Bitcoin: ведмеді на ринку: 3 сценарії

Bitcoin: ведмеді на ринку: 3 сценарії

Аналітична компанія стверджує, що Bitcoin може входити в ринок ведмедів: ділиться трьома ключовими сценаріями

Компанія з аналізу криптовалют Alphractal випустила попереджувальну оцінку стану Bitcoin, вказавши, що найбільша криптовалюта у світі може увійти у фазу ведмедів.

У недавньому заявленні Alphractal відзначив, що власний метрика Bitcoin, сигнал тенденції на витрачених виходах прибутку (SOPR), був важливим у визначенні трендів на ринку протягом всієї його історії.

Аналіз Alphractal поєднує SOPR з експоненційним і простим рухливими середніми (EMA та MA), щоб відфільтрувати шум і забезпечити чіткі сигнали для входу та виходу. Це поєднання було вирішальним у визначенні ринкових циклів з 2015 року, за даними аналітичної компанії. Зокрема, спостерігалося, що бичі ринки були коротшими за тривалістю, а ведмеді ринки тривали довше.

За даними аналітичної компанії, дані за 2024 рік показують несподіваний шаблон. Згідно з Alphractal, лише один сигнал SOPR перевищив критичний рівень 1,015, що, як правило, достатньо для сигналу тривалого ведмединого ринку. Це протистоїть попереднім циклам, де два таких сигнали продовжили ведмедину фазу. Згідно з звітом, поточна корекція SOPR призвела до трьох можливих сценаріїв:

  • Всесвітній рівень цін: Аналітики кажуть, що Bitcoin може досягти нового рекордного рівня ціни, схожого на свій пік у листопаді 2021 року. Однак останні дані вказують на зворотний рух у ведмединий ринок.
  • Ведмединий ринок вже в грі: Другий сигнал SOPR може не відбутися, що означає початок ведмединого ринку вже в березні 2024 року.
  • Оптимістична реакумуляція: Метрика може знову зрости, сигналізуючи про фазу реакумуляції, схожу на 2019-2020 роки. Це може потенційно привести Bitcoin до нових історичних піків, але цей сценарій може розгорнутися протягом місяців.

Це не інвестиційні поради.

Прогноз цены Bitcoin: Временная пауза перед следующим ралли
Прогноз цены Bitcoin: Временная пауза перед следующим ралли
📈 Bitcoin находится в краткосрочном бычьем тренде, но стал перекупленным. Признаки разворота видны, но подтверждение требует выхода выше $68K. Bitcoin сталкивается с сопротивлением от $64K до $64.5K, с поддержкой около $63K. RSI намекает на паузу перед дальнейшим ростом. 🚀📉
Просмотреть
Bitcoin-кошельки эпохи Сатоши оживают: 50 BTC вышли из спячки
Bitcoin-кошельки эпохи Сатоши оживают: 50 BTC вышли из спячки
🔍 Статья: Восход Bitcoin эпохи Накамото: недавние транзакции Satoshi-era кошельков. Редкие переводы с кошельков 2009 года. Возможно, связаны с создателем BTC. 🚀🔒
Просмотреть
Старт и финиш бычьего рынка биткоина
Старт и финиш бычьего рынка биткоина
Аналитическая фирма CryptoCon уверено предсказывает наступление бычьего рынка биткоина по Puell Multiple. Заключение: биткоин готовится к значительному росту цены, следующий бычий период начнется после 28 ноября 2024 года. 🚀📈
Просмотреть
Биткойн: три возможных сценария в медвежьем рынке
Биткойн: три возможных сценария в медвежьем рынке
Аналитическая компания предупреждает: Биткойн может войти в медвежий рынок. Три сценария: новый пик цены, медвежий рынок с марта 2024, или оптимистичная реаккумуляция 📉 #криптовалюты
Просмотреть