де Вос.

* Це не є інвестиційними порадами.

MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд, с процентной ставкой 0,625% и сроком до 2028 года. Доход составил $997,4 млн, часть будет использована на погашение облигаций и покупку биткоина 🚀🔒.
Просмотреть
Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Биткойн готовится к новому ралли в октябре, прогнозируется новый ATH. Аналитики видят рост после решений банков и сопротивления на $66,000. Сентябрь приближается к $70K, следите за новостями! 🚀📈
Просмотреть
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Обнаружена серьезная ошибка в Bitcoin Core, затрагивающая 17% узлов сети. Уязвимость исправлена в версии 24.0.1 и обнародована 12 декабря 2022 года. Важно обновиться до версии 27.1 для безопасности. ⚠️🔒
Просмотреть
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
📈 Биткоин достигает максимума за 25 дней в $64 133, увеличившись на 10,3% благодаря бычьему настроению на фоне снижения процентной ставки ФРС и отчета BlackRock. Вопрос: преодоление отметки в $65 тыс.? 🚀
Просмотреть