Биковий ринок: досягнення індикатора на 45%

Биковий ринок: досягнення індикатора на 45%

Крипто Аналітик: Биковий Ринок Залежить Від Досягнення Цим Індикатором 45%

У докладній статті на X крипто аналітик Джеймі Каутс описав різні індикатори, які він використовує для визначення того, коли ринок може набрати биковий педали. Ринок криптовалют Може Бути На Фінальній Стадії Ведмежої Фази

Каутс, Головний Крипто Аналітик платформи фінансових знань та освіти RealVision, відзначив, що ринок криптовалют поступово знижується. Індекс рівноправної ваги топ-200 (EWI) показує, що провідні 200 криптовалют за капіталізацією пережили відступ на 55% протягом останніх шести місяців.

Незважаючи на цю спадну траєкторію, Каутс вважає, що співвідношення ризику та винагороди сприятливе для додавання окремих інвестицій в цифрові активи на поточних рівнях.

Каутс підкреслив стрімке зростання індикатора altseason, показника, який вимірює ступінь, на яку альткоїни перевершують Біткоїн (BTC). Проте цей зріст не супроводжується стійким ралі ціни Біткоїна, що потребує, щоб його ціна була вище від його всіх часів високого значення (ATH).

В результаті індикатор altseason, який рухається вгору, може бути недовговічним. Однак Каутс підозрює, що ринок знаходиться `в останніх конвульсіях ведмежого удару`.

Аналітик підкреслив, що навіть коли альткоїни перевершують Біткоїн за ціною, інвестування в них може бути не завжди розумним, якщо вони все ще перебувають в низхідному тренді. Каутс згадав подібну ситуацію в 2022 році, під час обвалу біржі FTX. Він вказує, що ідеальний час для інвестування в альткоїни - це той момент, коли вони йдуть вгору не лише на абсолютному графіку ціни, але й на графіку відносної ціни. Зараз Цей Індикатор Повинен Досягнути 45% Для Відновлення Бикового Ринку

За словами Каутса, одним з ключових показників, щоб визначити, чи ринок увійшов у бикову територію, є відсоток цифрових активів, які перебувають вище за їх 200-денну рухому середню (MA). На даний момент лише 11% цифрових активів перебувають вище за 200-денну MA. Для відновлення бикового ринку, принаймні 45% цифрових активів мають бути вище цього рівня.

Для невпевнених, 200-денна MA - це індикатор технічного аналізу, який представляє середню ціну активу за останні 200 торгових днів. Трейдери та аналітики використовують його для визначення довгострокового тренду активу, включаючи цифрові активи, такі як BTC.

Незважаючи на недавнє зниження ринку, деякі фундаментальні метрики в криптовалютному екосистемі, такі як щоденні активні користувачі (DAU), щоденні транзакції та відношення вартості мережі до комісії, зросли за останні шість місяців. Крім того, щоденні комісії скоротилися на 84%, зниження, яке можна приписати впровадженню EIP-4844, який зменшив комісії за транзакції для користувачів екосистеми Ethereum (ETH).

Каутс додав, що биковий ринок може бути на горизонті, коли ціни та комісії почнуть рухатися вгору разом. `Ми ще не там, але ціни будуть лідирувати, а комісії природно підсунуться за ними,` - зауважив він. На момент публікації загальна капіталізація крипторинку, за винятком BTC, становить $879,676 мільярдів.

Зображення від Unsplash, Графіки з x.com та Tradingview.com

Как заработать $1 миллион, инвестируя $5,000: Варианты в криптовалюту
Как заработать $1 миллион, инвестируя $5,000: Варианты в криптовалюту
Обзор: Вложение $5,000 можно сделать в BTC или RENDER для статья миллионером. BTC показывает стабильный рост и прогнозы на $100,000-200,000 к 2025 году. RENDER также обещает высокие доходы. Рекомендуется провести дополнительное исследование и оценить все риски. 📈🚀
Просмотреть
Анализ цен на криптовалюту сентябрь-20: ETH, XRP, ADA, BNB и SOL
Анализ цен на криптовалюту сентябрь-20: ETH, XRP, ADA, BNB и SOL
📈 Ethereum показывает отличные результаты, цель - $2,800. 🚀 XRP готовится к новому движению, ключевые уровни: 60 и 68 центов. 🔒 Cardano и Binance Coin удерживаются выше ключевых уровней. 💪 Solana сильный лидер недели, готов тестировать $164.
Просмотреть
Цена Cardano: взлет и цели
Цена Cardano: взлет и цели
Cardano растет на 8,46%, цель - $0,42. ADA выбилась из канала, восстанавливается после роста рынка. Бычий рывок подтвержден, цена направляется к $0,373. Возможен ввод ADA на Gemini Exchange. Перспективы роста до $0,422, $0,45, показатель $0,50 неопределен. 📈🚀
Просмотреть
Шиба Ину (SHIB) возрождается: рост интереса и оптимизма
Шиба Ину (SHIB) возрождается: рост интереса и оптимизма
SHIB демонстрирует признаки возрождения с приростом на недельном графике в 6%. Рост социального взаимодействия и оптимизма среди держателей подтверждают потенциал для дальнейших приростов 🚀📈.
Просмотреть