Статуя Сатоші: відзначення третьої річниці у Будапешті

Статуя Сатоші: відзначення третьої річниці у Будапешті

Сьогодні відзначається важлива подія, яка віддзеркалюється в коридорах історії криптовалют, оскільки Будапешт, Угорщина, з гордістю святкує третю річницю першої у світі статуї, присвяченої Сатоші Накамото, анонімному винахіднику Bitcoin (BTC). Монумент, що буде представлений у 2021 році, був створений творчими руками скульпторів Гергеша Реки та Тамаша Джиллі.

Скульптура показує верхню половину постави з відблискуючим обличчям, прикритим капюшоном із логотипом Bitcoin. Створений, щоб втілити ідею того, що `кожен з нас - Сатоші`, статуя виразно висловлює віру в те, що інновації та прогрес - це колективні досягнення багатьох.

З підтримкою впливових угорських адвокатів криптовалют, таких як господиня Чорна Кайка, Кріпто Академія, Асоціація Блокчейн Угорщини та Блокчейн Будапешт, сама `Статуя Сатоші` стала потужним символом спільного духу, який підтримує технологічний прогрес.

Цікаво, що це єдиний відомий пам`ятник Сатоші Накамото, навіть за умови того, що Bitcoin вже є активом на трильйон доларів, що породив ціле нове фінансове ринок вартістю у 2 трильйони доларів і зробив багатьох людей багатими.

Наступним великим досягненням для Bitcoin щодо Накамото буде наприкінці жовтня, оскільки цього року виповнюється 16 років з моменту випуску Біткойн Біллінгів, базового документа, що визначив концепцію та технологію першої криптовалюти. Угорщина та Bitcoin

Тим часом, Угорщина недавно прийняла новий закон про криптовалютні активи, узгоджуючи свою національну правову базу з регуляціями Європейського союзу, відомими як MiCA. Цей закон охоплює випуск, пропозицію та торгівлю криптовалютними активами, а також нагляд та покарання провайдерів послуг з криптовалютними активами.

Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
🔝🌍 США лидируют с $12.16 млрд биткойнов, Великобритания, Бутан и Сальвадор следующие. США активны, Великобритания пассивна, Бутан и Сальвадор часто проводят транзакции. Каждое правительство имеет уникальный подход к управлению своими крипто-активами.
Просмотреть
Криптовалютный рынок: выход из медвежьей фазы?
Криптовалютный рынок: выход из медвежьей фазы?
Аналитик Джейми Кутс считает, что криптовалютный рынок близок к завершению медвежьего тренда. Уровень Bitcoin в $63 000 может быть сигналом возможного бычьего ралли. Подъем индекса сезона альткоинов и активность смарт-контрактов также указывают на оптимизм. 📈🐂
Просмотреть
Прогноз роста биткоина до $108-155 тыс.
Прогноз роста биткоина до $108-155 тыс.
Биткоин готовится к прорыву к новым рекордным ценам на основе исторических данных, с возможным ростом до $108 000 - $155 000. Поведение криптовалюты в предыдущих циклах указывает на возможную позитивную динамику в ближайшие месяцы. Рынок ожидает бычий ралли в 2025 году. 🚀💰
Просмотреть
Цифровые активы готовы к росту: что будет с ценой биткойна после выборов в США? - Standard Chartered
Цифровые активы готовы к росту: что будет с ценой биткойна после выборов в США? - Standard Chartered
Standard Chartered делает бычий прогноз для биткойна: $125K с Трампом и $75K с Харрис. Цифровые активы на подъеме после снижения ставок ФРС. Кривая доходности положительна для крипты. Кендрик ждет новых инвестиций через ETF. 🚀📈 #биткойн #StandardChartered
Просмотреть