XRP може стати стейблкоїном за допомогою AMM: інсайт загалом.

XRP може стати стейблкоїном за допомогою AMM: інсайт загалом.

Ось як XRP може включати функції стейблкоіну, щоб привернути увагу банків

З перспективою автоматизованих маркет-мейкерів (AMM) на горизонті, члени спільноти XRP бачать мрійовий сценарій, в якому XRP має стейблкоінову функцію, яка приваблює банківський сектор.

Нещодавно господар Digital Perspectives PermaBull (DPP) звернувся до Elon Musk’s AI Grok для отримання уявлення про потенціал перетворення XRP в стейблкоін, використовуючи AMM як механізм стабілізації.

Відповідь AI-інструменту підтвердило, що XRP має потенціал перетворитися в стейблкоін з використанням AMM. Представник спільноти XRP поділився деталями відповідей Grok у пості на X. Запитайте #Grok: Одна з моїх мрійових ситуацій для #XRP & #XRPL.

Банкіри та регулятори розглядають #XRP як #stablcoin після включення #AMM на #XRPL.

Ціна може рухатися в тому напрямку, як дозволить йти відкритий / вільний ринок, використовуючи механізми стабілізації #AMM #LPs, щоб запропонувати жорсткий… pic.twitter.com/sbMKEnj2qQ

— Digital PerspectivesPermaBull🪝 (@DigPerspectives) 7 лютого 2024 р.

XRP Впровадження стейблкоінової функціональності для банків

Grok стверджує, що основна ідея полягає в тому, щоб використовувати AMM для управління постачанням та попитом на XRP. Мета - забезпечити стабільну вартість. Для кращого пояснення Grok намалював сценарій, який демонструє, як це може відбуватися на практиці.

Він вказує на те, що використання AMM для управління постачанням та попитом на XRP може включати ліквідність, що містить XRP та стейблкоїн, такий як USDC Coin (USDC).

У випадках, коли ціна XRP підвищується понад цільову вартість, AMM автоматично продаватиме XRP за USDC. Цей процес збільшує постачання XRP і, відповідно, знижує ціну активу.

Так само, коли ціна XRP падає нижче цільової вартості, AMM буде купувати XRP за USDC, зменшуючи постачання XRP і підвищуючи його ціну. AI вказує, що цей процес може тривати, доки вартість XRP не стабілізується навколо цільової вартості.

Варто зазначити, що значущість полягає в створенні механізму контролю волатильності ціни XRP для підвищення довіри серед приймачів у платіжній сфері.

Господар каналу DPP зауважив, що цей сценарій представляє його мрію для екосистеми XRP.

Він зазначив, що вартість XRP може вільно коливатися залежно від ринкових сил, не потребуючи банкірів та фінансові установи опиратися на замовлення з централізованих бірж.

Підсумовуючи, він зауважує, що це може бути «Гра Змінювач» для XRP. Інші члени спільноти XRP підтримують його точку зору, визнаючи позитивний потенціал. Однак, питання щодо досяжності цього підходу залишається сумнівним. АММ в екосистемі XRP

Нещодавно амодифікація XLS-30, що вводить AMM в XRP Ledger, була схвалена необхідним 80% консенсусом.

Однак виявлення помилки змусило валідаторів скасувати свою підтримку заявці. Тим не менш, ймовірність реалізації AMM раніше залишається значною.

Новый валидатор Jump для Solana: ожидаемые изменения
Новый валидатор Jump для Solana: ожидаемые изменения
Jump представил новый валидатор Frankendancer на Solana. Он увеличивает производительность блокчейна. Планы на два независимых валидатора призваны обеспечить надежность и преимущество в производительности. Firedancer, следующий за Frankendancer, уже на тестовой сети. 🚀
Просмотреть
Polkadot: рост курса после запуска Agile Coretime
Polkadot: рост курса после запуска Agile Coretime
Polkadot (+8%) увеличил производительность сети с помощью Agile Coretime, снижая затраты и улучшая эффективность. Обновление Polkadot 2.0 привлекло внимание разработчиков и инвесторов. 🔥🚀 #Polkadot #AgileCoretime
Просмотреть
Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представит решение для масштабирования Solana, токен XAND, запуск 20 сентября 2024. Жидкий стейкинг SOL доступен 29 октября 2024. XAND токен запускается тоже 29 октября. Xandeum Labs получил $2,8 млн. 💡🚀 #Solana #XANDEUM
Просмотреть
Солана Сикер: Революционный смартфон для Web3
Солана Сикер: Революционный смартфон для Web3
Смартфон Солана Сикер интегрирован с блокчейном, имеет улучшенные характеристики, поддерживает AI. Предзаказы открыты за $450, отправка в 2025 году. Интерес вызвал $70 млн дохода и рост цены на SOL. Время покажет успешность внедрения криптовалют. 📱💰🚀
Просмотреть