Криптовалютний кит забиває великий гол: інвестиція в Baby Doge приносить 228% ROI

Криптовалютний кит забиває великий гол: інвестиція в Baby Doge приносить 228% ROI

Кит забиває великий гол: 228% ROI на інвестицію в Baby Doge на суму 1,37 мільйона доларів

Криптовалютний кит, відомий під псевдонімом MrLubd, став героєм заголовків, придбавши масивні 1,72 трільйона токенів Baby Doge, що оцінюються в 1,37 мільйона доларів. Цей крок вже приніс надзвичайний дохід у розмірі 228%, а інвестиція зараз вартує 3,14 мільйона доларів. Дані від The Data Nerd підкреслюють транзакцію та її вражаючі прирости.

Інші розумні гроші у $BABYDOGE були виявлені.

За 3 роки, цей один – #MrLUbd накопичив 1,72 трільйона $BASBYDOGE за 1,37 мільйона доларів (з середнім входом $0,0000000008).

Щойно його інвестиція перетворилася на 3,14 мільйона доларів (ROI ~ 228%)

Адреса: https://t.co/ZnoQfg1Dfc

PancakeSwap Транзакції та Підключення OpenSea

Покупка включала серію транзакцій на PancakeSwap V2 Pool, кожна з відтіком 111.1118 токенів Baby Doge, що оцінюються від $98,79 до $99,61. Ці транзакції здаються пов`язаними з обліковим записом OpenSea, пов`язаним з MrLubd. Постійний шаблон можливо вказує на потенційну автоматизацію або швидке виконання, ймовірно, для придбання чи переказу активів на OpenSea.

Цей крок вже вигідно віддався, і поточна вартість інвестиції досягла 3,14 мільйона доларів, надзвичайний дохід у розмірі 228%.

Покупка була здійснена через серію транзакцій на PancakeSwap V2 Pool тиждень тому. Ці транзакції, кожна з відтіком 111.1118 токенів Baby Doge, оцінювалися приблизно від $98,79 до $99,61 USD.

Джерело: The Data Nerd

Надходження вказують на зв`язок з обліковим записом OpenSea, пов`язаним з MrLubd, який, судячи з усього, є одержувачем у кожному випадку. Постійний шаблон цих транзакцій натякає на можливу автоматизацію або швидке виконання, ймовірно, пов`язане з придбанням чи переказом декількох активів на OpenSea.

Лістинг Binance підігріває ралі Baby Doge

Ця значна інвестиція слідує за оголошенням Binance про лістинг монети Baby Doge, нарівні з Neiro (NEIRO) та Turbo (TURBO), для реалізації у спотовому торгівлі. Binance, найбільша криптовалютна біржа у світі за обсягом торгівлі, відкрила депозити для цих монет за годину до початку торгівлі, спонукаючи до поновленого інтересу та швидкого ралі ціни Baby Doge.

Читайте також: Нові мем-монети на Binance: NEIRO падає, TURBO зростає, BABYDOGE змінюється

Біржа підтвердила, що за лістинг цих активів не були зняті жодні комісії, а вилучення буде доступне починаючи з 17 вересня, як заплановано. Поточний ринковий виступ Baby Doge

На момент написання, курс монети Baby Doge становив $1,79е-9, при торговому обсязі $248 629 779 за останню добу. Вартість монети зросла на 70,70% за останні 24 години, приводячи до ринкової капіталізації $272 080 813.

Джерело: CoinMarketCap

Графік ціни протягом останніх 24 годин показує початкову волатильність з незначними коливаннями, за якими слідував помітний ріст приблизно в середині дня до трохи вище $0,082. Після цього рісту ціна стабілізувалася трохи вище $0,0818, що свідчить про короткостроковий рівень підтримки та період консолідації.

Відмова від відповідальності: Інформація, представлена в цій статті, призначена лише для інформаційних та освітніх цілей. Стаття не є фінансовою порадою або порадою жодного виду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які збитки, понесені внаслідок використання згаданого вмісту, продуктів чи послуг. Читачі рекомендується проявляти обережність перед прийняттям будь-яких дій, пов`язаних із компанією.

Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представит решение для масштабирования Solana, токен XAND, запуск 20 сентября 2024. Жидкий стейкинг SOL доступен 29 октября 2024. XAND токен запускается тоже 29 октября. Xandeum Labs получил $2,8 млн. 💡🚀 #Solana #XANDEUM
Просмотреть
Солана Сикер: Революционный смартфон для Web3
Солана Сикер: Революционный смартфон для Web3
Смартфон Солана Сикер интегрирован с блокчейном, имеет улучшенные характеристики, поддерживает AI. Предзаказы открыты за $450, отправка в 2025 году. Интерес вызвал $70 млн дохода и рост цены на SOL. Время покажет успешность внедрения криптовалют. 📱💰🚀
Просмотреть
Реализация смарт-контрактов на платформе XRP Ledger: пошаговый подход
Реализация смарт-контрактов на платформе XRP Ledger: пошаговый подход
Обзор: Гендир XRPL Шварц поддерживает осторожную интеграцию смарт-контрактов, недавний пост оценивает программные возможности, способствующие использованию в реальном мире. Подчеркивает постепенное увеличение доверия. Развитие XRPL EVM sidechain предполагает дополнительное пространство для смарт-контрактов на платформе. 🚀🔗 #XRPL #смартконтракты
Просмотреть
Взрывной рост комиссий на Shibarium
Взрывной рост комиссий на Shibarium
Обзор: Рост комиссий на Shibarium на 2,024% за 24 часа удивил. BONE - топливо сети и сжигает SHIB. Увеличение транзакций на 70% и аккаунтов на 157,14% вызвало вопросы. 🚀📈🔥
Просмотреть