Bitcoin: $40K - нове дно для BTC

Bitcoin: $40K - нове дно для BTC

Bitcoin Price: Топ аналітик встановлює $40K як нове дно для BTC

У вічно-волатильному світі криптовалют з`явилася смілива передбачення від відомого криптоаналітика Stockmoney Lizards, який передбачив нове дно для ціни на Bitcoin. Згідно з останнім аналізом, Bitcoin може виявити нове дно на рівні $40,000, що вказує на значний зміна в настроях ринку.

Зазначимо, що ця передбачення приходить у час, коли ціна на Bitcoin переживає атракціонні рухи, роблячи максимуми і мінімуми, які тримають інвесторів на межі їх сидіння. Аналітик встановлює $40K як нове дно для Bitcoin

Stockmoney Lizards, відома постать в сфері криптоаналізу, недавно зробила вражаюче заявлення щодо траєкторії ціни Bitcoin. Заохочуючи важливість історичних даних, аналітик вказав, що еволюція ціни Bitcoin за останні 13 років відмінно укладається з кривою логарифмічного зростання.

Зазначимо, що ця модель, за думкою аналітика, запроваджується явищем Bitcoin Halvings, які історично передують бичі цикли. Між тим, підкреслюючи поточну фазу як четвертий цикл, Stockmoney Lizards вказав, що діючий шаблон ціни досить точно повторює попередні цикли.

Навіть, аналітик пішов далі, щоб заявити, що ймовірність того, що Bitcoin затьмарює поза $40,000 ще раз, є мала, намекаючи на потенційне нове дно. З іншого боку, Analiza прогнозувала можливий максимум в $250,000, вболівальниками Bitcoin вболівання.

Також читайте: Ripple CTO висловлюється про колишніх працівників та розвиток XRPL Джерело: Stockmoney Lizards, X Ринкова відповідь та тенденції ліквідації

Незважаючи на бичі настрої, висловлені Stockmoney Lizards, ринок нещодавно спостерігав приглушений рух, із ціною Bitcoin перетнувши $48,000 за останні 24 години. Однак деякі ринкові експерти вважають цей поточний спадовий виступ стратегіями прибутковості, використовуваними деякими інвесторами.

Проте, було виражено обурення на даних про ліквідацію криптовалюти, що вказували на широкий розпродаж. Протягом останніх 24 годин CoinGlass повідомив, що 41,319 трейдерів було ліквідовано, загальна сума ліквідацій становить вражаючу суму $113.01 мільйонів.

Між тим, найбільше одноразове замовлення ліквідації, вартістю $1.93 мільйона, відбулося на Binance в парі ETHBTC. Зазначимо, що Bitcoin очолив список індивідуальних ліквідацій криптовалюти, загальна сума $38.25 мільйона, після нього йшов Solana на суму $8.81 мільйона.

Проте, спад від позначки $48,000 також може забезпечити можливість для купівлі для деяких інвесторів. На момент написання, ціна Bitcoin торгувалася на рівні $47,204.28, знизившись на 0.20%, після досягнення максимуму за 24 години на рівні $48,152.49.

Між тим, в умовах ринкової турбулентності та обурення через ліквідацію, сміла передбачення Stockmoney Lizards про $40,000 як дно Bitcoin пропонує промінь надії для інвесторів. Хоча останні коливання цін можуть викликати хвилювання, інсайти аналітика надають широкий погляд на довгострокову траєкторію Bitcoin. Поки що крипторинок продовжує еволюціювати, лише час покаже, чи дійсно Bitcoin збереже своє відкрите кількість або розпочне нову подорож відкриття ціни.

Також читайте: Аналітик залишається бич на пробіг XRP до $1.88

MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд, с процентной ставкой 0,625% и сроком до 2028 года. Доход составил $997,4 млн, часть будет использована на погашение облигаций и покупку биткоина 🚀🔒.
Просмотреть
Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Биткойн готовится к новому ралли в октябре, прогнозируется новый ATH. Аналитики видят рост после решений банков и сопротивления на $66,000. Сентябрь приближается к $70K, следите за новостями! 🚀📈
Просмотреть
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Обнаружена серьезная ошибка в Bitcoin Core, затрагивающая 17% узлов сети. Уязвимость исправлена в версии 24.0.1 и обнародована 12 декабря 2022 года. Важно обновиться до версии 27.1 для безопасности. ⚠️🔒
Просмотреть
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
📈 Биткоин достигает максимума за 25 дней в $64 133, увеличившись на 10,3% благодаря бычьему настроению на фоне снижения процентной ставки ФРС и отчета BlackRock. Вопрос: преодоление отметки в $65 тыс.? 🚀
Просмотреть