Лістінг DeFi Technologies на Nasdaq після гри на трезорі Bitcoin

Лістінг DeFi Technologies на Nasdaq після гри на трезорі Bitcoin

DeFi Technologies готується до лістингу на Nasdaq після гри на трезорі Bitcoin

Високопродуктивна канадська криптовалютна компанія претендує на лістинг на американській фондовій біржі, що потенційно може відкрити компанію для армії голодних нових інвесторів.

DeFi Technologies - материнська компанія до різних криптовалютних підприємств, зокрема оператора фондової біржової угоди (ETF) Valour - наразі торгує на Cboe Canada під тікером DEFI, і на OTC-ринках під DEFTF. В понеділок компанія оголосила, що подала заявку на реєстрацію форми 40-F до SEC для отримання лістингу на фондовій біржі Nasdaq.

`Лістинг акцій компанії на Nasdaq залишається під питанням схвалення Nasdaq та виконання всіх відповідних вимог до лістингу та регуляторних вимог, включаючи визнання SEC ефективністю форми 40-F,` - уточнило оголошення. Акції компанії також залишаться лістинговими на Cboe Canada.

У фінансових термінах цей процес відомий як `відлістинг`, коли компанія переходить з альтернативних, низьколіквідних ринків торгівлі на активну, високоліквідну основну фондову біржу.

Хоча це вважається великою можливістю для менших компаній прискорити зростання, відлістинг вимагає подолання деяких значних перешкод. Фактори включають досягнення певного розміру, частки ринку та фінансової життєздатності.

Дотепер у цьому році DeFi Technologies успішно виконувала всі показники. Її акції зросли на 275% з початку року, а її прибуток за кварталами виявився значно вищим за витрати на бізнес. На липень компанія підтвердила, що заробила 105 мільйонів доларів прибутку цього року, тоді як її загальна ринкова капіталізація становила всього 429 мільйонів доларів на той момент.

Багато аналітиків, зокрема співзасновник Reflexivity Research Віл Клементе, відзначили, що це представляє собою помітне співвідношення ціни до прибутку, що залишає DeFi Technologies переважно `нерозумілій` та `недооціненій` порівняно з середньою компанією S&P 500.

Після розголошення свого прибутку за другий квартал, DeFi Technologies відновилася після середньорічної спаду вище 2 доларів за акцію, залишаючи більшість блокчейн-акцій на задньому плані під час затишшя на криптовалютному ринку. Її прибуток підтримувався Valour, її дочірньою компанією, яка надає продукти із криптовалютними інвестиціями в Європі, та DeFi Alpha, яка знаходить можливості для отримання прибутку за допомогою арбітражних угод з низьким ризиком.

Компанія оголосила у червні, що утримує Bitcoin на своєму балансі. Вона подвоїла ці утримання BTC в липні, а також додала Solana та CORE до свого трезору.

Відредаговано Андрю Хейворд

Сделай ставку: выборы президента США 2024 года - SynFutures предлагает перпетуальные контракты
Сделай ставку: выборы президента США 2024 года - SynFutures предлагает перпетуальные контракты
СинФьючерс запустил перпетуальные контракты на выборы президента США 2024 с 10-кратной маржой. Ставки на Харрис и Трампа, прогнозируется победа Харрис. Обе пары торгуются выше $0, почти $366k на TRUMP и $105k на HARRIS. 🇺🇸🔮🚀
Просмотреть
Clearpool представила Oxygen: инновационный слой ликвидности RWA
Clearpool представила Oxygen: инновационный слой ликвидности RWA
Clearpool представила Oxygen - инновационный слой ликвидности RWA для Ozean. Разрешенные пулы заемщиков обеспечивают краткосрочный капитал с рыночными вознаграждениями. Oxygen (O2)поддерживает унифицированную корзину RWAs, токены и криптоактивы. Новый подход позволяет предприятиям получать доступ к ликвидности по низким ценам. 🚀🌊
Просмотреть
Три способа изменения финансовых услуг через DeFi
Три способа изменения финансовых услуг через DeFi
Обзор: DeFi изменит финансовые услуги. Токенизация, доступность 24/7, возможность стать своим банком. Будущее DeFi - цифровое, открытое, глобальное 🌐.
Просмотреть
AirSwap: децентрализованная платформа для торговли
AirSwap: децентрализованная платформа для торговли
AirSwap - платформа для торговли токенами ERC-20 и NFT. Децентрализована, без кастодии, контроля средств и рисков контрагентов. Использует смарт-контракты, сэкономив на депозитах и эскроу. Создатели - Овед и Моситес, с консультантами Новограцем и Лубином. Предотвращает манипуляции, поддерживая гибкие торговые протоколы и членские функции AST токена. 🚀🔒💱 #AirSwap #децентрализация
Просмотреть