Мегарух біткоїна та розвиток Cardano: аналіз від Гамбарделло

Мегарух біткоїна та розвиток Cardano: аналіз від Гамбарделло

Криптовалютний аналітик Ден Гамбарделло помітив `мегарух` в ціні біткоїна. У недавно опублікованому відео Гамбарделло проаналізував останній ралі біткоїну, пояснивши його важливість для поточної ситуації на ринку. Він також виявив критичний розвиток ціни Cardano, прогнозуючи, як розгорнеться ціна альткоїна в найближчому майбутньому.

Згідно з Гамбарделло, остання поведінка ціни біткоїна – це рух, що розвивався протягом тривалого періоду часу. Він зауважив, що флагманська криптовалюта вибилась в довгострокову зону опори, прорив якої свідчитиме про встановлення бикової хвилі. Аналітик використовував індикатор Фібоначчі для того, щоб показати, що біткоїн увійшов в регіон `Двері Бикового Ринку`.

Гамбарделло додатково пояснив, що поточний рух біткоїна – це перевірка значущої області після того, як його відкинули близько місяця тому. Тому, поточний рух підтримується значущим імпульсом, що робить його сильнішим і більш значущим для цінового розвитку лідера криптовалют.

Крім перевірки значущої опори Фібоначчі, аналітик показав, що біткоїн прорвав обернену паттерн `голова і плечі` у биковому русі. Він зауважив, що поведінка біткоїна у наступні дні буде критичною і дозволить дізнатися багато про наступний бичачий цикл.

Щодо Cardano, Гамбарделло показав, що вона консолідується на тижневому графіку. Він використовував історичні дані для пояснення, що консолідація на ринку альткоїнів під час ралі біткоїна є нормальною. Однак він зауважив, що як поведінка біткоїна, так і Cardano відбуваються раніше, ніж це сталося в попередніх бичих циклах.

Аналітик пояснив, що такі рухи зазвичай відбуваються після події халвінгу біткоїна, але цього разу вони розгортаються майже на два місяці раніше. За його словами, поточна консолідація Cardano повторює її рух перед попереднім бичачим циклом і може бути повторена, якщо його аналіз виявиться правильним.

Disclaimer: Інформація, представлена у цій статті, призначена лише для інформаційних і навчальних цілей. Стаття не є фінансовою порадою або порадою будь-якого виду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які втрати, зазначені в результаті використання змісту, продуктів або послуг, згаданих. Читачам рекомендується проявляти обережність перед тим, як приймати будь-які дії, пов`язані з компанією.

Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Биткойн готовится к новому ралли в октябре, прогнозируется новый ATH. Аналитики видят рост после решений банков и сопротивления на $66,000. Сентябрь приближается к $70K, следите за новостями! 🚀📈
Просмотреть
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Обнаружена серьезная ошибка в Bitcoin Core, затрагивающая 17% узлов сети. Уязвимость исправлена в версии 24.0.1 и обнародована 12 декабря 2022 года. Важно обновиться до версии 27.1 для безопасности. ⚠️🔒
Просмотреть
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
📈 Биткоин достигает максимума за 25 дней в $64 133, увеличившись на 10,3% благодаря бычьему настроению на фоне снижения процентной ставки ФРС и отчета BlackRock. Вопрос: преодоление отметки в $65 тыс.? 🚀
Просмотреть
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Крипто-шортс теряют $147 млн. Криптовалютный рынок ликвидаций из-за возврата биткоина к $63 000. Биткоин позитивно реагирует на действия ФРС США. Это вызвало сжатие и ликвидацию на $201 млн, преимущественно короткие контракты.📉📈🚀
Просмотреть