Dymension продовжує зростання і стає лідером другий день поспіль

Dymension продовжує зростання і стає лідером другий день поспіль

Dymension збільшується на 125% і стає лідером другий день поспіль

Dymension (DYM), недавно запущена модульна блокчейн-платформа, стала лідером росту на криптовалютному ринку вже вдруге підряд, знову зросла на понад 30% другий день поспіль.

Учора DYM стрімко зросла майже на 55%, після запуску основної мережі Dymension. Обсяг торгів зрос на понад 7000% в перший день та залишається на подібному рівні й сьогодні. До цього часу токен стрімко збільшився майже на 125% – від $3.54 до поточних $7.87.

Цей токен швидко став 65-им за розміром криптовалютою на ринку, витіснивши популярні мем-монети, такі як BONK, і гральні токени, такі як The Sandbox та Axie Infinity. Блокчейн-платформа швидко стала популярною серед спільноти розробників, оскільки вона має потенціал стати першою платформою, що дозволить розробникам створювати власні ланцюжки додатків за допомогою технології Cosmos Interchain.

Ласкаво просимо @dymension у мережу Interchain ⚛️

Dymension mainnet відкриває шлях до стандартизації rollups за допомогою #IBC та дає можливість легко розгортати програмно-орієнтовані rollups (RollApps).

Стек Interchain забезпечує потужну модульну еру!

Далі: Bitcoin повертається до $45 тис., завдяки збільшенню обсягів торгів та позитивному настрою на ринку. Що таке Dymension?

Dymension - модульна екосистема блокчейну, створена для забезпечення захисту та взаємодії ланцюжків додатків, які називаються rollups, за допомогою стандартизованого протоколу міжблокчейнової комунікації (IBC).

Вона має на меті поліпшити масштабованість та ефективність блокчейн-систем, надаючи блокчейн систему першого рівня, розроблену для захисту та зв`язку rollups, тим самим стандартизуючи їх так, як ERC стандартизує токени.

Цей підхід дозволяє створювати високошвидкісні модульні блокчейни, відомі як RollApps, призначені для надзвичайно швидких транзакцій та вирішення проблем масштабованості, притаманних традиційним блокчейн-системам.

Великий крок в наданні можливість більшої екосистеми rollups!

Вітаємо з запуском mainnet. Зростання мережі роллапів 🥂

Чому Dymension зростає?

Масштабне популяризування DYM всього за години після запуску можна пояснити кількома чинниками. Платформа запропонувала 390 мільйонів доларів DYM в якості айрдропа для понад 528 000 гаманців, що зміцнило її довіру серед громади розробників.

Токен отримав оцінку в 5,2 мільярда доларів незабаром після запуску, незважаючи на проблеми з транзакціями та затримки​​. Ця оцінка свідчить про сильний інтерес ринку та оптимізм щодо майбутнього проекту.

Токен також був включений до списку на основних біржах, включаючи KuCoin, Kraken та Binance, з такими торговими парами, як DYM / USDT та інші. Це значно сприяло його доступності та обсягам торгівлі, подальше підтримування інтересу та оцінки.

Найголовніше, можливість розробки спеціалізованих блокчейнів для додатків, або RollApps, позиціонувала її як визначного гравця у вирішенні проблем масштабованості та ефективності в галузі блокчейну​​.

Ці фактори значно вплинули на популярність Dymension, піднявши його вартість понад очікувані ціни до його запуску. Тим не менш, Binance позначив DYM зі стартовою позначкою, вказуючи на його інноваційний, але нестабільний характер.

Ми спостерігатимемо, чи зможе DYM підтримати свою міцну віддачу протягом усього тижня.

Далі: Засновник Terra До Квон виграє другу апеляцію щодо екстрадиції в Чорногорії

Новый валидатор Jump для Solana: ожидаемые изменения
Новый валидатор Jump для Solana: ожидаемые изменения
Jump представил новый валидатор Frankendancer на Solana. Он увеличивает производительность блокчейна. Планы на два независимых валидатора призваны обеспечить надежность и преимущество в производительности. Firedancer, следующий за Frankendancer, уже на тестовой сети. 🚀
Просмотреть
Polkadot: рост курса после запуска Agile Coretime
Polkadot: рост курса после запуска Agile Coretime
Polkadot (+8%) увеличил производительность сети с помощью Agile Coretime, снижая затраты и улучшая эффективность. Обновление Polkadot 2.0 привлекло внимание разработчиков и инвесторов. 🔥🚀 #Polkadot #AgileCoretime
Просмотреть
Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представит решение для масштабирования Solana, токен XAND, запуск 20 сентября 2024. Жидкий стейкинг SOL доступен 29 октября 2024. XAND токен запускается тоже 29 октября. Xandeum Labs получил $2,8 млн. 💡🚀 #Solana #XANDEUM
Просмотреть
Солана Сикер: Революционный смартфон для Web3
Солана Сикер: Революционный смартфон для Web3
Смартфон Солана Сикер интегрирован с блокчейном, имеет улучшенные характеристики, поддерживает AI. Предзаказы открыты за $450, отправка в 2025 году. Интерес вызвал $70 млн дохода и рост цены на SOL. Время покажет успешность внедрения криптовалют. 📱💰🚀
Просмотреть