Криптотрейдер збагатів на $800 до $400 тис. за тиждень

Криптотрейдер збагатів на $800 до $400 тис. за тиждень

Криптотрейдер перетворив $800 в $400 тис. за тиждень

Використовуючи момент навколо мем-монети Moo Deng (MOODENG), криптовалютний трейдер побачив, як їхні інвестиції зросли в 500 разів всього за один тиждень.

10 вересня невідомий трейдер зробив початкову ставку в $800, торгуючи парою MOODENG/SOL на Raydium, автоматизованій платформі для ринкових мейкерів (AMM), побудованій на Solana (SOL), і інвестиція через сім днів перетворилася в $400 000, як показують дані, надані блокчейн-платформою Arkham 17 вересня.

Трейдер спочатку обміняв 6 SOL на суму приблизно $800 на токени MOODENG, використовуючи платформу децентралізованої біржі. Обмін був ініційований, коли MOONDENG опинився на межі того, що здавалося б типовим ривком.

Проте MOODENG пережив вибуховий ріст протягом тижня під впливом вірусності у соціальних мережах, приносячи 500-кратний прибуток від початкової інвестиції трейдера.

У короткостроковому плані MOODENG спостерігає збільшену активність покупок, торгуючи на рівні $0,0163 на момент публікації, що відображає зростання протягом 24 годин практично на 120%.

Адже MOODENG отримала свою назву на честь маленького гіппопотама-пігмея у зоопарку Khao Kheow в Таїланді, який став інтернет-сенсацією. Фотографії та відео гіппопотама захопили користувачів мережі, що призвело до зростання мемів.

Творці MOODENG скористалися зростаючою тенденцією запуску мем-монет на популярних мережах. Спеціально Солана стала улюбленою платформою для таких проектів завдяки успіху токенів, як Bonk (BONK), який піднявся, щоб стати 59-ю за ринковою капіталізацією криптовалютою.

Криптовалютний трейдер не вперше використовує мем-монети, названі на честь вірусних об`єктів, щоб заробити кошти. Наприклад, невідомий трейдер перетворив $16 550 на $1,8 млн після утримання своєї позиції приблизно вісім тижнів в First Neiro (NEIRO), повідомило Finbold 17 вересня.

NEIRO був натхненний Нейро, собакою породи Шиба Іну (SHIB), пов`язаною з Кабосу, маскотом Dogecoin (DOGE), який помер в середині 2024. Важливо відзначити, що Кабосумама, власниця Кабосу, усиновила Нейро, що призвело спільноту криптовалют до створення токенів NEIRO на його честь.

Однак не всі торгові стратегії навколо мем-монет були успішними. Цю тенденцію підкреслив інший інвестор, чия ставка в розмірі $1 млн на монету з назвою MBAPPE стрімко впала до $9 200 за годину. Токен спершу значно зросла після того, як неправильно пов`язаний з французьким футболістом Кільяном Мбаппе.

Відмова від відповідальності: Вміст на цьому сайті не повинен розглядатися як інвестиційні поради. Інвестування є спекулятивним. Інвестуючи, ви ризикуєте своїм капіталом.

Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представит решение для масштабирования Solana, токен XAND, запуск 20 сентября 2024. Жидкий стейкинг SOL доступен 29 октября 2024. XAND токен запускается тоже 29 октября. Xandeum Labs получил $2,8 млн. 💡🚀 #Solana #XANDEUM
Просмотреть
Солана Сикер: Революционный смартфон для Web3
Солана Сикер: Революционный смартфон для Web3
Смартфон Солана Сикер интегрирован с блокчейном, имеет улучшенные характеристики, поддерживает AI. Предзаказы открыты за $450, отправка в 2025 году. Интерес вызвал $70 млн дохода и рост цены на SOL. Время покажет успешность внедрения криптовалют. 📱💰🚀
Просмотреть
Реализация смарт-контрактов на платформе XRP Ledger: пошаговый подход
Реализация смарт-контрактов на платформе XRP Ledger: пошаговый подход
Обзор: Гендир XRPL Шварц поддерживает осторожную интеграцию смарт-контрактов, недавний пост оценивает программные возможности, способствующие использованию в реальном мире. Подчеркивает постепенное увеличение доверия. Развитие XRPL EVM sidechain предполагает дополнительное пространство для смарт-контрактов на платформе. 🚀🔗 #XRPL #смартконтракты
Просмотреть
Взрывной рост комиссий на Shibarium
Взрывной рост комиссий на Shibarium
Обзор: Рост комиссий на Shibarium на 2,024% за 24 часа удивил. BONE - топливо сети и сжигает SHIB. Увеличение транзакций на 70% и аккаунтов на 157,14% вызвало вопросы. 🚀📈🔥
Просмотреть