Інтеграція Frontier з Шибаріумом: розширення для користувачів

Інтеграція Frontier з Шибаріумом: розширення для користувачів

Шиба-Іну: Популярний некастодіальний гаманець інтегрує Шибаріум для своїх понад 1 мільйона користувачів

Відомий постачальник гаманця Frontier оголосив, що тепер підтримує мережу Шибаріум, відкриваючи L2 для свого широкого користувацького базису понад 1 мільйону клієнтів.

Мережа Шибаріум продовжує свій зростаючий траєкторію, коли все більше гаманців і бірж додають підтримку для блокчейну на другому рівні.

Некастодіальний постачальник гаманця Frontier став останнім у списку, оголошуючи на цьому тижні, що користувачі тепер можуть взаємодіяти з мережею Шибаріум, використовуючи його розширення для браузера та мобільний додаток.

Останній розвиток відкриває Шибаріум для широкої аудиторії. Гаманець Frontier твердить, що має понад мільйон користувачів і пропонує унікальні функції, які відрізняють його від інших гравців на ринку.

Наприклад, гаманець включає функцію виявлення фішингу та зловмисних веб-сайтів, коли користувачі намагаються до них отримати доступ. Frontier приведе ці унікальні досвіди для користувачів Шибаріуму в рамках своєї останньої мережевої інтеграції.

Згідно з постачальником гаманця, користувачі матимуть можливість торгувати, заробляти та стейкати ShibaSwap (BONE). Додатково, вони можуть підписатися, щоб стати валідаторами Шибаріуму та керувати своїми обліковими записами стейкінгу за допомогою гаманця Frontier. 🙏 Ми раді вітати #SHIBARMY в гаманці @FrontierDotXYZ з підтримкою швидко зростаючого #Шибаріуму L2 Blockchain 🚀

Шибаріум, це ваша можливість приєднатися до спільноти на багато мільйонів осіб у Сіб-екосистемі 🏗️

Почніть торгувати, стейкати та заробляти...

Тим часом останній розвиток стане корисним для користувачів Шибаріуму, а також є важливим підвищенням для гаманця Frontier, оскільки біржа тепер може звертатися до великої спільноти Шиба Іну.

Усього більше 1,38 мільйонів власників SHIB, причому проект криптовалюти також похвалюється однією з найактивніших спільнот в галузі. Більше Інтеграцій для Шибаріуму

Інтеграція Frontier з Шибаріумом викликала надію в спільноті Шиба Іну, що більше бірж і гаманців врешті-решт підтримають юну мережу на другому рівні. Такі інтеграції забезпечують достатній обсяг виходу та входу для користувачів блокчейну, тим самим підзавантажуючи ліквідність.

Потрібно відзначити, що Шибаріум зробив значний прогрес у забезпеченні інтеграції на високорівневих біржах та гаманцях. У минулому місяці популярна криптовалютна біржа Gate.io стала однією з провідних бірж, яка додала підтримку мережі.

Інші платформи, такі як Ledger, Atomic Wallet та Exodus Wallet, також проявили інтерес до можливості здійснення трансакцій через Шибаріум.

Новый валидатор Jump для Solana: ожидаемые изменения
Новый валидатор Jump для Solana: ожидаемые изменения
Jump представил новый валидатор Frankendancer на Solana. Он увеличивает производительность блокчейна. Планы на два независимых валидатора призваны обеспечить надежность и преимущество в производительности. Firedancer, следующий за Frankendancer, уже на тестовой сети. 🚀
Просмотреть
Polkadot: рост курса после запуска Agile Coretime
Polkadot: рост курса после запуска Agile Coretime
Polkadot (+8%) увеличил производительность сети с помощью Agile Coretime, снижая затраты и улучшая эффективность. Обновление Polkadot 2.0 привлекло внимание разработчиков и инвесторов. 🔥🚀 #Polkadot #AgileCoretime
Просмотреть
Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представит решение для масштабирования Solana, токен XAND, запуск 20 сентября 2024. Жидкий стейкинг SOL доступен 29 октября 2024. XAND токен запускается тоже 29 октября. Xandeum Labs получил $2,8 млн. 💡🚀 #Solana #XANDEUM
Просмотреть
Солана Сикер: Революционный смартфон для Web3
Солана Сикер: Революционный смартфон для Web3
Смартфон Солана Сикер интегрирован с блокчейном, имеет улучшенные характеристики, поддерживает AI. Предзаказы открыты за $450, отправка в 2025 году. Интерес вызвал $70 млн дохода и рост цены на SOL. Время покажет успешность внедрения криптовалют. 📱💰🚀
Просмотреть