Новий сервіс Google Cloud для розробки блокчейну Ethereum

Новий сервіс Google Cloud для розробки блокчейну Ethereum

Google Cloud випустила Ethereum-сумісний сервіс блокчейн RPC

Цей сервіс усуває потребу у розробників у керуванні складною інфраструктурою вузлів. Головні висновки Google Cloud новий сервіс Blockchain RPC спрощує розробку web3. Сервіс пропонує масштабованість та підтримку Ethereum з планами на підтримку інших цепей.

Google Cloud представив новий сервіс віддаленого виклику процедури блокчейну для спрощення розробки блокчейну для розробників web3, що робить для них простіше взаємодію з даними блокчейну, як оголошено компанією в останньому повідомленні. Сервіс початково підтримує Ethereum mainnet та testnets, з планами на розширення на інші цепочки у майбутньому.

Послуги віддаленого виклику процедури блокчейну, відомі також як вузли RPC, широко використовуються в різних програмах у блокчейн-екосистемі. Ці протоколи відіграють важливу роль у забезпеченні ефективного спілкування між додатками децентралізованих і блокчейнами, полегшуючи широкий спектр функціональностей, необхідних для додатків децентралізованих, гаманців блокчейну та платформ аналізу блокчейну, щоб згадати лише деякі.

Використовуючи інфраструктуру Google Cloud для безпеки та надійності, новий сервіс Blockchain RPC має на меті запропонувати економічно ефективне, масштабоване та надійне рішення для взаємодії з даними блокчейну.

Він має на меті забезпечити спрощений та ефективний спосіб для розробників web3 керувати інфраструктурою вузлів. Розробники блокчейну можуть фокусуватися на побудові своїх додатків, не займаючись складнощами, пов`язаними з підтримкою власних вузлів.

`Пропозиції Google Cloud Blockchain RPC надають швидкі часи відгуку - точно так, як ви очікували від них`, - сказав Кайл Квінтал, головний інженер в 0xArc.

Сервіс сумісний із стандартом Ethereum JSON-RPC, що полегшує інтеграцію розробникам у свої додатки. Він пропонує безкоштовний рівень з до 100 запитів на секунду та 1 мільйоном запитів на день, що дозволяє розробникам будувати додатки в реальному часі та з великою кількістю даних, не поновлюючи витрат.

`Разом з тим, що Google Cloud слідує стандартам EIP1474 та має опцію безкоштовного рівня, ми відразу ж інтегрували його сервіс у нашу систему та не звертали назад`, - додав Квінтал.

Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Nimble Network и Artela объявили партнерство для развития искусственного интеллекта и блокчейна. Nimble Network предлагает платформу для создания и продажи AI агентов. Artela использует технологию EVM++ для создания гибких dApps. Партнерство усилит взаимодействие AI агентов с блокчейном Artela, открывая новые возможности для разработчиков и пользователей. 🚀🤖 #Nimble #Artela #партнерство
Просмотреть
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
RLN меняет финансы Великобритании, снижает мошенничество и обеспечивает инновации, интегрируя блокчейн. Поддерживает ЦБЦД и токенизированные активы. RLN - шаг к долгосрочным инновациям в банковской сфере. 🔗💰🇬🇧
Просмотреть
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC, совместимый с Ethereum, упрощая разработку web3. Сервис обеспечивает масштабируемость и поддержку других цепочек. 🔗🌐
Просмотреть
Новая служба удаленного вызова процедур блокчейна Google Cloud
Новая служба удаленного вызова процедур блокчейна Google Cloud
Google Cloud представил новую службу удаленного вызова процедур блокчейна для web-разработчиков, упрощая взаимодействие с данными Ethereum. Совместима с JSON-RPC, обеспечивает быстрые ответы и бесплатный уровень до 100 запросов в секунду. 🔥🌐 #GoogleCloud #блокчейн
Просмотреть