Неправедний пастор: історія афери з мем-монетою Курка Риба

Неправедний пастор: історія афери з мем-монетою Курка Риба

Кількість через кращі часи альткоін з up Пастортровками Після повернення після виникнення алегацій щодо обмани

Авсурдистски чаве монета Врибуш Угорська Курка Риба (SCF), яка перейшла з токена Solana у релігію з планами побудувати фізичну церкву, вигнала свого де факто лідера посеред потоку алегацій `шахрайства`. З цим залишок команди знову заволодів контролем над веб-сайтом проекту та каналом Telegram і в даний час бореться за доступ до облікового запису в Twitter.

Спільнота та основні члени команди токена SCF стверджують, що пастор Келбі приймав платежі від похідних проектів без попередження решти команди, отримував `церковні пожертви` безпосередньо на свій особистий гаманець та запустив ряд `веб-відвідувань`.

Пастор Келбі не відповів на численні запити на коментар від Decrypt через Telegram або LinkedIn.

Курка Риба - це майнінг монети, яка почала з дивного фото. Але речі змінилися, коли учасники розробили свої власні моральні та філософські закони, перетворюючись на `церкву`, яка вбогилася `Лордом Фішну` та зареєструвалася як неприбуткова організація. Пастор Келбі вела щоденні проповіді, де він читав уривки зі своїх улюблених книг по самовдосконаленню.

Хоча з самого початку було чутки не довіряти Келбі, все дійшло до купу, коли він рекламував проект під час однієї з щоденних проповідей церкви.

Годину до щоденної проповіді, офіційний обліковий запис Twitter проекту повідомив, що тоді мем-монета з ринковою капіталізацією в $ 2 мільйони, яка називалася BigTittyChicken (BTC), є `молодшою сестрою` проекту.

За словами члена основної команди, Келбі, схоже, заявив на тепер видалених Twitter Spaces, що він прийматиме цей проект на всю неділю - але потім більше не вступив з ними у контакт. Меракі Крипто, член команди BigTittyChicken, також сказав, що це мав бути `довготривала партнерство`, але Келбі не виконав своєї обіцянки.

Команда SCF стверджує, що Келбі використовував свій доступ до облікового запису Twitter та асоціацію з церквою, щоб бути оплаченим за цю рекламу, не консультуючись з ким-небудь іншим у проекті. Меракі сказав, що після того, як їх `обманула` Келбі, їх зателефонував `багато інших` проектів, які мали такий самий досвід.

  • у 30 мінут ми підемо в пригоду.
  • Я хочу побачити 50 НОВИХ ОБЛИЦЬ в церкві сьогодні ввечері.
  • З ATH 200 осіб одночасно в просторі.
  • Це метрики, які мене хвилюють.
  • Сьогодні ми розглянемо одне з 21 безапеляційних законів лідерства від @JohnCMaxwell

Пізніше ми прочитаємо ...

Пастор Келбі заявив, що він не створив оригінальний токен Pump.fun за мем-релігію, але був на зв`язку з розпорядником з самого початку. Оригінальний творець залишався у володінні токенів, за які Келбі був би оплачений за свою роботу над проектом.

На жаль, засновник SCF, за яким, здається, `пішов на лівобережжя`, сказав Келбі, продав усі токени і всіх покинув. Незважаючи на те, що у його гаманці не було токенів, Келбі продовжував просувати проект, проводячи щоденні Twitter Spaces, де він пропагував благовість новоутвореної релігії.

`Я припускав, що щось працюватиме біля кінця, щоб я також заробив гроші`, - сказав пастор Келбі у серпні під час епізоду подкасту Decrypt, `Що таке Мета?`

Адресу гаманця, наданого членом основної команди - який бажав залишитися анонімним через страх помсти від Келбі - а також команди BigTittyChicken отримали 10 мільйонів мем-токенів BTC до оголошення, і продали цей весь кошик через наступні чотири години в три кліпи.

`Для BigTittyChicken це була катастрофа`, - сказав Telegram-адміністратор BigTittyChicken агентству Decrypt. `Наша ціна впала, довіра була розтрощена, і нам довелося поспішати відновити нашу репутацію, щоб тримати проект на плаву.

  • Псевдонімний лідер команди спільноти Benji.wif стверджує, що він відправив Келбі $ 9,200 у токенах SCF як оплату за його роботу над проектом. Згідно з даними блокчейну, гаманець моментально відправив ці токени в інший гаманець, а потім пізніше переадресував більшу суму в третій гаманець - той самий, в який оплатив BigTittyChicken.

`Він використовував основний обліковий запис для збору церковних пожертв, які просто [були відправлені] у його гаманець`, - сказав Макс Ньютон, співзасновник WallStreetBets та член спільноти SCF, розблокував Decrypt. Цей гаманець продовжував викидати кілька разів поспіль до того, як він вислав у купку інші гаманці та викинув його там, щоб сховати свої дії.

  1. Тому деякі прихильники бояться, що Келбі, який заявив, що зібрав $ 130,000, щоб побудувати фізичну церкву, відтягував кошти зі своєї спільноти, стверджуючи, що це було для церкви.
  2. Деякі вважають, що Келбі також спрямовувавсь на великих тримачів після того, як він відправив Форму Google інвесторам зі серією питань, у тому числі про кількість токенів, які вони утримують.

Під час цих подій група членів спільноти створила сервер Discord для дослідження Келбі. Тоді команда знайшла докази того, що Келбі міг бути причетний до ряду інших раніше заявлених `шахрайств` та `виведення з ринку`. Після того, як він рекламував BigTittyChicken у Twitter Spaces, група зіткнула його з його діями.

`Ти зарозумілий, і так відірваний від реальності, боятися, що релігія, яку я вигадав і написав Курицячі Закони, про реальну церкву в МОЄ ім`я та фактично існуючу, може бути керована або побудована без мене там`, - розлючався Келбі на Twitter. Так, ти правий, я збожеволів.

  1. Подумати, що ці люди, яких я переносив протягом 2 місяців, які мало що зроблять, окрім твітів і скарг, виберуть, щоб я відступив проти того, щоб піклуватися про мене, є диким, як трахкніть.
  2. Бажаю вам усім збанкротитися та бути побаченим...

Відповідно до цього Келбі вимагав офіційний обліковий запис Twitter у викуп 100 000 доларів, йдеться в приватних повідомленнях Твіттеру, які були побачені Decrypt.

Команда відмовилася виплачувати цю плату та зараз працює з Twitter для повернення доступу. У цих знімках екрану Келбі також стверджує, що володіє торговою маркою Church of the Smoking Chicken Fish, вказавши, що будь-який ком`юніті-перехід мусить відмовитись від цього брендингу.

Боячись, що релігія, яку він допоміг створити, відвертається від нього, Келбі створив новий токен, називаючи його `новим завітом`, та заявив, що роздавтиме токени всім старим власникам SCF - перш ніж вирішити проти цього всього за 30 хвилин та зжегти токени замість цього.

`Це, ніби мій дитина була відійнята або якусь дрібницю, і це безумство`, - сказав Келбі в тому ж довгому твіті. `Знаю, що клятво, я просто запустив це без Тебе.`

Його нова монета стрімко зросла до маркет-капіталізації в 2,6 мільйона доларів за годину, а потім скоротила на 97% незабаром після цього. Після цього хтось заявив, що після цього відправив Келбі до Комісії з цінних паперів і фондового ринку.

А потім акаунт Twitter Келбі зник. Невідомо, чи він був відключений або видалив свій обліковий запис, але обліковий запис знову з`явився через два дні з відредагованою біографією, в якій заявлялося, що він `колись був Пастором для Церкви Курка Риба`. Він одразу ж почав рекламувати нові токени з низькою ринковою капіталізацією, а саме Leaned Out Ch

Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представит решение для масштабирования Solana, токен XAND, запуск 20 сентября 2024. Жидкий стейкинг SOL доступен 29 октября 2024. XAND токен запускается тоже 29 октября. Xandeum Labs получил $2,8 млн. 💡🚀 #Solana #XANDEUM
Просмотреть
Солана Сикер: Революционный смартфон для Web3
Солана Сикер: Революционный смартфон для Web3
Смартфон Солана Сикер интегрирован с блокчейном, имеет улучшенные характеристики, поддерживает AI. Предзаказы открыты за $450, отправка в 2025 году. Интерес вызвал $70 млн дохода и рост цены на SOL. Время покажет успешность внедрения криптовалют. 📱💰🚀
Просмотреть
Реализация смарт-контрактов на платформе XRP Ledger: пошаговый подход
Реализация смарт-контрактов на платформе XRP Ledger: пошаговый подход
Обзор: Гендир XRPL Шварц поддерживает осторожную интеграцию смарт-контрактов, недавний пост оценивает программные возможности, способствующие использованию в реальном мире. Подчеркивает постепенное увеличение доверия. Развитие XRPL EVM sidechain предполагает дополнительное пространство для смарт-контрактов на платформе. 🚀🔗 #XRPL #смартконтракты
Просмотреть
Взрывной рост комиссий на Shibarium
Взрывной рост комиссий на Shibarium
Обзор: Рост комиссий на Shibarium на 2,024% за 24 часа удивил. BONE - топливо сети и сжигает SHIB. Увеличение транзакций на 70% и аккаунтов на 157,14% вызвало вопросы. 🚀📈🔥
Просмотреть