Продаж DOGE і троляж биків: новини від засновника Dogecoin

Продаж DOGE і троляж биків: новини від засновника Dogecoin

Засновник Dogecoin висипає кавуни про величезну розпродаж монет DOGE

Біллі Маркус, відомий у соціальній мережі X як Шібетоши Накамото, який створив іконічну мем-криптовалюту Dogecoin спільно з Джексоном Палмером у 2013 році, опублікував твіт про Ілона Маска, щоб захистити його від недавніх критиків в мережі від певних американських політиків. До них включений губернатор Каліфорнії, який загрожував позивами до Ілона Маска через публікацію мемів.

Хоча обговорення в коментарях трохи відхилилося у іншому напрямку, Маркус поділився своїми почуттями про продаж майже всіх своїх DOGE дев`ять років тому.

Криптоентузіаст @ChadCaff поділився скріншотом статті з заголовком, що `Засновник Dogecoin продав всі свої монети за Honda на 10 000 доларів у 2015 році.` В лідері під заголовком зазначалося, що це була Honda Civic. Користувач X запитав, чи Маркус також збирається продати всі свої утримання DOGGO.

Маркус відповів на цей коментар, сказавши `godspeed all`, оскільки він, схоже, не жалкує про продаж свого крипто-портфеля, щоб купити ту машину. Згідно з його твітами, опублікованими цього року, Маркус все ще тримає трохи Dogecoin і 0,006 BTC.

Інший користувач X також запитав засновника DOGE, чи його фінансовий стан був настільки поганим, що йому довелося продати всі свої криптоактиви, на що Маркус відповів: `Будь-що, що я тримаю, падає до нуля близько за 5 годин, так що можливо мені його продати, щоб він добре себе вела.`

Маркус тролить биків Bitcoin цього тижня

На цьому тижні глава Резервного банку Джером Пауелл оголосив на засіданні ФРС, що банк вибрав зниження щорічної процентної ставки на 50 базисних пунктів, а не на 25, як вірив багато експертів.

Це очікувалося, що додасть стоковим та криптовалютним ринкам масивний поштовх і поштовхне їх високо у зелену зону. Проте перша реакція, продемонстрована ринками, була ведмежою, оскільки вони пішли ще глибше вниз.

Маркус поділився скріншотами цін S&P 500, Bitcoin та Ethereum, які знижуються після оголошення Пауелла, якби тролити всіх тих, хто сподівався побачити підйом ринків.

Однак ціни пізніше відновилися, при цьому Bitcoin додав майже 8% і зріс, щоб торкнутися рівня ціни в $64,000 на короткий час. На момент написання цього тексту, BTC трохи вище $63,000.

Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Рынок стейблкоинов растет: Teter и USDC увеличили популяцию, долларовые токены наращивают объемы быстро. USDE потерял стоимость, GHO и DEUSD взлетели. 📈🪙🚀
Просмотреть
Банкротные компании давят на цену WLD
Банкротные компании давят на цену WLD
Цена WLD падает из-за ликвидации долей 3AC и Alameda. Продано миллионы токенов, волатильность возрастает. Текущая цена $1,61. 📉🔥🪙
Просмотреть
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, игры Air War и Merge Restaurant, улучшая интерактивность и разнообразие в экосистеме. Токен успешно запущен на биржах, а аирдроп набирает обороты. Криптоигра позволяет зарабатывать CATI, привлекая новых участников. Новые игры обещают интересный геймплей. Аналитики предсказывают рост цены CATI до $10. ⭐⚔🍽💰🚀
Просмотреть
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Dogecoin | Билли Маркус раскрыл продажу DOGE и троллит Bitcoin, высмеивая рынок после заявления ФРС. DOGE создатель прокомментировал свои финансовые решения. 🚀🐕📉
Просмотреть