Ефір росте на 6% після рішення розбити оновлення Пектра на дві фази

Ефір росте на 6% після рішення розбити оновлення Пектра на дві фази

Ефір росте більш ніж на 6% у четвер після рішення розбити оновлення Пектра на дві фази. Розробники Ethereum погодилися розіб`ємо оновлення Пектра на дві фази. Фаза одного з оновлень Пектра буде запущена на початку 2025 року та буде включати пропозицію щодо покращення досвіду роботи з гаманцем. Ethereum може продовжити ралі, якщо відкритий інтерес продовжить зростання, а ETH подолає опір на рівні $2595.

Ефір зростає на 6% у четвер після недавнього рішення основних розробників Main chain розбити майбутнє оновлення Пектра на дві фази. Розробники ядра Ethereum згодилися розбити оновлення Пектра на дві фази.

На своєму Layer Call у четвер розробники Ethereum вирішили розбити майбутнє оновлення Пектра на дві частини. Рішення було прийняте через побоювання можливих ризиків при випуску раніше схвалених серій пропозицій щодо покращення Ethereum (EIP).

Пектра мала бути найбільшим оновленням Ethereum в останні часи; однак розробники ядра вирішили, що тепер вона включатиме в себе обмежену кількість пропозицій у двох фазах, щоб зробити оновлення менш важким.

Перша фаза включатиме в себе вісім EIP, включаючи EIP-7702 засновника Ethereum Віталіка Бутеріна, яке вводить новий метод абстракції облікового запису, який покращить досвід користувачів у гаманцях.

Друга фаза буде включати оновлення того, як обробляється та виконується байткод Ethereum Virtual Machine, децентралізований віртуальний обчислювальний рушій, який виконує інтелектуальні контракти на Main chain. Вона також буде включати EIP-7594, яке спрямоване на впровадження протоколу для покращення ємності блобу.

Перша фаза оновлення Пектра буде запущена, як планувалося раніше, на початку 2025 року, тоді як друга фаза прийде набагато пізніше.

За словами розробників ядра, рішення розбити оновлення дозволяє ключовим функціям вийти в першій фазі, дозволяючи при цьому належним чином впровадити другу.

Між тим, Ethereum ETF зафіксували чистий відплив 9,8 мільйонів доларів у середу внаслідок масштабного виходу 14,7 мільйона доларів з ETHE від Grayscale та витоку 4,9 мільйона доларів в BlackRock`s ETHA. Ethereum може продовжити вище, якщо подолає опір на рівні $2595.

Перспективы курса Ether: Steno Research
Перспективы курса Ether: Steno Research
Steno Research считает, что падение курса Ether может завершиться, благоприятно для Ethereum активность onchain. ETH выросла на 8%, а CD20 - на 11%. Ethereum превосходит биткоин в развитии DeFi и NFT. Учет ETF и снижение доходов от транзакций причины превосходства биткоина, считает аналитик. Ethereum может стать контрарианской ставкой к концу года. 😎⚡
Просмотреть
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Ethereum достигла отметки $2,500, возможен рост до $2,550. Приоритет на боковике $2,480. MACD снижается, RSI повышается. Поддержка на уровне $2,385, сопротивление на $2,500. 📈🚀
Просмотреть
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Эфириум растет на 6% после решения разделить обновление Pectra на две фазы в 2025 году. Ожидается улучшение опыта использования кошелька и улучшение работы Ethereum Virtual Machine. Важно преодолеть сопротивление в $2,595. 🚀📈
Просмотреть
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум (ETH) нацелен на $2,800. Киты накапливают ETH, торговый объем растет, цена растет на 6%. Технический анализ предвещает рост до $2,800. Буллиш настроение трейдеров. 🚀📈
Просмотреть