Bitcoin на шляху до $50 тисяч: адреси в прибутку перевищують 90%

Bitcoin на шляху до $50 тисяч: адреси в прибутку перевищують 90%

Адреси Bitcoin (BTC) в прибутку перевищують 90%, оскільки ціна очікує на $50 тисяч

Обсяг адрес Bitcoin в прибутку значно збільшився та наразі становить близько 90%. Адреси Bitcoin Продовжують Рости

Серед кількох криптовалют BTC успішно виділився, оскільки загальна кількість адрес в мережі, які приносять прибуток, зараз перевищує позначку у 90%. Конкретно, прибутковість Bitcoin тепер ставить загальну кількість в грошах в 46,67 мільйонів адрес за позначенням прибутковості від аналітичної платформи IntoTheBlock.

З іншого боку, існує 3,81 мільйонів адрес без грошей, що представляють 7,35% від загальної кількості адрес.

Також 1,35 мільйонів адрес (2,60%) знаходяться на рівні нуля або рівні відбитку. Деякі недавні події, включаючи запуск фізичних Bitcoin ETF, вважаються важливим чинником у зростанні прибутковості Bitcoin адрес. З моменту схвалення Агентством з питань цінних паперів та обміну США пропозиції, багато інституційних інвесторів вклалися в цю нішу.

У останні дні більше роздрібних та інституційних інвесторів проявили інтерес до фізичних BTC ETF, особливо з останнім зростанням ціни BTC. У результаті це спричинило чистий приплив у розмірі $541,5 мільйонів у лютому 9.

Хоча ця цифра прибутковості нестійка і може змінюватись в будь-який момент, прибутковість Bitcoin адрес є ключовим показником, який демонструє, що мережа переживає значне зростання, тобто стан здоров`я Bitcoin і його ступінь. Поява інституційних HODLers

На момент написання BTC торгувався на рівні $47 259,87 зі зростанням на 0,10% за останні 24 години і стабільно рухався до рівня $50 000. Потенційно зростання прибутковості Bitcoin адрес може призвести до того, що трейдери утримають свої позиції Bitcoin і, таким чином, тимчасовий продажний тиск на ринку відсутній.

Дехто на ринку міцно вірить, що биковий ринок неминучий на цей момент.

Значною мірою інституційні HODLers поступово з’являються та закріплюють свою позицію на ринку Bitcoin. Типовим прикладом є безліч інститутів, що вкладаються в фізичні Bitcoin ETF.

Компанія з бізнес-аналітики MicroStrategy нещодавно збільшила свої утримання в Bitcoin до 190 000 BTC після покупки 850 одиниць у січні і все ще має намір придбати більше флагманської криптовалюти. Оскільки в цій екосистемі, здається, є перспектива, що більше інституційних інвесторів з’являться у наступних місяцях.

MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд, с процентной ставкой 0,625% и сроком до 2028 года. Доход составил $997,4 млн, часть будет использована на погашение облигаций и покупку биткоина 🚀🔒.
Просмотреть
Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Биткойн готовится к новому ралли в октябре, прогнозируется новый ATH. Аналитики видят рост после решений банков и сопротивления на $66,000. Сентябрь приближается к $70K, следите за новостями! 🚀📈
Просмотреть
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Обнаружена серьезная ошибка в Bitcoin Core, затрагивающая 17% узлов сети. Уязвимость исправлена в версии 24.0.1 и обнародована 12 декабря 2022 года. Важно обновиться до версии 27.1 для безопасности. ⚠️🔒
Просмотреть
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
📈 Биткоин достигает максимума за 25 дней в $64 133, увеличившись на 10,3% благодаря бычьему настроению на фоне снижения процентной ставки ФРС и отчета BlackRock. Вопрос: преодоление отметки в $65 тыс.? 🚀
Просмотреть