Pопит на Bitcoin перевищує подачу: Майкл Сейлор

Pопит на Bitcoin перевищує подачу: Майкл Сейлор

Майкл Сейлор вважає, що попит на продукти Bitcoin перевищує подачу у 10 разів

Під час інтерв`ю на CNBC Майкл Сейлор підкреслив збільшений попит на Bitcoin, що спричинений ETF, вказуючи на його новизну, цифрову природу та загальний інтерес.

Сейлор також сказав, що MicroStrategy переорієнтується на компанію з розробки Bitcoin, враховуючи успіх своєї криптовалютної стратегії.

Майкл Сейлор, співзасновник та виконавчий голова MicroStrategy (MSTR), каже, що останнє списання біткоїн (BTC) в біржевих фондах (ETFs) піднімає ціну токену, оскільки існує величезний дисбаланс у подачі криптовалюти та майже десятирічний накопичений попит на роздрібний продукт BTC.

`Є десять разів більше попиту на біткоїн, що приходить в ці ETF, ніж подачі від природних продавців, які є майнерами`, - сказав він під час інтерв`ю з CNBC.

`Є десять років накопиченого попиту, на який люди чекали ці етф, і нарешті, інституційні інвестори можуть отримати доступ до біткоїну, і я думаю, що саме це драйвер капіталу в активний клас`, - продовжив він.

В даний момент Bitcoin популярний, оскільки він `не корелює з традиційними ризиковими активами і не має витоків до будь-якої країни чи компанії, квартальний цикл продуктів конкурента, не до погоди, не до війни, не до працівників чи ланцюга постачання`, - сказав Сейлор.

Сейлор також сказав, що MicroStrategy перейде до компанії з розробки Bitcoin, відображаючи свою стратегію накопичення біткоїна та просування розвитку мережі Bitcoin.

`Для нас це природне рішення, враховуючи успіх нашої стратегії біткоїна та наш статус найбільшого публічного компанії-володаря біткоїном у світі`, - сказав він.

Модель MicroStrategy пропонує більшу гнучкість, ніж інвестиційний трест, запевнив Сейлор, дозволяючи компанії розробляти програмне забезпечення, генерувати позитивний грошовий потік, використовувати капіталовкладення та накопичувати біткоїн для своїх акціонерів та сприяти розвитку мережі Bitcoin.

`Для нас має сенс назвати себе компанією з розробки біткоїна`, - сказав він, порівнявши це з компанією з розвитку нерухомості чи нафти.

Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Биткойн готовится к новому ралли в октябре, прогнозируется новый ATH. Аналитики видят рост после решений банков и сопротивления на $66,000. Сентябрь приближается к $70K, следите за новостями! 🚀📈
Просмотреть
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Обнаружена серьезная ошибка в Bitcoin Core, затрагивающая 17% узлов сети. Уязвимость исправлена в версии 24.0.1 и обнародована 12 декабря 2022 года. Важно обновиться до версии 27.1 для безопасности. ⚠️🔒
Просмотреть
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
📈 Биткоин достигает максимума за 25 дней в $64 133, увеличившись на 10,3% благодаря бычьему настроению на фоне снижения процентной ставки ФРС и отчета BlackRock. Вопрос: преодоление отметки в $65 тыс.? 🚀
Просмотреть
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Крипто-шортс теряют $147 млн. Криптовалютный рынок ликвидаций из-за возврата биткоина к $63 000. Биткоин позитивно реагирует на действия ФРС США. Это вызвало сжатие и ликвидацию на $201 млн, преимущественно короткие контракты.📉📈🚀
Просмотреть