Елон Маск та майбутнє платіжного сервісу X: революційні зміни 2024 року

Елон Маск та майбутнє платіжного сервісу X: революційні зміни 2024 року

Чи використає Елон Маск криптовалюту на X платіжному сервісі?

Тиха революція

З часу, коли Елон Маск заснував свій перший відомий стартап X (пізніше став відомим як PayPal) в 1999 році, він обговорював ідею фінтех-цифрової трансформації протягом певного часу. Минулого року X (раніше відомий як Twitter) зробив сенсацію, коли оголосив про плани запуску сервісу платежів між користувачами для `революції в 2024 році`.

Зараз X Payments зареєстрований принаймні в 32 штатах, і Маск не намагається стримати свої амбіції: `Коли я кажу про платежі, я фактично маю на увазі фінансове життя кожного`, - заявив він, як повідомили у витік з корпоративної наради.

У візії Маска, користувачі X зможуть надсилати гроші іншим на платформі та виводити їх на автентифіковані банківські рахунки. Компанія стверджує, що запустить платежі між користувачами цього року, щоб розблокувати `більше корисних можливостей для користувачів та нові можливості для комерції`, передбачаючи посилання на інші продукти X, такі як поділ доходів для творців і онлайн-шопінг. X Platform також обіцяв продовжувати інвестиції в творців, контентні партнерства, оригінальний контент і повний функціонал. На відміну від PayPal.

У 1999 році Маск співзасновав X.com, онлайн-фінансову та електронну платіжну компанію, яка була об`єднана з Confinity для створення PayPal в 2001 році. Невдовзі після цього EBay придбала PayPal за 1,5 мільярда доларів, зробивши Маска найбільшим акціонером на 11,7%.

Коли Маск став головою PayPal в 2000 році, маючи на увазі розширення своїх послуг, боротьба за владу з співзасновником Пітером Тілом призвела до відсторонення Маска під час його відпустки. Тіл став головою, і компанію офіційно перейменували в PayPal в 2001 році, і Маск зберігав оригінальну `концепцію X` у своїх думках.

Історія залучення Маска до PayPal може дати нам уявлення про те, чого можемо очікувати від його останнього фінансового підприємства, і зв`язок йдеться не тільки про спільне ім`я. У своєму оголошенні 2023 року Маск сказав: `Twitter був придбаний X Corp, щоб забезпечити свободу слова та як каталізатор для X, всеосяжного додатка. Це не просто перейменування компанії, а те саме.`

Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Coinbase продолжает расширять свой листинг: на очереди Zetachain (ZETACHAIN). 🚀📈 #Coinbase #Zetachain #криптовалюты
Просмотреть
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавила Aleo (ALEO) перед решением ФРС 🚀📈🔥. Не инвестиционный совет.
Просмотреть
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Uniswap лидирует на рынке DEX с еженедельным объемом в $7.09 млрд 💰. PancakeSwap на втором месте, ORCA на третьем, Aerodrome четвертый, Raydium пятый, DODO шестой, Curve седьмой, Camelot восьмой, Thorchain девятый.
Просмотреть
Физические офисы в Перу для покупки и продажи Bitcoin
Физические офисы в Перу для покупки и продажи Bitcoin
Nemo Latam открывает физические офисы в Перу для покупки Bitcoin лицом к лицу, улучшая доступность и доверие к криптовалютам. Это помогает разнообразию и включению в отрасли. Перу показывает высокий интерес к криптовалютам, становясь топ-50 страной по их принятию. 🔥🪙
Просмотреть