Аналітик прогнозує шлях до $80,000 для біткойна

Аналітик прогнозує шлях до $80,000 для біткойна

Аналітик визначає шлях до $80,000 для біткойна

Біткойн (BTC) в даний момент переживає позитивні настрої, знову піднімаючи позначку $48,000 вперше з моменту запуску біржового фонду (ETF). Учасники ринку зараз спостерігають за потенційним перевіренням $50,000 рівня біткойна, вважаючи його ключовим для спровокування нового бикового руху.

У цьому контексті криптоаналітик Алан Сантана, у своєму повідомленні на TradingView 10 лютого, обрисував можливий шлях для біткойна до досягнення нового рекордного висоти $80,000. Аналіз Сантани зосереджувався на щоденних значеннях рухомих середніх ходів біткойна (MACD), що показує зміну на користь бикового тренду.

Цікаві спостереження включають успішне порушення локальної низької лінії тренду, що виникає з його піку грудня 2023 року, сигналізуючи про потенційну зміну напрямку попередньої відбійної динаміки. За словами аналітика, тренд зараз вгору, демонструючи стійкість біткойна на ринку.

  • Зараз зазиваючи опір на 0.786 Фібоначчівському розширенні, здатність біткойна подолати цю перешкоду має важливе значення для подальшого розвитку та виявлення ключових позицій опору, на які варто звернути увагу.

“Щоденні свічки виглядають досить добре, нам не вистачає лише трохи обсягу. Ми маємо п`ять поспіль днів зелених з невеликою відстанню, яку подолали. Якщо біткойн зможе подолати верхній опір в ціновому діапазоні $47,500 - $49,500, вище є можливість… Якщо цей опір не може бути подоланий, очікуйте великого падіння,” - сказав він.

Зможливий негативний рух для біткойна

Додатково експерт з трейдингу вказав, що якщо біткойн зіткнеться з падінням, криптовалюта може зіштовхнутися з тимчасовою зупинкою в діапазоні $30,000 - $34,000, за якою слідуватиме коротке відскок. Проте він попереджає, що цей відскок може бути мимовільним, і біткойн може потрапити до $27,000.

“Відскок буде недовгим, після чого наступне падіння приведе біткойн до $27,000. З цього моменту люди почнуть панічно продавати, очищаючи всі ордера на купівлю вниз до $22K, де великі гравці будуть чекати з відкритими серцями, щоб купити всі біткойни,” - він сказав.

MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд, с процентной ставкой 0,625% и сроком до 2028 года. Доход составил $997,4 млн, часть будет использована на погашение облигаций и покупку биткоина 🚀🔒.
Просмотреть
Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Биткойн готовится к новому ралли в октябре, прогнозируется новый ATH. Аналитики видят рост после решений банков и сопротивления на $66,000. Сентябрь приближается к $70K, следите за новостями! 🚀📈
Просмотреть
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Обнаружена серьезная ошибка в Bitcoin Core, затрагивающая 17% узлов сети. Уязвимость исправлена в версии 24.0.1 и обнародована 12 декабря 2022 года. Важно обновиться до версии 27.1 для безопасности. ⚠️🔒
Просмотреть
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
📈 Биткоин достигает максимума за 25 дней в $64 133, увеличившись на 10,3% благодаря бычьему настроению на фоне снижения процентной ставки ФРС и отчета BlackRock. Вопрос: преодоление отметки в $65 тыс.? 🚀
Просмотреть