Біткоїн реагує на рішення Феду: Uptober вперед

Біткоїн реагує на рішення Феду: Uptober вперед

`Uptober` починається раніше, оскільки ціна біткоїна вибухає і знищує короткі позиції

Біткоїн стрибнув у ціні після вчорашнього рішення Федеральної резервної системи знизити відсоткові ставки—і трейдери, які робили ставки на падіння, зараз ліквідуються відторгуваннями.

Ціна найбільшої цифрової монети зараз становить $63,199 за монету після зростання більш як на 6% за 24 години, показує CoinGecko.

За останній день було ліквідовано понад $154 мільйони коротких позицій по всіх криптовалютах, показує інформація CoinGlass. Із цієї суми майже $74 мільйони становлять позиції по біткоїну.

Короткі позиції у триманні трейдерів, які роблять ставки на падіння ціни активу у майбутньому. Якщо коротку позицію ліквідують, то трейдер програє ставку і його позиція закривається.

Решта ринку криптовалют також значно виросла. Ціна Ethereum наразі становить $2,437 за монету після зростання понад 6% за останні 24 години. Було закрито понад $33 мільйони позицій, які ставили на падіння ціни активу.

Федеральна резервна система знизила відсоткові ставки на 50 базисних пунктів у середу після підняття їх до максимального рівня за останні 23 роки у 2022 році. Біткоїн та інші криптовалюти, разом з крипто та технологічними акціями, з того часу зростають. Більше ризиковані інвестиції, такі як цифрові активи та еквіті в США, зазвичай ведуть себе краще в умовах низьких відсоткових ставок.

У березні біткоїн встановив історичний рекорд в $73,737 завдяки історичному затвердженню фондів з обміну (ETF), які дали традиційним інвесторам можливість інвестувати у монету. Але з того часу він має проблеми досягти цієї точки знову.

Дані показують, що акції зазвичай погано себе показують у вересні, і біткоїн в цілому слідував за цією тенденцією—це найдурніший місяць в середньому для активу протягом останніх 11 років. Але жовтень та листопад історично є бумовими місяцями для біткоїна, і так званий рух Uptober може початися раніше через Фед.

Відредаговано Андрю Хейвордом

Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Биткоин и S&P 500 демонстрируют растущую корреляцию, вызванную входом институциональных игроков и снижением ставок ФРС. Биткоин превзошел большинство альткоинов, достигнув $63,000. Ожидается увеличение корреляции из-за ETF и снижения ставок. 🔗📈🚀
Просмотреть
Рост биткойна: $65 тыс. в фокусе быков
Рост биткойна: $65 тыс. в фокусе быков
Цена биткойна преодолевает сопротивление и нацеливается на $65 тыс. Быки поднимают цену, сформировав восходящий тренд. Технические индикаторы в сторону роста. 🚀💰
Просмотреть
Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
🔝🌍 США лидируют с $12.16 млрд биткойнов, Великобритания, Бутан и Сальвадор следующие. США активны, Великобритания пассивна, Бутан и Сальвадор часто проводят транзакции. Каждое правительство имеет уникальный подход к управлению своими крипто-активами.
Просмотреть
Криптовалютный рынок: выход из медвежьей фазы?
Криптовалютный рынок: выход из медвежьей фазы?
Аналитик Джейми Кутс считает, что криптовалютный рынок близок к завершению медвежьего тренда. Уровень Bitcoin в $63 000 может быть сигналом возможного бычьего ралли. Подъем индекса сезона альткоинов и активность смарт-контрактов также указывают на оптимизм. 📈🐂
Просмотреть