Партнерства Litecoin (LTC) у 2023 році: важні злиття

Партнерства Litecoin (LTC) у 2023 році: важні злиття

Litecoin (LTC) Партнерства: Злиття традиційних і криптовалютних галузей

Блокчейн мережа Litecoin продовжує підвищувати важливість мережі через партнерства. Ведучими у рості альткоїнів є бикі Litecoin (LTC).

Блокчейн Litecoin, так само як і багато з його конкурентів, зміцнює свою позицію разом з усім екосистемою Litecoin завдяки зовнішнім партнерствам.

Протягом років блокчейн мережі привертали до себе різні організації для запуску довгострокового партнерства, яке спрямоване на досягнення довгострокових результатів для обох сторін.

Блокчейн Litecoin є однією з таких платформ, яка прийняла цю практику, з основним акцентом на злиття традиційного ринку з криптовалютними галузями. Поглиблений аналіз партнерства Litecoin підкреслює важливість співпраці в постійному зростанні Litecoin.

Виступаючи як сильна сила в партнерствах, Litecoin уклав важливе партнерство з провідним менеджером цифрових активів MetaAlpha в 2023 році. Компанія з управління криптовалютними активами розкрила, що буде співпрацювати з Litecoin для створення стійких рішень для видобутку в екосистемі Litecoin. Основною метою партнерства є зменшення викидів вуглецю та забезпечення енергоефективності в мережі Litecoin.

Також у тому ж році Litecoin уклав партнерство з провідним платіжним гігантом PayPal та популярним криптогаманцем Ledger для поліпшення досвіду торгівлі криптовалютами для своїх клієнтів.

`Ми раді оголосити інтеграцію з PayPal, яка дозволяє користувачам досліджувати криптовалюту зручним, простим та безпечним способом за допомогою додатку Ledger Live.` — повідомила Litecoin у офіційному прес-релізі.

Завдяки партнерству, покупки, зроблені через PayPal, автоматично будуть відправлятися на апаратні гаманці користувачів, подібно до інших опцій Ledger Live.

Раніше Litecoin вдалося укласти партнерства з NordVPN, WEG Bank AG, Travala, eGifter та відомим юридичним фірмами Oppenheim Law. Крім того, спортивні платформи, такі як UFC 232 та Miami Dolphins, також співпрацювали з мережею. Усі ці партнерства визначили Litecoin як лідера в галузі блокчейну.

Мережа також засвідчила зростання в інших областях, зокрема в області видобутку. Зауважимо, що майнери на мережі отримують певну кількість Litecoin при виробленні блоку. У результаті, наразі залишилося 828 000 блоків до наступної зменшення винагороди в 2027 році. Статистика винагород за видобуття, представлена мережею, підкреслює ефективність та стабільність мережі на алгоритмі доказу роботи.

З іншого боку, власний токен LTC Litecoin також досяг незвичайного досягнення, оскільки застосування токену збільшується серед користувачів Bitpay.

Як заявлено у офіційному оголошенні;

`Протягом останніх трьох місяців підряд Litecoin був криптовалютою, яку найчастіше використовують для транзакцій через найбільший криптоплатіжний процесор Bitpay. Люди обирають платити Litecoinом частіше, ніж будь-коли раніше!`

Тим часом, бики LTC роблять масштабне відновлення цін. За даними Santiment, альткоїн повернувся вище рівня ціни в $70 і готується до отримання більших прибутків у довгостроковому плані.

Новый валидатор Jump для Solana: ожидаемые изменения
Новый валидатор Jump для Solana: ожидаемые изменения
Jump представил новый валидатор Frankendancer на Solana. Он увеличивает производительность блокчейна. Планы на два независимых валидатора призваны обеспечить надежность и преимущество в производительности. Firedancer, следующий за Frankendancer, уже на тестовой сети. 🚀
Просмотреть
Polkadot: рост курса после запуска Agile Coretime
Polkadot: рост курса после запуска Agile Coretime
Polkadot (+8%) увеличил производительность сети с помощью Agile Coretime, снижая затраты и улучшая эффективность. Обновление Polkadot 2.0 привлекло внимание разработчиков и инвесторов. 🔥🚀 #Polkadot #AgileCoretime
Просмотреть
Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представит решение для масштабирования Solana, токен XAND, запуск 20 сентября 2024. Жидкий стейкинг SOL доступен 29 октября 2024. XAND токен запускается тоже 29 октября. Xandeum Labs получил $2,8 млн. 💡🚀 #Solana #XANDEUM
Просмотреть
Солана Сикер: Революционный смартфон для Web3
Солана Сикер: Революционный смартфон для Web3
Смартфон Солана Сикер интегрирован с блокчейном, имеет улучшенные характеристики, поддерживает AI. Предзаказы открыты за $450, отправка в 2025 году. Интерес вызвал $70 млн дохода и рост цены на SOL. Время покажет успешность внедрения криптовалют. 📱💰🚀
Просмотреть