Ефіріум (ETH) Росте на тлі Кредитів та Накопичень

Ефіріум (ETH) Росте на тлі Кредитів та Накопичень

Ефіріум (ETH) Накопичення Вуглеводів Любові до Політури на рівень 3К

Згідно з Lookonchain, кит накопичує Ефіріум (ETH) та бере кредити під час відкриття довгої позиції ETH в процесі. Згідно з постом, кит вивів 39 900 ETH з Binance, Bybit, Bitfinex та OKX з 1 лютого.

Пізніше кит взяв у платформі кредитів `Spark` 56,8 мільйона DAI та обміняв децентралізований стейблкойн на ETH.

Кит накопичує $ETH та йде у довгі $ETH, обертаючи кредити на #Spark!

Накопичення ETH такого масштабу та навіть більше вказує на те, що учасник був впевнений у значному зростанні ціни. Ціна ETH на момент публікації становила $2 661 – зростання на 14,35% за останні сім днів.

Дивлячись на 4-годинний графік, ETH може зіткнутися з іншим опором приблизно на рівні $2 720. Чіткий рух вгору може відправити ETH на рівень до $3 000. Але якщо альткойн не зможе пройти шлях, він може впасти до наступної підтримки близько рівня розмірковання Фібоначчі $0,786.

З огляду на переміщення середнього збігання відхилення (MACD) показали, що падіння ціни було малоймовірним в найближчий час. Це було через позитивне відчитання MACD.

З точки зору on-chain, Загальна вартість заблокованих активів (TVL) Ethereum також співпадає зі зростанням ціни ETH. Згідно з DeFiLlama, TVL Ethereum зросла до $41,23 мільярда, вказуючи на річний максимум для протоколу.

У короткостроковому плані ETH може спробувати протестувати $3 000. Якщо це вдасться, ціна може піти до $3 500. Крім того, новий Всесвітній Рекорд (ATH) для криптовалюти може з`явитися до кінця 2024 року.

Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум (ETH) нацелен на $2,800. Киты накапливают ETH, торговый объем растет, цена растет на 6%. Технический анализ предвещает рост до $2,800. Буллиш настроение трейдеров. 🚀📈
Просмотреть
Виталик Бутерин продает Ethereum во время роста цен
Виталик Бутерин продает Ethereum во время роста цен
📉 Виталик Бутерин снова выводит миллионы долларов из Ethereum, несмотря на свои прогнозы. Вопрос: что дальше? 🤔 #ETH #Бутерин
Просмотреть
Анализ цены Ethereum: $2.7K - следующая цель?
Анализ цены Ethereum: $2.7K - следующая цель?
Обзор: Цена Ethereum стабилизировалась в диапазоне $2,100 - $2,700, но медвежья структура остается. Возможно появление нового восходящего тренда при сохранении уровня $2,100 📈 #Ethereum #криптовалюта
Просмотреть
Кит Ethereum передает 10 000 ETH на биржу Kraken
Кит Ethereum передает 10 000 ETH на биржу Kraken
Обзор: Крупный кит Ethereum передал 10 000 ETH на биржу после 2-летнего бездействия, продав их за $24,37 млн. Другие участники ICO также начали продажи, вызывая беспокойство в сообществе. Быки Ethereum страдают, но актив поднялся на 4% до $2 431. 📈 #Ethereum #ICO #криптовалюты
Просмотреть