Гонконг: найбільший зріст криптовалют в Східній Азії

Гонконг: найбільший зріст криптовалют в Східній Азії

Гонконг переживає найбільший річний зріст криптовалют в Східній Азії: Chainalysis

Новий звіт від фірми з аналізу блокчейну Chainalysis показує, що Гонконг пережив найвищий річний зріст у прийнятті криптовалют в межах Східної Азії.

Звіт показує, що спеціальний адміністративний регіон в Китаї побачив зростання у прийнятті криптовалют на 85,6%. Chainalysis також заявляє, що це розміщує Гонконг на 30 місці у світі за прийняттям криптовалют.

Згідно зі звітом, Східна Азія продовжує залишатися ключовим учасником у світі криптовалют. Вона також займає шосте місце у світі за обсягом криптовалютної економіки. Регіон відповідав за 8,9% глобальної суми, отриманої протягом періоду з липня 2023 по червень 2024 року. Крім того, загальна обсягова вартість on-chain перевищила 400 мільярдів доларів протягом цього періоду.

Зміни в криптовалютному пейзажі Китаю

Постійний ріст у Китаї почався насправді в 2021 році. Проте громадяни країни знайшли альтернативні шляхи для спілкування з криптовалютами.

Звіт підкреслює значний перехід до платформ поза біржами (OTC) та мереж торгівлі одне з одним (P2P). Це особливо помітно з середини 2023 року.

`Зараз, якщо ви хочете вивести гроші з Китаю через традиційні неофіційні шляхи, такі як використання носіїв, комісійні можуть сягати 25-30 відсотків. Збільшення використання OTC криптовалюти в Китаї свідчить про те, що люди шукають швидші варіанти для переміщення грошей`, - сказав Бен Черонвонг, доцент фінансів на Азійському кампусі ІНСІАД.

Гонконг виходить як регіональний центр криптовалют

Незважаючи на обмеження по криптовалютам на материковому Китаї, Гонконг вирішила стати центром криптовалют в Великому Китаї. Регулятивна рамка Гонконгу дозволила більшу гнучкість у сприянні фінансовій інновації.

Звіт показує, що Гонконг пережив найбільший річний зріст у прийнятті криптовалют в Східній Азії на 85,6%. Спеціальний адміністративний регіон також займає 30 місце у світі за глобальним індексом прийняття криптовалют Chainalysis.

Самі швидкозростаючі країни у Східній Азії ⏐ Джерело: Chainalysis

Цікаво, що стейблкоїни складали понад 40% від загальної суми, яка надходила кожен квартал в Гонконзі. Регулятор цінних паперів штату також ввів нову рамку для платформ криптовалютної торгівлі у червні 2023 року.

Ця рамка надала безпечний та регульований спосіб для інвесторів отримати доступ до криптовалют з міцними стандартами ПБЗ. Крім того, ці правила привертають інституційне прийняття.

Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представит решение для масштабирования Solana, токен XAND, запуск 20 сентября 2024. Жидкий стейкинг SOL доступен 29 октября 2024. XAND токен запускается тоже 29 октября. Xandeum Labs получил $2,8 млн. 💡🚀 #Solana #XANDEUM
Просмотреть
Солана Сикер: Революционный смартфон для Web3
Солана Сикер: Революционный смартфон для Web3
Смартфон Солана Сикер интегрирован с блокчейном, имеет улучшенные характеристики, поддерживает AI. Предзаказы открыты за $450, отправка в 2025 году. Интерес вызвал $70 млн дохода и рост цены на SOL. Время покажет успешность внедрения криптовалют. 📱💰🚀
Просмотреть
Реализация смарт-контрактов на платформе XRP Ledger: пошаговый подход
Реализация смарт-контрактов на платформе XRP Ledger: пошаговый подход
Обзор: Гендир XRPL Шварц поддерживает осторожную интеграцию смарт-контрактов, недавний пост оценивает программные возможности, способствующие использованию в реальном мире. Подчеркивает постепенное увеличение доверия. Развитие XRPL EVM sidechain предполагает дополнительное пространство для смарт-контрактов на платформе. 🚀🔗 #XRPL #смартконтракты
Просмотреть
Взрывной рост комиссий на Shibarium
Взрывной рост комиссий на Shibarium
Обзор: Рост комиссий на Shibarium на 2,024% за 24 часа удивил. BONE - топливо сети и сжигает SHIB. Увеличение транзакций на 70% и аккаунтов на 157,14% вызвало вопросы. 🚀📈🔥
Просмотреть