Негативний вплив ліквідації 3AC і Alameda на ціну WLD впливає на ринкову динаміку Worldcoin

Негативний вплив ліквідації 3AC і Alameda на ціну WLD впливає на ринкову динаміку Worldcoin

Ціна WLD падає, оскільки банкрутні 3AC і Alameda ліквідують свої утримання Worldcoin

Неперервний селофф токенів Worldcoin (WLD) банкрутними установами Three Arrows Capital (3AC) та Alameda Research хвилює інвесторів. Ці установи постійно реалізовують свої розблоковані токени з липня, що призводить до тиску на ціну WLD.

Фонд-хедж-фонд Three Arrows Capital, який зараз банкрут, утримує 75 мільйонів токенів WLD і реалізовує свої утримання з кінця липня. До цього часу ліквідатор, Teneo, продав загалом 2,538 мільйони WLD на суму $4,06 мільйона.

Дані транзакцій з Etherscan показують неперервні перекази з ліквідаційних гаманців 3AC, де ще утримується близько 72,46 мільйона токенів WLD, вартість яких приблизно $115,2 мільйона. Ці токени поступово продуються, і за поточною швидкістю може пройти до трьох років, щоб утримання 3AC було повністю ліквідовано.

Alameda Research також утримує значну кількість WLD. Через свої інвестиції в Worldcoin, Alameda придбала 25 мільйонів WLD і продує свої розблоковані токени щотижня з початку серпня.

До цього часу фірма продала 1,129 мільйонів WLD на суму $1,8 мільйона. Alameda ще утримує близько 24,3 мільйонів WLD на суму $36,69 мільйона, які, ймовірно, будуть реалізовані частинами з часом на основі її попередніх ліквідаційних патернів.

Поточні ліквідації 3AC і Alameda Research зробили ринкову динаміку Worldcoin більш волатильною. Протягом останніх 24 годин токен втратив 3,03%, і його ціна становить $1,61.

Worldcoin зараз займає 84 місце на CoinMarketCap, з поточною капіталізацією ринку $730,8 мільйона та обігом 456,84 мільйонів монет WLD. Графік цін за цей період показує взлети та падіння, включаючи різкі спади та незначні відновлення, що є типовим для ринку криптовалют.

Навіть з незначними відновленнями протягом дня, ціна Worldcoin залишається під тиском, головним чином через постійні розпродажі як зі сторони 3AC, так і зі сторони Alameda Research. У перші години 21 вересня ціна опустилася нижче $1,575 перед частковим відновленням.

Відомості, наведені в цьому тексті, призначені лише для інформаційних та освітніх цілей. Стаття не становить фінансової поради або поради будь-якого виду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які збитки, зазначені в результаті використання вмісту, продуктів або послуг, вказаних. Читачам рекомендується виявляти обережність перед прийняттям будь-яких дій, пов`язаних з компанією.

Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Рынок стейблкоинов растет: Teter и USDC увеличили популяцию, долларовые токены наращивают объемы быстро. USDE потерял стоимость, GHO и DEUSD взлетели. 📈🪙🚀
Просмотреть
Банкротные компании давят на цену WLD
Банкротные компании давят на цену WLD
Цена WLD падает из-за ликвидации долей 3AC и Alameda. Продано миллионы токенов, волатильность возрастает. Текущая цена $1,61. 📉🔥🪙
Просмотреть
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, игры Air War и Merge Restaurant, улучшая интерактивность и разнообразие в экосистеме. Токен успешно запущен на биржах, а аирдроп набирает обороты. Криптоигра позволяет зарабатывать CATI, привлекая новых участников. Новые игры обещают интересный геймплей. Аналитики предсказывают рост цены CATI до $10. ⭐⚔🍽💰🚀
Просмотреть
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Dogecoin | Билли Маркус раскрыл продажу DOGE и троллит Bitcoin, высмеивая рынок после заявления ФРС. DOGE создатель прокомментировал свои финансовые решения. 🚀🐕📉
Просмотреть