Аналіз ціни Ethereum: $2,7К - мета ETH

Аналіз ціни Ethereum: $2,7К - мета ETH

Аналіз ціни Ethereum: Чи стане $2,7К наступною метою ETH після зростання на 6% щоденно?

На більш широкій шкалі ціна Ethereum падає, майже анулюючи всі свої прирости з початку 2024 року.

Проте, можливо, все зміниться незабаром, що вказується в подіях останніх 24 годин. Технічний аналіз.

Автор Едріс Дерахші (TradingRage) На Щоденному графіку

На щоденному графіку актив практично весь час консолідується в широкому діапазоні між рівнями $2,100 та $2,700, оскільки спад здається зупинився. Проте структура ринку залишається від`ємною, оскільки ціна принаймні повинна повернутися на рівень $2,700, щоб зробити новий високий пік.

Тим часом, розглядаючи останній діапазон, останні рухи, здається, свідчать про формування дна ціни. Таким чином, хоча ще зарано прогнозувати, новий восходящий тренд, ймовірно, відбудеться у найближчі місяці. Це, звичайно ж, якщо підтримка на рівні $2,100 залишиться недоторканою.

На 4-годинному графіку

У 4-годинному графіку чітко показана недавня динаміка ціни. Як видно, ринок миттєво відскочив від зони підтримки $2,100 і поступово піднімався з того часу.

Хоча моментум все ще слабкий, це може бути лише питанням часу, перед тим як імпульсивний рух до рівня опору $2,700 відбудеться, оскільки бичачі 4-годинні свічки останнім часом стали сильнішими.

Аналіз настроїв

Автор Едріс Дерахші (TradingRage) Резерв обміну Ethereum

Хоча ціна Ethereum, здається, формує дно за допомогою технічного аналізу, відчувається хвилюючий сигнал від аналізу наланцюжок. Цей графік показує резерв обміну Ethereum, загальна кількість ETH, яку утримують на біржах. Цей показник є проксі для обсягу, оскільки ці монети можуть бути продані в будь-який час і додати до тиску на продаж.

Як показує графік, загальна тенденція для метрики резерву обміну протягом часу була вниз, оскільки інвестори, здається, аккумулюють в цілому з минулого року. Проте, короткострокові флуктуації також мають значення, оскільки кожного разу, коли резерв обміну піднімався вище його 30-денного рухомого середнього останнім часом, за ним слідував впад ціни.

Та ж сама поведінка відбувається зараз, оскільки резерв обміну останнім часом піднімається і вже вище свого 30-денного рухомого середнього. Тому, подальша впадина ціни все ще можлива у короткостроковій перспективі, якщо відсутні достатні попити для задоволення пропозиції.

Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум (ETH) нацелен на $2,800. Киты накапливают ETH, торговый объем растет, цена растет на 6%. Технический анализ предвещает рост до $2,800. Буллиш настроение трейдеров. 🚀📈
Просмотреть
Виталик Бутерин продает Ethereum во время роста цен
Виталик Бутерин продает Ethereum во время роста цен
📉 Виталик Бутерин снова выводит миллионы долларов из Ethereum, несмотря на свои прогнозы. Вопрос: что дальше? 🤔 #ETH #Бутерин
Просмотреть
Анализ цены Ethereum: $2.7K - следующая цель?
Анализ цены Ethereum: $2.7K - следующая цель?
Обзор: Цена Ethereum стабилизировалась в диапазоне $2,100 - $2,700, но медвежья структура остается. Возможно появление нового восходящего тренда при сохранении уровня $2,100 📈 #Ethereum #криптовалюта
Просмотреть
Кит Ethereum передает 10 000 ETH на биржу Kraken
Кит Ethereum передает 10 000 ETH на биржу Kraken
Обзор: Крупный кит Ethereum передал 10 000 ETH на биржу после 2-летнего бездействия, продав их за $24,37 млн. Другие участники ICO также начали продажи, вызывая беспокойство в сообществе. Быки Ethereum страдают, но актив поднялся на 4% до $2 431. 📈 #Ethereum #ICO #криптовалюты
Просмотреть