Chiliz запускає Includ3d для включеності з Web3

Chiliz запускає Includ3d для включеності з Web3

Chiliz: криптопроект спорту запускає Includ3d для включеності з Web3

Група Chiliz, криптопроект, присвячений спорту, оголошує новий запуск Chiliz Includ3d, об`єднаного підрозділу Групи для соціального впливу.

На практиці Chiliz надає свою власну інфраструктуру web3 та виключну брендову екосистему для сприяння включеності та глибшої взаємодії спільнот у глобальній спортивній екосистемі.

Оголошення було зроблено під час спеціальної мережевої події, організованої Chiliz в другий день Світового футбольного саміту 2024 року. В лідерах футбольного сектора, соціального впливу та технологій були першими учасниками цієї події та отримали новини.

Перша програма цього нового підрозділу Групи - Includ3d Accelerator, яка почне діяти з жовтня 2024 року.

Мета нового Includ3d Accelerator від Chiliz полягає в демократизації навчання web 3.0 для цільової аудиторії в глобальній спортивній екосистемі.

Програма Includ3d Accelerator хоче надати користувачам можливість ознайомитися з web3 та інкубувати інноваційні ідеї.

Різні теми, які будуть досліджені програмою Chiliz, стосуються децентралізованих управлінських структур, механізмів координації фінансування та грантів, безпеки та захисту, програмованого здійснення добра та фінансової/соціальної включеності.

Щодо цього Джеймс Ньюмен, Головний Корпоративний Директор Chiliz, прокоментував:

“Ми у Chiliz уявляємо, що web3 відкриє нову спортивну індустрію, створюючи більше можливостей для брендів та фанатів. Наша місія - провести цей перехід, забезпечивши, що користь дістанеться всім зацікавленим сторонам, а не лише елітним брендам.”

Тим часом ціна на Chiliz (CHZ) здається знаходиться в бичому режимі протягом останніх семи днів. Наразі CHZ коштує $0,056, в позитивному русі +6,40% порівняно з тижнем тому.

Pyth Network: Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi
Pyth Network: Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi
Pyth Network представил Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi, улучшая точность данных и экономическую защиту сети. Благодаря стейкингу, стейкеры и публикаторы сотрудничают для предоставления надежных данных. Pyth укрепляет надежность и доверие в DeFi. 🔒🌐📈
Просмотреть
Перемещение 20 миллионов XRP: новые спекуляции
Перемещение 20 миллионов XRP: новые спекуляции
📰 Ларсен переместил 20 млн XRP после 50 млн. Спекуляции связывают с Binance. Все еще неподтверждено. Возможный взлом, но не подтвержден. 🔄💸 #Ripple
Просмотреть
Доходность от $1,000 в Shiba Inu при достижении капитализации $1 трлн
Доходность от $1,000 в Shiba Inu при достижении капитализации $1 трлн
Shiba Inu может приблизиться к $1 трлн рыночной капитализации, что приведет к росту доходности на 11 783%. Восстановление стоимости SHIB после потерь поддерживает оптимизм. Разработчики видят потенциал достижения цены $0.00015. Кусама целится на $1 трлн капитализации. Возможен прирост до $118,837 для инвесторов с $1,000 в SHIB. 📈🚀
Просмотреть
Новости о достижениях K9 Финанс на Шиба Ину
Новости о достижениях K9 Финанс на Шиба Ину
🚀🐕 K9 Финанс отмечает успех Жидкого Стейкинга Kостолом на Шибариуме. Застейкано 2.5 млн BONE с APR 33,6%. TVL увеличился, объем транзакций на Шибариуме тоже. Костолом - важный этап для Шиба Ину! 🔥
Просмотреть