Небезпека американського боргу: Сноуден вибрав біткоїн перед Супербоулом

Небезпека американського боргу: Сноуден вибрав біткоїн перед Супербоулом

Колишній розвідник Едвард Сноуден, який розкрив американські секрети, опублікував на Твіттері біткоїн!

Минулого тижня біткоїн зафіксував значне зростання на 13,25%, піднявшись з $42 970 до $48 663. Зараз біткоїн продовжує свій ріст і перейшов позначку у $50 000. Едвард Сноуден віддає перевагу графіку біткоїну над Супербоулом.

Поки Сполучені Штати зосереджені на Супербоулі LVIII, визначний дезидент колишній розвідник Едвард Сноуден звернув увагу на біткоїн. Сноуден поділився на Твіттері, що більше зацікавлений у графіку біткоїну, ніж дивились Супербоул.

Різні фактори були ефективними у підйомі біткоїну понад рівень $48 000. Видавці біткоїн-ETF продовжують купувати BTC і тиск на продаж, який приносить Grayscale, здається злаблим. Постачальники біткоїн-ETF повідомляють про великі витоки BTC.

Ще одним фактором, що сприяє цьому, є посилення наративу навколо рішень другого рівня біткоїна і багато у криптовалютному просторі починають розуміти, що BTC може бути більшим, ніж сховище вартості.

Потік коштів від венчурних капіталістів до нових проектів на основі біткоїна також відіграв важливу роль у просуванні біткоїна.

Практики, які розпочали збір коштів близько шість місяців тому, зараз спостерігають масштабні грошові потоки і навіть стають перенасиченими капіталом.

Тим часом, під час Супербоулу фінансовий гуру Роберт Кійосакі, сильний прибічник біткоїна та автор `Багатий батько, бідний батько`, опублікував на Твіттері своє очікування, що `американська імперія` скоро зруйнується і порівняв її з Римською імперією.

Кійосакі звернув увагу на швидкозростаючий національний борг Сполучених Штатів, який наразі становить приблизно $34 трильйони.

Закликаючи своїх послідовників інвестувати у біткоїн замість Супербоулу, Кійосакі порівняв цю подію з `гладіаторами, що розважають римлян`, тоді як римська економіка швидко розпадалася.

* Це не інвестиційна порада.

Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Биткойн готовится к новому ралли в октябре, прогнозируется новый ATH. Аналитики видят рост после решений банков и сопротивления на $66,000. Сентябрь приближается к $70K, следите за новостями! 🚀📈
Просмотреть
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Обнаружена серьезная ошибка в Bitcoin Core, затрагивающая 17% узлов сети. Уязвимость исправлена в версии 24.0.1 и обнародована 12 декабря 2022 года. Важно обновиться до версии 27.1 для безопасности. ⚠️🔒
Просмотреть
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
📈 Биткоин достигает максимума за 25 дней в $64 133, увеличившись на 10,3% благодаря бычьему настроению на фоне снижения процентной ставки ФРС и отчета BlackRock. Вопрос: преодоление отметки в $65 тыс.? 🚀
Просмотреть
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Крипто-шортс теряют $147 млн. Криптовалютный рынок ликвидаций из-за возврата биткоина к $63 000. Биткоин позитивно реагирует на действия ФРС США. Это вызвало сжатие и ликвидацию на $201 млн, преимущественно короткие контракты.📉📈🚀
Просмотреть