VeChain бере участь у Мобільному світовому конгресі для підтримки блокчейну

VeChain бере участь у Мобільному світовому конгресі для підтримки блокчейну

VeChain бере участь в технічній конференції з гігантами галузі для підтримки прийняття блокчейну

VeChain оголосив, що він прийматиме участь у Мобільному світовому конгресі в Барселоні, Іспанія, і його генеральний директор виступить на заході. З малою кількістю наданих деталей щодо основного удосконалення презентації Санні Лу на заході, члени спільноти VeChain залишились в розмовах про те, про що він може говорити.

VeChain (VET) оголосив, що він візьме участь у відомому Мобільному світовому конгресі 2024 року (MWC2024). Згідно з ними, генеральний директор Санні Лу виступить на заході 28 лютого в цьому році, його супроводжуватиме лауреат Нобелівської премії Сір Константин в розділі `ключовий виступ`, позначеному як `Партнери до змінювачів гри`.

  • Ми вирушаємо до Барселони на @MWCHub 2024, де ми приєднаємося до провідних підприємств та візіонерів, щоб поділитися деякими захоплюючими розробками, які незабаром прийдуть до #VeChain.

Це оголошення залишило спільноту VeChain в розмовах, оскільки деякі очікують стратегічного партнерства з відомими брендами. Цікаво, що крипто коментатор Марсель Кноблох, відомий як Коллін Браун, очікує, що презентація буде зосереджена на ланцюжках постачання, відстеженні або чомусь несподіваному. Він також підтвердив, що генеральний директор VeChain буде на майданчику поруч з Джимом Духовний, засновником AlefAeronautic. Варто відзначити, що захід пройде з 26 по 29 лютого в Барселоні, Іспанія.

#VeChain планує виступити на великій конференції поруч з Джимом Духовним, засновником @AlefAeronautic, відомими своєю розробкою літаючих автомобілів вартістю 300 000 доларів за транспортний засіб. Я надзвичайно з нетерпінням чекаю, що оголошення буде зосереджене на ланцюжках постачання, відстеженні, або можливо...

Для контексту, Мобільний світовий конгресс визнаний одним із найбільших впливових телекомунікаційних та зв`язкових подій у світі. З прогнозованим відвідуванням 90 000 осіб, МКК залучає ключових гравців, приймальників рішень та інноваторів у різних телекомунікаційних галузях, що охоплюють виробників пристроїв, мобільних операторів, постачальників технологій та цифрових послуг.

Докладніше про MWC2024 з участю VeChain

Тема Конгресу 2024 року присвячена забезпеченню зв`язку. Цікаво, що Сноуфлейк є одним із спонсорів. Глобальний лідер промисловості в Snowflake Філ Кіппен говорив про MWC2024:

Галузь перебуває в точці злому, де платформи та технології штучного інтелекту зустрічаються, щоб справді трансформувати телекомунікаційні операції та швидко надавати рішення для реальних проблем у світі. Ми в центрі цього. Моя команда і я з нетерпінням зустрічаємо можливості продемонструвати цінність, яку приносить Snowflake провідним телекомунікаційним компаніям сьогодні, а також інноваційні рішення та партнерства, які дозволяють галузі рухатися до стійкого та сталого майбутнього.

VeChain протягом останніх кількох років став одним з найшвидше розвиваючихся проектів блок-ланцюгу з численними використаннями в реальному світі у різних галузях. У листопаді 2023 року він отримав патент США для посилення свого зобов`язання до першопрохідних рішень. Також було оголошено стратегічне співробітництво з Walmart China, що призвело до запуску 23 сортів продукції.

Перші кроки Walmart у сфері блокчейн трасування датуються 2018 роком, коли вони успішно відстежили понад 25 різних продуктів, що охоплюють категорії, такі як манго, зелені листяні підвищені та молочні продукти, до їхніх походжень. У 2019 році роздрібний гігант скористався блокчейном, щоб покращити трасованість по всьому ланцюжку постачання, створивши підґрунтя для більш прозорих та ефективних операцій.

Ціна VET різко відреагувала на це оголошення, зростаючи на 4,7% за останні 24 години та на 13% за останні сім днів. З биковим настроєм та ринковою капіталізацією в розмірі 2 288 302 433 доларів, VET зараз торгується за 0,03144 долара.

Активность китов растет: Fantom, Immutable X и BAT
Активность китов растет: Fantom, Immutable X и BAT
Киты активизировались для FTM, IMX и BAT после снижения ставок Федеральной резервной системой. Увеличение транзакций китов свидетельствует о растущем доверии и оптимизме к этим альткоинам. FTM растет на 60%, IMX сталкивается с сопротивлением, а BAT растет после интеграции с Brave Browser. Снижение ставок Федеральной резервной системы поддерживает рынок альткоинов. 🐋📈🚀
Просмотреть
Новый валидатор Jump для Solana: ожидаемые изменения
Новый валидатор Jump для Solana: ожидаемые изменения
Jump представил новый валидатор Frankendancer на Solana. Он увеличивает производительность блокчейна. Планы на два независимых валидатора призваны обеспечить надежность и преимущество в производительности. Firedancer, следующий за Frankendancer, уже на тестовой сети. 🚀
Просмотреть
Polkadot: рост курса после запуска Agile Coretime
Polkadot: рост курса после запуска Agile Coretime
Polkadot (+8%) увеличил производительность сети с помощью Agile Coretime, снижая затраты и улучшая эффективность. Обновление Polkadot 2.0 привлекло внимание разработчиков и инвесторов. 🔥🚀 #Polkadot #AgileCoretime
Просмотреть
Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представит решение для масштабирования Solana, токен XAND, запуск 20 сентября 2024. Жидкий стейкинг SOL доступен 29 октября 2024. XAND токен запускается тоже 29 октября. Xandeum Labs получил $2,8 млн. 💡🚀 #Solana #XANDEUM
Просмотреть