Прогноз Bitcoin: корекція ціни до 33 тис. доларів, позитивні перспективи

Прогноз Bitcoin: корекція ціни до 33 тис. доларів, позитивні перспективи

Експерт передбачає корекцію ціни Bitcoin до рівня 33 тис. доларів, але є позитивний бік у цьому

У світі криптовалют очікування високі, оскільки голоси експертів висловлюються щодо майбутньої ціни Bitcoin. Тоні Едвард, відома постать в криптоспільноті та ведучий Thinking Crypto Podcast, недавно поділився інсайтами, які проливають світло на можливі рухи на ринку.

Зокрема, його перспектива надає цінні поради серед коливань цифрових активів. Аналітик передбачає корекцію ціни Bitcoin

Тоні Едвард, відомий своїм досвідом у сфері криптовалют, запропонував обережну перспективу на щодо останньої хвилі Bitcoin. Незважаючи на захват навколо підйому Bitcoin вище за 48 000 доларів 11 лютого, Едвард залишається обережним стосовно можливих ведмединих сценаріїв.

У недавньому пості він запропонував можливу корекцію до діапазону від 33 000 до 35 000 доларів перед будь-яким сталим вгору, що може привести Bitcoin до нового історичного максимуму. Зазначимо, що ця передбачення припадає на період приглушеної торгівельної активності Bitcoin протягом останніх 24 годин.

Тим часом, визнавши важливість останніх рухів ціни Bitcoin, Едвард підкреслив потребу в обережності. Він попередив від передчасного святкування, зазначаючи можливість значної корекції у найближчому майбутньому.

Проте, незважаючи на це обережне ставлення, Едвард вказав на позитивний момент для інвесторів. Він зауважив, що альткоїни готові скористатися рухом Bitcoin вгору, що вказує на потенційні можливості на більшому крипторинку.

Також Читати: Ripple CLO спекулює щодо того, що адвокати SEC підкажуть на Гері Генслера в середекзодусу Динаміка ринку та продуктивність ціни

На тлі коливань ціни Bitcoin, глобальний крипторинок пережив помірний відступ після тижня суттєвих приростів. Однак дані фьючерсного ринку надають додаткові інсайти щодо настроїв інвесторів. Зазначимо, що відкритий інтерес до ф`ючерсів Bitcoin побачив помітний приріст на 0,79% протягом останніх 24 годин, досягнувши 452,07 тис. BTC або 21,81 млрд доларів.

Незважаючи на незначне зниження відкритого інтересу до Bitcoin на біржі CME, інші платформи побачили прирісти. Наприклад, Binance побачив приріст на 2,06% до 113,59 тис. або 5,48 млрд доларів у відкритому інтересі ф`ючерсів Bitcoin, тоді як Bybit відзначив стрімкий зростання на 1,63% протягом останніх 24 годин до 76,46 тис. BTC або 3,68 млрд доларів.

Ці протилежні рухи підкреслюють динамічний характер ринків криптовалют, підкреслюючи важливість моніторингу кількох показників для комплексного розуміння тенденцій ринку. Тим часом, ціна Bitcoin торгувалася на рівні 48 286,88 доларів під час написання, знизившись на 0,21% від вчора, а торговий обсяг збільшився на 3,77% до 19,68 млрд доларів.

Протягом останніх 24 годин найбільша криптовалюта за капіталізацією побачила підйом до 48 796,38 доларів та падіння до 47 830,71 доларів, відображаючи волатильний характер крипторинку.

Також Читати: Президент США Джо Байден отримує лазерні очі, максімалісти Bitcoin та реакції криптоспільноти

Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Биткойн готовится к новому ралли в октябре, прогнозируется новый ATH. Аналитики видят рост после решений банков и сопротивления на $66,000. Сентябрь приближается к $70K, следите за новостями! 🚀📈
Просмотреть
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Обнаружена серьезная ошибка в Bitcoin Core, затрагивающая 17% узлов сети. Уязвимость исправлена в версии 24.0.1 и обнародована 12 декабря 2022 года. Важно обновиться до версии 27.1 для безопасности. ⚠️🔒
Просмотреть
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
📈 Биткоин достигает максимума за 25 дней в $64 133, увеличившись на 10,3% благодаря бычьему настроению на фоне снижения процентной ставки ФРС и отчета BlackRock. Вопрос: преодоление отметки в $65 тыс.? 🚀
Просмотреть
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Крипто-шортс теряют $147 млн. Криптовалютный рынок ликвидаций из-за возврата биткоина к $63 000. Биткоин позитивно реагирует на действия ФРС США. Это вызвало сжатие и ликвидацию на $201 млн, преимущественно короткие контракты.📉📈🚀
Просмотреть