Почему Питер Шифф предлагает продать биткоины.

Почему Питер Шифф предлагает продать биткоины.

Пітер Шіфф: Ще одна причина продати біткоїни (BTC)

Користувач X дерзко заявив, що біткоїни піднімаються вгору завжди разом з гіперболічним графіком, намічаючи прогнозування експоненційного зростання біткоїна. Пост зібрав багато уваги, і багато прихильників біткоїна погодилися, що криптовалюта має світле майбутнє.

Пітер Шіфф, відомий критик біткоїнів, швидко втрутився, сказавши, що такі пости - це ще одна причина продавати біткоїни. Як завжди, після зауваження Шіффа відбулася жвава дискусія. У відповідь автор оригінального посту поділився раніше опублікованим твітом від Шіффа з 2018 року, в якому Шіфф застерігав від покупки біткоїнів за $3,800, стверджуючи, що ціна може впасти ще нижче.

Звісно, попередження Шіффа не виглядало добре з плином часу. У цьому випадку користувач вказав, що постійна опозиція Шіффа до біткоїнів може не завжди мати підтримку в обґрунтованих ринкових дослідженнях. Враження було таке, що це було зроблено для залучення уваги або просування себе.

Повторна критика Шіффа біткоїнів не дивує. Протягом років він заробив собі ім`я як один з найбільш гучних критиків біткоїнів, постійно аргументуючи, що золото є кращим засобом збереження вартості. Але деякі люди вважають, що його критика не ґрунтується лише на розумі або ринковому знанні. Здається, що Шіфф використовує популярність біткоїнів для збільшення своєї присутності в соціальних мережах.

Цікаво, що Шіфф визнавав у минулому, що якби знав, як зміниться ціна біткоїна, він би міг купити його. Це породжує питання: чи ґрунтується опозиція Шіффа до біткоїнів на щирих антипатіях, чи це лише засіб підтримувати актуальність у постійній дискусії біткоїнів проти золота?

Хоча його критика біткоїнів завжди привертає увагу, люди, які ігнорували його раду в 2018 році, зробили значні зиски. Незалежно від того, чи правий Шіфф, його зауваження завжди спонукають до дебатів, і важко ігнорувати потенціал біткоїна.

Прогноз цены биткоина на 22 сентября: медведи против быков
Прогноз цены биткоина на 22 сентября: медведи против быков
BTC падает на 1%, но вырос на 3,91% за неделю. Ожидается отскок к $63,000. Возможна коррекция к $61,000-$62,000. Боковой трейдинг $60,000-$65,000 ожидается. Цена BTC - $62,606. 📉📈🔒
Просмотреть
Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Bitcoin (BTC) упал на 1.5%, il Capo считает это возможностью. Ликвидировано $79 млн за сутки. Цена BTC остается неопределенной. 📉🤔
Просмотреть
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Питер Шифф: критик продаж биткоина. Его мнение вызывает споры: актуальность или скандал? Шифф признал потенциал биткоина, но остается настойчивым критиком.
Просмотреть
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Коммодити-трейдер Питер Брандт предсказывает, что цена Биткоина может вырасти до $300,000, основываясь на iH&S фигуре на графике. Он также ранее прогнозировал достижение $150,000 в текущем цикле. 📈🚀
Просмотреть