Сервіс Blockchain RPC від Google Cloud: спрощення розвитку web3

Сервіс Blockchain RPC від Google Cloud: спрощення розвитку web3

Google Cloud представляє сервіс Blockchain RPC, сумісний з Ethereum

Цей сервіс усуває потребу у розробників керувати складною інфраструктурою вузлів. Основні висновки Google Cloud новий сервіс Blockchain RPC спрощує розвиток web3. Сервіс пропонує масштабованість і підтримку Ethereum з планами для більшої кількості ланцюжків.

Google Cloud представив свій новий сервіс Blockchain Remote Procedure Call для спрощення розвитку блокчейну для розробників web3, що полегшує їм взаємодію з даними блокчейну, як оголошено компанією в останній оголошені. Сервіс спочатку підтримує основну мережу Ethereum та тестові мережі, з планами на розширення до більшої кількості ланцюжків у майбутньому.

Сервіси Blockchain Remote Procedure Call, відомі також як вузли RPC, широко використовуються у різних застосуваннях в екосистемі блокчейну. Ці протоколи відіграють важливу роль у забезпеченні ефективної комунікації між dApps та блокчейнами, сприяючи широкому спектру функцій, важливих для dApps, гаманців блокчейну та аналітичних платформ блокчейну, щоб згадати лише деякі.

Використовуючи інфраструктуру Google Cloud для безпеки та надійності, новий сервіс Blockchain RPC прагне пропонувати економічно ефективне, масштабоване та надійне рішення для взаємодії з даними блокчейну.

Він ставить своєю метою надати спрощений та ефективний спосіб для розробників web3 керувати інфраструктурою вузлів. Будівельники блокчейну можуть фокусуватися на створенні своїх додатків без складностей, пов`язаних з підтримкою своїх вузлів.

“Пропозиції Google Cloud’s Blockchain RPC відповідають швидкому часу відповіді — точно те, що від них очікується,” — сказав Кайл Кінтал, Головний інженер у 0xArc.

Сервіс сумісний з Ethereum JSON-RPC стандартом, що дозволяє розробниками легко інтегрувати його в свої додатки. Він пропонує безкоштовний тариф з до 100 запитів на секунду та 1 мільйон запитів на день, дозволяючи розробникам створювати реальні часові та даних-інтенсивні додатки без витрат.

“Разом з тим, що Google Cloud дотримується стандартів EIP1474 та має безкоштовну опцію тарифікації, ми відразу ж інтегрували його сервіс в нашу систему та не покидали його,” — додав Кінтал.

Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Nimble Network и Artela объявили партнерство для развития искусственного интеллекта и блокчейна. Nimble Network предлагает платформу для создания и продажи AI агентов. Artela использует технологию EVM++ для создания гибких dApps. Партнерство усилит взаимодействие AI агентов с блокчейном Artela, открывая новые возможности для разработчиков и пользователей. 🚀🤖 #Nimble #Artela #партнерство
Просмотреть
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
RLN меняет финансы Великобритании, снижает мошенничество и обеспечивает инновации, интегрируя блокчейн. Поддерживает ЦБЦД и токенизированные активы. RLN - шаг к долгосрочным инновациям в банковской сфере. 🔗💰🇬🇧
Просмотреть
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC, совместимый с Ethereum, упрощая разработку web3. Сервис обеспечивает масштабируемость и поддержку других цепочек. 🔗🌐
Просмотреть
Новая служба удаленного вызова процедур блокчейна Google Cloud
Новая служба удаленного вызова процедур блокчейна Google Cloud
Google Cloud представил новую службу удаленного вызова процедур блокчейна для web-разработчиков, упрощая взаимодействие с данными Ethereum. Совместима с JSON-RPC, обеспечивает быстрые ответы и бесплатный уровень до 100 запросов в секунду. 🔥🌐 #GoogleCloud #блокчейн
Просмотреть