Захист приватності ZCash: грант від Nym Technologies.

Захист приватності ZCash: грант від Nym Technologies.

Nym Technologies отримала грант від ZCash Community Grants для поліпшення інфраструктури конфіденційності ZCash.

Мікснет Nym слугує як інфраструктура приватності рівня 0. Вона сумісна з будь-яким блокчейном і може легко інтегруватися для приховання трафіку, захисту конфіденційності та посилення безпеки користувачів та валідаторів. Об`єднавшись з Nym, Zcash долучається до інших проектів Web3, таких як Monero, Aztec і Near.

Згідно з оголошенням, Nym має на меті співпрацювати із приватною інфраструктурою ZCash, щоб пропонувати закінчене захищене рішення для користувачів криптовалюти, які ставлять на конфіденційність, вирішуючи проблему витоку даних на рівні мережі в ZCash.

Ця початкова інтеграція передбачає включення мікснету Nym до бібліотек легких клієнтів, розроблених компанією Electric Coin Company. Цей крок дозволить розробникам гаманців ZCash активувати захист конфіденційності мікснету за потреби.

Прес-реліз стверджує, що мікснет Nym завдає різних атак, включаючи урядові структури, корпорації та злочинців, відстеженню метаданих, на відміну від інших технологій конфіденційності. Фактично, метадані витікають з кожної онлайн взаємодії.

Nym пояснила, що мікснет досягає цього шляхом розподілу даних на рівні шифрованих пакунків Сфінкс однакового розміру та розсіювання їх через три `мікс-вузли` глобально з випадковими інтервалами. Крім того, мікснет вводить фейковий `підсумковий` трафік, щоб додатково ускладнити моніторинг. Ці комбіновані функції роблять неможливим для навіть потужних атакуючих із глобальним мережевим поданням відстежити метадані.

Коментуючи розвиток подій, Джош Свіхарт, тільки що приєднаний генеральний директор ECC, заявив:

`Я дуже задоволений тим, що Nym оживає на мережі Zcash. Приватність на рівні мережі була відсутнім елементом з самого старту Zcash. Ця партнерська співпраця між цими двома проектами значно поглибить захист для звичайних користувачів, які прагнуть захищати свою фінансову приватність. Фантастично бачити об`єднання приватного екосистеми`.

Регуляторна невизначеність тягне Zcash

Приватні криптовалюти стали серйозним спірним моментом у криптосфері, що виникає з основних принципів приватності та псевдонімності, суперечливих з ростущим попитом відповідати глобальному регуляторному нормам.

Світові регулятори вважають, що ці активи можуть допомагати в оперціях фінансування тероризму, відмиванні грошей та ухилленні від економічних санкцій.

Це значно вплинуло на місцевий токен Zcash - ZEC - який не зміг відновитися, незважаючи на загальний відновлення на ринку. Протягом останнього місяця ZEC впав приблизно на 20% до $20,55, продовжуючи свої щорічні втрати понад 56%.

Societe Generale запустила стабильную монету EURCV на блокчейне Solana.
Societe Generale запустила стабильную монету EURCV на блокчейне Solana.
Societe Generale запускает стабильную монету EURCV на блокчейне Solana, улучшая пользовательский опыт в DeFi. Solana - быстрая сеть для глобального использования. Надеются повторить успех PayPal на Solana. ⚡🚀
Просмотреть
Суд разрешил Terraform Labs прекратить деятельность, инвесторы радуются
Суд разрешил Terraform Labs прекратить деятельность, инвесторы радуются
🌐 Terraform Labs получила судебное разрешение на ликвидацию деятельности. Рынок реагирует позитивно, цены на LUNA и LUNC выросли. SEC согласился с представленным планом компании. #крипто #рынок
Просмотреть
Активность китов растет: Fantom, Immutable X и BAT
Активность китов растет: Fantom, Immutable X и BAT
Киты активизировались для FTM, IMX и BAT после снижения ставок Федеральной резервной системой. Увеличение транзакций китов свидетельствует о растущем доверии и оптимизме к этим альткоинам. FTM растет на 60%, IMX сталкивается с сопротивлением, а BAT растет после интеграции с Brave Browser. Снижение ставок Федеральной резервной системы поддерживает рынок альткоинов. 🐋📈🚀
Просмотреть
Новый валидатор Jump для Solana: ожидаемые изменения
Новый валидатор Jump для Solana: ожидаемые изменения
Jump представил новый валидатор Frankendancer на Solana. Он увеличивает производительность блокчейна. Планы на два независимых валидатора призваны обеспечить надежность и преимущество в производительности. Firedancer, следующий за Frankendancer, уже на тестовой сети. 🚀
Просмотреть