Прогноз Bitcoin: ривок до $52 тисячі - аналіз Доктора Профіта

Прогноз Bitcoin: ривок до $52 тисячі - аналіз Доктора Профіта

Популярний аналітик Bitcoin передбачає биковий ривок до $52 тисячі у своєму останньому звіті. Доктор Профіт передбачає ривок до $52,000, посилаючись на технічні прориви. Місячний Супертренд стає дуже биковим, натякаючи на золотого бика. Доктор Профіт святкує 4-ту річницю свого аналітичного каналу.

У своєму останньому звіті, що вийшов у вихідні, Доктор Профіт, високо оцінений аналітик Bitcoin та криптовалютного ринку, надав докладний аналіз останнього виступу Bitcoin і визначив свої передбачення на майбутнє.

Видатний аналітик Доктор Профіт ділиться інсайтами щодо наступних кроків Bitcoin. Його головні висновки вказують на технічний аналіз, ринковий настрій та майбутні події. Все вказує на бикові сигнали.

Технічний аналіз (TA), LCA та психологічний аналіз вказують на значний змішок на ринку, коли Bitcoin вибився вище MA100, EMA50 та MA50 щоденних. Передбачаючи цей вибив стовідсотково точно, він ствердив, що бики повертаються, і його цілі 44 тисячі і 48 тисяч були досягнуті з точністю. Очікувуючи потужного бикового продовження, він передбачає, що Bitcoin досягне діапазону 50-52 тисячі в найближчі дні.

Далі він підкреслив екстремальний биковий настрій на ринку, вказуючи на те, що щорічний Супертренд стає дуже биковим вперше з середини 2019 року. Він провів паралелі з історичними тенденціями, вказуючи, що золотий бик прокидається, і третій етап бикового ринку наближається після чіткого вибивання вище 48 тисяч. Зазначимо, що в останні часи було куплено понад 400 мільйонів доларів США в вартості Bitcoin Spot ETF, що сприяло підйому ринку.

Переглядаючи вперед, Доктор Профіт підкреслює дві важливі події в календарі. Він очікує, що дані про інфляцію ІПК у вівторок викличуть волатильність, з можливим тиском на продажі на DXY та збільшеним попитом на купівлю як на фондовому ринку, так і на криптовалюті.

У п`ятницю очікується, що дані PPI принесуть менше волатильності. Таким чином, Доктор Профіт висловлює впевненість в підйомному траєкторії Bitcoin у найближчі дні або тижні, зменшуючи очікування значних корекцій або вивалів.

MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд, с процентной ставкой 0,625% и сроком до 2028 года. Доход составил $997,4 млн, часть будет использована на погашение облигаций и покупку биткоина 🚀🔒.
Просмотреть
Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Биткойн готовится к новому ралли в октябре, прогнозируется новый ATH. Аналитики видят рост после решений банков и сопротивления на $66,000. Сентябрь приближается к $70K, следите за новостями! 🚀📈
Просмотреть
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Обнаружена серьезная ошибка в Bitcoin Core, затрагивающая 17% узлов сети. Уязвимость исправлена в версии 24.0.1 и обнародована 12 декабря 2022 года. Важно обновиться до версии 27.1 для безопасности. ⚠️🔒
Просмотреть
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
📈 Биткоин достигает максимума за 25 дней в $64 133, увеличившись на 10,3% благодаря бычьему настроению на фоне снижения процентной ставки ФРС и отчета BlackRock. Вопрос: преодоление отметки в $65 тыс.? 🚀
Просмотреть