Криптовалюта CVX: стрімке зростання і прогнози

Криптовалюта CVX: стрімке зростання і прогнози

Convex Finance ($CVX) з`явилася як `Монета дня` з відчутним стрибком на 9,3% за останні 24 години. Завдяки бичачій виставі $CVX, багато криптовалютних інвесторів розглядають її та передбачають сильну ринкову виставу та спільнотну взаємодію.

Convex Finance, альткоін, що займає 43-ту позицію на ринку криптовалют, домінує на ринку криптовалют за ринковою виставою та соціальною активністю в порівнянні з іншими конкурентними криптовалютами. $CVX торгується на рівні $2,26 з обсягом торгів за 24 години $16,010,176, зросло на 56,23%, залучаючи криптовалютних інвесторів та трейдерів.

Статистичний аналіз $CVX: Convex Finance перевершує конкурентних альткоїни

$CVX дає тяжкий час своїм конкурентним альткоїнам, випереджаючи їх у відзначних щоденних і тижневих стрибках вартості. За статистичними даними, $CVX піднявся на 9,3% за останні 24 години та зріс на 5,7% минулого тижня.

З ринковою капіталізацією $184,14 мільйона, $CVX дотягнула свого рекордного значення (ATH) $60.9 три роки тому і зараз знову показує ознаки високої активності. За соціальними розмовами та значним зростанням Convex Finance, $CVX тепер вважається цінним криптовалютним активом з метою здобуття максимальних прибутків у майбутньому.

Прогноз цін на Convex Finance

Так як $CVX перевершує багато зі своїх конкурентних альткоїнів, багато криптотрейдерів та інвесторів розглядають Convex Finance для отримання максимальних прибутків, інвестуючи в $CVX. Якщо ми глянемо на сентимент спільноти, приблизно 86% спільноти вважають, що $CVX буде бичим, і це правильний час для інвестування у нього. На підставі історії криптовалют, наступний жовтень (Уптобер у криптовалюті) ще більше витягне $CVX за межі.

Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Шварц из Ripple опроверг обвинения в манипуляции ценой XRP. Утверждает, что фирма не влияет на цену токена. XRP торгуется по $0.595, занимая 7 место по капитализации. 🚀💰
Просмотреть
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche, углубив свое участие в блокчейне. Партнерство соответствует тренду принятия блокчейна в финансовых учреждениях, обеспечивая эффективность и прозрачность. 🚀📈 #FranklinTempleton #Avalanche #FOBXX
Просмотреть
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Обзор: Лидеры проектов DAO по социальной активности по данным Phoenix. $TAO впереди, $ICP на втором месте. Проекты широко известны и активно взаимодействуют с сообществом. 🔝🚀
Просмотреть