Bitcoin ETFs випереджають золото, традиційне інвестування втрачає популярність

Bitcoin ETFs випереджають золото, традиційне інвестування втрачає популярність

Bitcoin ETFs випереджають золото, традиційно улюблене інвесторами, з чистими накопичувальними потоками для десяти Bitcoin ETFs, включаючи GBTC, подвоївшись за останні три дні до понад $3 мільярдів.

Це прискорення є значущим порівняно з майже двома роками, що знадобилося, щоб золотий ETF досяг цього досягнення.

Дані, які були оприлюднені Еріком Балчунасом з Bloomberg, свідчать про зростаючий інтерес до криптовалютних інвестиційних інструментів.

Лише дев`ять Bitcoin ETF наближаються до вражаючих $10 мільярдів в потоках, сигналізуючи про сейсмічний зсув в інвестиційних уподобаннях на користь цифрових валют перед традиційними дорогоцінними металами. Популярність Bitcoin ETF

Зростання інвестицій в Bitcoin ETF не лише свідчить про зростаючу прийнятність криптовалют як легітимного класу активів, але й відображає інноваційний привабливість Bitcoin ETF як для роздрібних, так і для інституційних інвесторів.

Наприклад, IBIT зараз займає четверту позицію за відтіками у цьому році серед 3,400 ETF, ділить простір із важкоатлетами, такими як VOO, IVV та QQQ.

FBTC також робить помітний вступ на сьоме місце. Ці рейтинги, вражаючі своїм показником ентузіазму інвесторів, свідчать про розширення бази підтримки для криптовалютних інвестицій, навіть ураховуючи допомогу від припливу GBTC, який, як відзначає Балчунас, становить лише частину їхнього прибутку.

Золото втрачає свою блискучість

З іншого боку, ціни на золото пережили спад, після позитивного звіту про інфляцію в США.

Дані, які можуть вплинути на рішення Федерального резерву щодо відсоткових ставок, відштовхнули інвесторів від золота, традиційно сприйманого як прихисток під час економічної невпевненості.

На початку американських торгів золото та срібло впали майже до їхніх щоденних мінімумів, з квітневим золотом, останнім зараз у $2,028.70 вниз на $4.50, а березневим сріблом вниз на $0.147 до $22.61.

MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд, с процентной ставкой 0,625% и сроком до 2028 года. Доход составил $997,4 млн, часть будет использована на погашение облигаций и покупку биткоина 🚀🔒.
Просмотреть
Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Биткойн готовится к новому ралли в октябре, прогнозируется новый ATH. Аналитики видят рост после решений банков и сопротивления на $66,000. Сентябрь приближается к $70K, следите за новостями! 🚀📈
Просмотреть
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Обнаружена серьезная ошибка в Bitcoin Core, затрагивающая 17% узлов сети. Уязвимость исправлена в версии 24.0.1 и обнародована 12 декабря 2022 года. Важно обновиться до версии 27.1 для безопасности. ⚠️🔒
Просмотреть
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
📈 Биткоин достигает максимума за 25 дней в $64 133, увеличившись на 10,3% благодаря бычьему настроению на фоне снижения процентной ставки ФРС и отчета BlackRock. Вопрос: преодоление отметки в $65 тыс.? 🚀
Просмотреть