Прогноз Макса Кейзера щодо Cardano: ADA йде на нуль

Прогноз Макса Кейзера щодо Cardano: ADA йде на нуль

Max Keiser, відомий фінансовий журналіст та консультант з Bitcoin президента Сальвадору Найба Букеле, зробив прогноз щодо Cardano, який не сподобався армії ADA: він прогнозує, що ADA «йде на нуль».

Це не перший раз, коли Кейзер робить таку заяву. Однак цього разу спільнота ADA заповнила коментарі його твенда, троллінг Bitcoiner-а щодо його однобічного сприйняття криптовалютного простору.

Keiser додає скріншот графіка ADA/BTC, заявляючи, що куповина Cardano, восьмої за рахунком криптовалюти, з ринковою капіталізацією в $19,143,339,972, «йде на нуль» проти Bitcoin. Таким чином, Кейзер знову підтверджує свої погляди на Bitcoin-максималіство в світі криптовалют, виявляючи негативне ставлення до альткоінів.

Він вже висловлював схожу позицію щодо XRP, SOL, BNB, ETH, DOGE та багатьох інших криптовалют. Вчора Кейзер висміяв засновника Cardano Чарльза Хоскінсона, назвавши його «крипто-шайтанщиком». Він також посміхнувся над Solana після того, як цей блокчейн, який вважається «вбивцею Ethereum», впав на початку цього тижня.

Багато акаунтів, пов`язаних з криптовалютами, на Twitter/X, почали сперечатися з Кейзером і, можливо, трохи троллити його, пишучи: «Просто купи трохи ADA, бро». Один користувач також зауважив, що ADA знаходиться на зростанні з 2018 року.

Знаменитий і довгостроковий прогноз Кейзера щодо ціни на Bitcoin передбачає досягнення піку в $220,000. Фінансовий журналіст вірить, що наступною метою для Bitcoin буде рівень $50,000 (і ця цінова позиція вже «закладена»).

Кейзер вважає, що Bitcoin досягне нового історичного максимуму в цьому кварталі. Тим часом, флагманська криптовалюта світу показала зростання на 4,80% протягом останніх 24 годин, перевищивши рівень $46,620. Сьогодні Bitcoin зріс лише на 2,97%, додавши приблизно $1,300 до своєї ринкової вартості.

Підйом Bitcoin почався 11 січня, коли Комісія з цінних паперів та бірж (SEC) дала зелене світло для торгівлі Bitcoin ETF на основі споту. Серед компаній, які подали заявки на запуск були BlackRock, Ark Invest, Fidelity і VanEck. Ці та інші семьох хедж-фонди, які випустили ETF, почали активно накуповувати Bitcoin, що пришвидшило його ріст.

Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Обнаружена серьезная ошибка в Bitcoin Core, затрагивающая 17% узлов сети. Уязвимость исправлена в версии 24.0.1 и обнародована 12 декабря 2022 года. Важно обновиться до версии 27.1 для безопасности. ⚠️🔒
Просмотреть
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
📈 Биткоин достигает максимума за 25 дней в $64 133, увеличившись на 10,3% благодаря бычьему настроению на фоне снижения процентной ставки ФРС и отчета BlackRock. Вопрос: преодоление отметки в $65 тыс.? 🚀
Просмотреть
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Крипто-шортс теряют $147 млн. Криптовалютный рынок ликвидаций из-за возврата биткоина к $63 000. Биткоин позитивно реагирует на действия ФРС США. Это вызвало сжатие и ликвидацию на $201 млн, преимущественно короткие контракты.📉📈🚀
Просмотреть
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Биткоин и S&P 500 демонстрируют растущую корреляцию, вызванную входом институциональных игроков и снижением ставок ФРС. Биткоин превзошел большинство альткоинов, достигнув $63,000. Ожидается увеличение корреляции из-за ETF и снижения ставок. 🔗📈🚀
Просмотреть