Franklin Templeton в гонді за запуском біржового фонду на місцевий ефір

Franklin Templeton в гонді за запуском біржового фонду на місцевий ефір

Franklin Templeton приєднався до гонки за запуском біржового фонду (ETF) на місцевий ефір

Franklin Templeton подав заявку на біржовий фонд (ETF) на місцевий ефір, ставши останньою компанією, яка вступила в гонку.

«Акції призначені для надання зручного засобу здійснення інвестицій, аналогічної інвестиції в ефір, порівняно з придбанням, утриманням та торгівлею ефіром безпосередньо на базі однорівнево або іншим чином або через платформу для цифрових активів,» - заява каже.

Інші емітенти, такі як Ark 21Shares та BlackRock, подали S-1 для їх потенційних фондів наприкінці минулого року.

Franklin була однією з майже десятка фірм, які запустили біткоін-ETF у січні після того, як Комісія з цінних паперів та бірж дала дозвіл емітентам.

Згідно з понеділковим заявленням, Franklin також зацікавлений у стейкінгу ефіру (ETH), який утримується у запропонованому фонді. Ark 21Shares оновив свій проспект минулого тижня, щоб включити мову щодо стейкінгу. Ця мова не була включена в попередні заявки, і її не бачимо в заявках від BlackRock.

Проте Ark 21Shares помітно включив мову в квадратні дужки. Квадратні дужки не включені в заявці Franklin.

«Спонсор може, з часу на час, стейкати частину активів Фонду через одного або кілька надійних провайдерів стейкінгу, до яких може входити афілійоване підприємство Спонсора («Провайдери стейкінгу»). В розрішення будь-якої діяльності зі стейкінгу, в яку може включитися Фонд, Фонд отримає певні винагороди на стейкінг токенів ефіру, які можуть бути визначені як дохід Фонду», - заява каже.

Мова, зауважує аналітик Blockworks Research Спенсер Х`юз, «створює потенційний віковий рубіж для перетину [традиційної фінансів] та цифрових активів. Наразі, приблизно 25% від загальної кількості обсягу ETH стоїть на стейку.»

Рішення щодо біржових фондів ETH очікується у травні, і аналітик Bloomberg Intelligence Джеймс Сейффарт вважає, що існує 60% шанс того, що Комісія з цінних паперів та бірж схвалить ETF.

Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум (ETH) нацелен на $2,800. Киты накапливают ETH, торговый объем растет, цена растет на 6%. Технический анализ предвещает рост до $2,800. Буллиш настроение трейдеров. 🚀📈
Просмотреть
Виталик Бутерин продает Ethereum во время роста цен
Виталик Бутерин продает Ethereum во время роста цен
📉 Виталик Бутерин снова выводит миллионы долларов из Ethereum, несмотря на свои прогнозы. Вопрос: что дальше? 🤔 #ETH #Бутерин
Просмотреть
Анализ цены Ethereum: $2.7K - следующая цель?
Анализ цены Ethereum: $2.7K - следующая цель?
Обзор: Цена Ethereum стабилизировалась в диапазоне $2,100 - $2,700, но медвежья структура остается. Возможно появление нового восходящего тренда при сохранении уровня $2,100 📈 #Ethereum #криптовалюта
Просмотреть
Кит Ethereum передает 10 000 ETH на биржу Kraken
Кит Ethereum передает 10 000 ETH на биржу Kraken
Обзор: Крупный кит Ethereum передал 10 000 ETH на биржу после 2-летнего бездействия, продав их за $24,37 млн. Другие участники ICO также начали продажи, вызывая беспокойство в сообществе. Быки Ethereum страдают, но актив поднялся на 4% до $2 431. 📈 #Ethereum #ICO #криптовалюты
Просмотреть