Стаття: Bitcoin підскочив до $50к - що за цим стоїть?

Стаття: Bitcoin підскочив до $50к - що за цим стоїть?

Що наступного для ціни Bitcoin, коли 7-денна переможна серія досягнула $50к?

У 12 лютого ціна Bitcoin нарешті перетнула позначку у $50,000 вперше за два роки, позначивши значний віхідний пункт зі зростом на 3.8% протягом дня. Цей сплеск протягнув Bitcoin поза попередній рівень опори у $49,000, ефективно розвертаючи втрати, спричинені запровадженням ETF на біткоїн. Чи це відновлення на шляху до перевищення історичного піку BTC в $68,789?

Також читайте: Оголошення: Біткоїн лідирує з $1.09 млрд відтіками в умовах позитивних перспектив по ETH та ADA Чи стійке відновлення ціни Bitcoin?

Після запуску Spot Bitcoin ETF 11 січня, цінність BTC зазнала помітної корекції, падаючи на 21% з $49,000 до $38,542. Цей спад на більшу частину був впливований відчуттям від виходів з Grayscale $GBTC.

Однак наратив почав змінюватися, оскільки щоденні відтоки в ці ETF привернули увагу ринку, демонструючи відновлену довіру інвесторів. Ця зміна наративу підкреслювалася значним досягненням дев`яти Spot Bitcoin ETF, які колективно досягли віхолюму управління активом (AUM) у розмірі $10 млрд всього за один місяць після їх запуску.

В результаті ціна Bitcoin побачила жваве відновлення зі свого мінімуму до кінця січня в $38,542, підскакуючи майже на 30% протягом наступних трьох тижнів до поточної цінової межі у $49,912.

До позитивних нот зазначив засновник Pomp Investments Ентоні Помпліано недавно на Squawk Box сказав.

Потік, ці фонди роблять $500 мільйонів щоденних чистих надходжень. Але лише 900 Біткоїнів насправді надходить у щоденне постачання. Тому, коли ви на це дивитеся, це приблизно $40 до $45 мільйонів. Є 12.5x більше попиту на Біткоїн, ніж те, що виробляється щоденно.

Пізніше Додав Помпліано: `Буде вдвічі менше, тому ми перейдемо від 900 Біткоїнів на день до 450 Біткоїнів на день. Я маю на увазі, що ця річ піде назад до свого історичного максимуму`.

Також читайте: Біткоїн перериває позначку у $50K, ось що вам треба знати Що говорить технічний аналіз BTC?

У зв`язку з останнім стрибком, ціна BTC дала биковський прорив зі зразком чаша-та-ручка. Биковський реверсивний зразок, що загалом помічається внизу спадного тренду, сигналізує ранній ознака реверсу тренду і нова можливість відкриття для трейдерів.

Цей зразок, що розвивався майже два роки, має великий вплив на ціну Bitcoin. Наразі торгуючись на рівні $49912, ціна ймовірно переживе невелике зниження на наступних днях, щоб показати її стійкість для вищих рівнів.

Якщо зразок виявиться правдивим, ціна BTC збирається догнати потенційну ціль у $82250.

Експоненціально рухомі середні: Збільшення щоденних ЕРС (20, 50, 100 і 200) відображає ставлення ринку узгоджене з биковим трендом.

Середній індекс напряму: Схил ADX на 21% вказує на те, що покупці мають достатній настрій для подовження поточного ралі.

Пов`язані статті: Ціни на криптовалюти сьогодні: Bitcoin на рівні 48K, XRP та Pepe Coin знижуються, тоді як IMX робить ралі

Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Биткойн готовится к новому ралли в октябре, прогнозируется новый ATH. Аналитики видят рост после решений банков и сопротивления на $66,000. Сентябрь приближается к $70K, следите за новостями! 🚀📈
Просмотреть
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Обнаружена серьезная ошибка в Bitcoin Core, затрагивающая 17% узлов сети. Уязвимость исправлена в версии 24.0.1 и обнародована 12 декабря 2022 года. Важно обновиться до версии 27.1 для безопасности. ⚠️🔒
Просмотреть
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
📈 Биткоин достигает максимума за 25 дней в $64 133, увеличившись на 10,3% благодаря бычьему настроению на фоне снижения процентной ставки ФРС и отчета BlackRock. Вопрос: преодоление отметки в $65 тыс.? 🚀
Просмотреть
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Крипто-шортс теряют $147 млн. Криптовалютный рынок ликвидаций из-за возврата биткоина к $63 000. Биткоин позитивно реагирует на действия ФРС США. Это вызвало сжатие и ликвидацию на $201 млн, преимущественно короткие контракты.📉📈🚀
Просмотреть