Оновлення: One Trading отримала фінансування від SC Ventures для запуску перших крипто-фючерсів в ЄС

Оновлення: One Trading отримала фінансування від SC Ventures для запуску перших крипто-фючерсів в ЄС

Банківський гігант робить велику ставку на першу в ЄС зареєстровану платформу ф`ючерсів на криптовалюти

Європейська криптовалютна біржа One Trading (раніше відома як Bitpanda Pro) щойно отримала стратегічне фінансування від SC Ventures, інвестиційного підрозділу Standard Chartered. Це співпала з отриманням нового крипто-дозволу в Нідерландах. SC Ventures підтримує One Trading після схвалення європейськими регуляторами криптодеривативів

One Trading планує використати отримані кошти для запуску перших у ЄС постійних крипто-ф`ючерсів у якості торгової площадки MiFID II. Це відбувається після того, як компанія влітку 2024 року придбала Ліцензію на Організовану Торговельну Платформу від Голландського Управління Фінансовою ринками, встановивши себе як платформу, що відповідає MiFID II.

  • Ми раді оголосити, що @scventuresDNA зробили стратегічне інвестування в @OneTradingEU. У рамках цього раунду існуючий інвестор @middlegamevc також збільшив свою частку в One Trading, тоді як Valar та @speedinvest також взяли участь.

До червня минулого року One Trading працювала як Bitpanda Pro, незалежний розділ популярної платформи Bitpanda, призначений для більш досвідчених користувачів. Однак біржа оголосила про ребрендинг, який співпало з отриманням €30 мільйонів у раунді фінансування під керівництвом Valar Ventures.

Ми щасливі оголосити, що @OneTradingEU отримала Ліцензію на Організовану Торговельну Платформу від голландського фінансового регулятора, що призводить крипто-ф`ючерси на кордони в ЄС.

З цим новим ліцензію One Trading стає єдиною торговельною площадкою постійних ф`ючерсів в ЄС.

Joshua Barraclough

`Як велика міжнародна банківська установа зі зобов`язанням до інновацій, SC Ventures присвячений покращенню інфраструктури ринку цифрових активів. Ми вітаємо їх як інвестора в компанію і вважаємо, що вони можуть додати багато цінності One Trading та нашим клієнтам`, - зазначив Джошуа Баррокло, засновник та генеральний директор One Trading.

Дозвільна апробація позиціонує One Trading як єдиного провайдера торгівлі постійними крипто-ф`ючерсами в ЄС та першою в Європі платформою для постійних ф`ючерсів, розрахованих у готівковій формі, включаючи Велику Британію. Зокрема, вона буде першою регульованою біржею похідних у Європі, яка доступна для роздрібних клієнтів.

`Фінансова інновація не повинна йти в рахунок захисту споживачів, тому ми раді бачити, що One Trading отримує Ліцензію на Організовану Торговельну Платформу,` - сказав Алекс Мансон, генеральний директор SC Ventures. `Ми очікуємо, що One Trading надасть дуже потрібну інфраструктуру всім учасникам в ЄС та далі`.

Раунд інвестування, який завершився 17 вересня 2024 року, також був присутністю існуючого інвестора MiddleGame Ventures, а також Valar і SpeedInvest. Фінансові умови не були розкриті.

Тим часом, Bitpanda в даний час позиціонує себе не лише як криптовалютна біржа, але як все-в-одному інвестиційна платформа для роздрібних трейдерів в Європі та Середньому Сході. Минулого місяця він розширив партнерство з CoinMENA для розширення послуг з криптовалютних активів на Близькому Сході. Кілька місяців тому він досяг позначки у 5 мільйонів користувачів, збільшивши загальну базу клієнтів на 500 000 у Q2 2024.

Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Coinbase продолжает расширять свой листинг: на очереди Zetachain (ZETACHAIN). 🚀📈 #Coinbase #Zetachain #криптовалюты
Просмотреть
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавила Aleo (ALEO) перед решением ФРС 🚀📈🔥. Не инвестиционный совет.
Просмотреть
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Uniswap лидирует на рынке DEX с еженедельным объемом в $7.09 млрд 💰. PancakeSwap на втором месте, ORCA на третьем, Aerodrome четвертый, Raydium пятый, DODO шестой, Curve седьмой, Camelot восьмой, Thorchain девятый.
Просмотреть
Физические офисы в Перу для покупки и продажи Bitcoin
Физические офисы в Перу для покупки и продажи Bitcoin
Nemo Latam открывает физические офисы в Перу для покупки Bitcoin лицом к лицу, улучшая доступность и доверие к криптовалютам. Это помогает разнообразию и включению в отрасли. Перу показывает высокий интерес к криптовалютам, становясь топ-50 страной по их принятию. 🔥🪙
Просмотреть