Солана забезпечила $45 мільйонів від продажів нового смартфону

Солана забезпечила $45 мільйонів від продажів нового смартфону

Solana`s другий смартфон перевалив за 100 000 попередніх продажів, забезпечивши $45 мільйонів для розвитку

Solana зобов`язується побудувати свій другий смартфон після досягнення цільових 100 000 попередніх замовлень ($45 мільйонів продажів) за більше як місяць.

Другий телефон, як і перший, матиме спеціальні функції, призначені для інтеграції покупки, продажу, утримання та використання криптовалют.

Солана витратила майже рік, щоб розпродати 20 000 одиниць свого першого крипто-телефону. Але другий телефон зібрав 100 000 попередніх замовлень всього за місяць.

`Капітал для розвитку нового продукту потребує мінімальних витрат,` - розповів співзасновник Солани Анатолій Яковенко в інтерв`ю CoinDesk. Зараз принаймні 100 000 клієнтів для другого продукту уже заплатили по $450, економіка продажу доступного другого пристрою виходить більш життєдіяльною, ніж `жорсткі` цифри, що підкріплювали експериментальний перший телефон Солани, який спочатку продавався за $1 000.

Цей важливий віхтель інформує про майбутнє Solana Mobile, який наразі єдиний виробник крипто-телефонів, який знайшов платну базу клієнтів, яка повертається ще раз. Його долі були під сумнівом ще нещодавно. Та тоді криптотрейдери зрозуміли, що кожен телефон поставляється з безкоштовними токенами, що спричинило розпродаж у Сагу.

Другий телефон, як і перший, матиме спеціальні функції, призначені для інтеграції покупки, продажу, утримання та використання криптовалют - зокрема, тих, які працюють на блокчейні Solana - в основні функції пристрою.

`Дуже складно побити Apple та Google на камеру та інші характеристики` їхніх ведучих смартфонів бідкував Яковенко. `Саме тому ми дійсно турбуємося про крипто-специфічні функції. Ми намагаємося побудувати щось, чого не можна отримати на іншому пристрої.`

Ще неясно, чи покупці попереднього ухвалення дійсно зацікавлені в наявності крипто-активованого смартфона, чи просто в можливості забезпечити другий безкоштовний грошовий автомат Солани.

Але з 100 000 одиниць тепер як мінімум для виробництва, Solana Mobile наближається до досягнення того, що Яковенко назвав критичною масою користувачів, необхідною для залучення розробників додатків для створення ігор (що він вважає важливим для досягнення успіху серед широкої аудиторії) для екосистеми конкурентів Solana. Його магазин додатків не стягує 20% до 30%, як це роблять Apple і Google зі своїх продавців у магазинах додатків.

`Скоріше реформувати магазини додатків, ніж Visa та Mastercard,` - сказав він.

Новый валидатор Jump для Solana: ожидаемые изменения
Новый валидатор Jump для Solana: ожидаемые изменения
Jump представил новый валидатор Frankendancer на Solana. Он увеличивает производительность блокчейна. Планы на два независимых валидатора призваны обеспечить надежность и преимущество в производительности. Firedancer, следующий за Frankendancer, уже на тестовой сети. 🚀
Просмотреть
Polkadot: рост курса после запуска Agile Coretime
Polkadot: рост курса после запуска Agile Coretime
Polkadot (+8%) увеличил производительность сети с помощью Agile Coretime, снижая затраты и улучшая эффективность. Обновление Polkadot 2.0 привлекло внимание разработчиков и инвесторов. 🔥🚀 #Polkadot #AgileCoretime
Просмотреть
Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представит решение для масштабирования Solana, токен XAND, запуск 20 сентября 2024. Жидкий стейкинг SOL доступен 29 октября 2024. XAND токен запускается тоже 29 октября. Xandeum Labs получил $2,8 млн. 💡🚀 #Solana #XANDEUM
Просмотреть
Солана Сикер: Революционный смартфон для Web3
Солана Сикер: Революционный смартфон для Web3
Смартфон Солана Сикер интегрирован с блокчейном, имеет улучшенные характеристики, поддерживает AI. Предзаказы открыты за $450, отправка в 2025 году. Интерес вызвал $70 млн дохода и рост цены на SOL. Время покажет успешность внедрения криптовалют. 📱💰🚀
Просмотреть