Прогноз ціни Bitcoin: $125,000 при перемозі Трампа, $75,000 при перемозі Харріс - Standard Chartered

Прогноз ціни Bitcoin: $125,000 при перемозі Трампа, $75,000 при перемозі Харріс - Standard Chartered

Який буде ціна Bitcoin, якщо переможе Трамп, скільки, якщо переможе Харріс? Standard Chartered оголошує великий бичий прогноз

Bitcoin (BTC) та більш широкий цифровий ринок активів позиціонуються для сильного ралі після останнього зниження ставки Федеральної резервної системи, за словами Геофа Кендріка, керівника досліджень Форекс та цифрових активів у Standard Chartered.

Водночас Федерація прийняла рішення знизити відсоткову ставку на 50 базисних пунктів, що очікується, що надасть стійкого імпульсу для цифрових активів, Кендрик вказує на макроекономічні фактори як основні драйвери очікуваного зростання цін, особливо тому, що він вважає, що ці фактори переважать невизначеності, пов`язані з президентськими виборами у США у листопаді.

Bitcoin та інші цифрові активи проявляли кращу віддачу з моменту зустрічі Федерального відкритого ринкового комітету (FOMC) у середу. `Після зустрічі ФОМС цифрові активи лідирують з точки зору продуктивності вперше за дуже довгий час`, - сказав Кендрик сьогодні по електронній пошті. Він приписує цю позитивну реакцію ринку макроекономічним динамікам, які починають перекривати питання виборів.

Кендрик зауважив, що вплив президентських виборів у США ймовірно буде менше впливати на ціни Bitcoin, ніж в попередні роки. `Хоча вибори у США важливі, макрофактори починають виходити на передній план`, - сказав Кендрик. Він вказав на зростання кривої доходності казначейських облігацій США, особливо на різницю між доходами за короткостроковими та довгостроковими облігаціями, як ключовий показник сприятливих умов для цифрових активів. `Я спостерігаю за американською кривою доходності 2s10s, і більша крива доходності США є позитивним для цифрових активів`, - сказав Кендрик.

Крива доходності стала інверсійною з липня 2022 року, сигналізуючи про можливі ризики рецесії. Однак різниця між короткостроковими та довгостроковими доходностями казначейськіх облігацій почала знову ставати позитивними в кінці серпня, зміна, яка може ще більше підтримати ціну Bitcoin, за словами аналітика.

Кендрик також зауважив про потенційну можливість збільшення інвестицій через ETF на місцях у Bitcoin у наступних місяцях. `Стежте за оновленими потребами в ETF на місцях для Bitcoin у жовтні`, - сказав Кендрик, додавши, що попит на ETF може бути ще одним підтримуючим елементом для ринку криптовалют.

Кендрик застеріг, однак, що перспектива ціни Bitcoin залежить від сприятливих макроекономічних умов. Незважаючи на це, він підтвердив своє прогнозування, що Bitcoin може досягти нового історичного максимуму до кінця року, встановлюючи потенційну ціль в $125,000, якщо переможе на виборах колишній Президент Дональд Трамп, і $75,000, якщо переможе Віце-президент Камала Харріс.

* Це не інвестиційні поради.

Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
🔝🌍 США лидируют с $12.16 млрд биткойнов, Великобритания, Бутан и Сальвадор следующие. США активны, Великобритания пассивна, Бутан и Сальвадор часто проводят транзакции. Каждое правительство имеет уникальный подход к управлению своими крипто-активами.
Просмотреть
Криптовалютный рынок: выход из медвежьей фазы?
Криптовалютный рынок: выход из медвежьей фазы?
Аналитик Джейми Кутс считает, что криптовалютный рынок близок к завершению медвежьего тренда. Уровень Bitcoin в $63 000 может быть сигналом возможного бычьего ралли. Подъем индекса сезона альткоинов и активность смарт-контрактов также указывают на оптимизм. 📈🐂
Просмотреть
Прогноз роста биткоина до $108-155 тыс.
Прогноз роста биткоина до $108-155 тыс.
Биткоин готовится к прорыву к новым рекордным ценам на основе исторических данных, с возможным ростом до $108 000 - $155 000. Поведение криптовалюты в предыдущих циклах указывает на возможную позитивную динамику в ближайшие месяцы. Рынок ожидает бычий ралли в 2025 году. 🚀💰
Просмотреть
Цифровые активы готовы к росту: что будет с ценой биткойна после выборов в США? - Standard Chartered
Цифровые активы готовы к росту: что будет с ценой биткойна после выборов в США? - Standard Chartered
Standard Chartered делает бычий прогноз для биткойна: $125K с Трампом и $75K с Харрис. Цифровые активы на подъеме после снижения ставок ФРС. Кривая доходности положительна для крипты. Кендрик ждет новых инвестиций через ETF. 🚀📈 #биткойн #StandardChartered
Просмотреть