Нарешті: Bitcoin Wallet активовано після 14 років

Нарешті: Bitcoin Wallet активовано після 14 років

Додаткова інформація:

Сатоші-ера Bitcoin Wallet було активовано після 14 років

Згідно з даними, наданими Whale Alert, однією з найбільш широко використовуваних послуг відстеження криптовалютних гаманців, адреса Bitcoin з 50 BTC ($3,1 мільйона за поточних цін) вийшла з `сплячого режиму` сьогодні вперше за понад 14 років.

Ці монети сягають епохи створення Bitcoin Сатоші Накамото (який був активний у спільноті розробників Bitcoin до кінця 2010 року). Накамото залишив своє останнє повідомлення на іконічному форумі Bitcointalk 13 грудня 2010 року.

Творець Bitcoin має загалом 534 повідомлення на форумі Bitcointalk. Липень 2010 року був його найактивнішим місяцем з 146 повідомленнями.

Незважаючи на те, що такі транзакції зазвичай називаються `Сатоші-ера` гаманцями, вельми малоймовірно, що ці перекази якось пов`язані з особою за оригінальною криптовалютою. Цей термін просто підтверджує, що ці монети сягають далекого періоду, коли Накамото був активним в Інтернеті та Bitcoin все ще був на початковому етапі.

Звичайно, транзакції Bitcoin епохи Сатоші досить рідкісні, оскільки в 2010 році Bitcoin був ще малою відомий. Навіть не було спеціалізованого обладнання для видобутку, і люди могли просто використовувати свої персональні комп`ютери.

Проте варто відзначити, що надзвичайно велика кількість старих гаманців Bitcoin була активована цього вересня.

20 вересня було кілька дуже рідкісних переказів з гаманців, які були створені ще у 2009 році. Зокрема, видобувач за цих переказів отримав винагороду за видобуток менш ніж за місяць після створення генезис-блоку. Ці перекази можуть бути пов`язані з Сатоші або кимось близьким до нього.

Прогноз цены Bitcoin: Временная пауза перед следующим ралли
Прогноз цены Bitcoin: Временная пауза перед следующим ралли
📈 Bitcoin находится в краткосрочном бычьем тренде, но стал перекупленным. Признаки разворота видны, но подтверждение требует выхода выше $68K. Bitcoin сталкивается с сопротивлением от $64K до $64.5K, с поддержкой около $63K. RSI намекает на паузу перед дальнейшим ростом. 🚀📉
Просмотреть
Bitcoin-кошельки эпохи Сатоши оживают: 50 BTC вышли из спячки
Bitcoin-кошельки эпохи Сатоши оживают: 50 BTC вышли из спячки
🔍 Статья: Восход Bitcoin эпохи Накамото: недавние транзакции Satoshi-era кошельков. Редкие переводы с кошельков 2009 года. Возможно, связаны с создателем BTC. 🚀🔒
Просмотреть
Старт и финиш бычьего рынка биткоина
Старт и финиш бычьего рынка биткоина
Аналитическая фирма CryptoCon уверено предсказывает наступление бычьего рынка биткоина по Puell Multiple. Заключение: биткоин готовится к значительному росту цены, следующий бычий период начнется после 28 ноября 2024 года. 🚀📈
Просмотреть
Биткойн: три возможных сценария в медвежьем рынке
Биткойн: три возможных сценария в медвежьем рынке
Аналитическая компания предупреждает: Биткойн может войти в медвежий рынок. Три сценария: новый пик цены, медвежий рынок с марта 2024, или оптимистичная реаккумуляция 📉 #криптовалюты
Просмотреть