XRP: $100 - Прогноз аналітика

XRP: $100 - Прогноз аналітика

Аналітик заявив, що XRP обов`язково досягне $100: ось чому

Криптоаналітик та ютубер Леві Рітвельд наполягає на тому, що XRP різко зросте до $100, коли буде досягнуто певний ринковий показник.

У недавньому відео Рітвельд впевнено заявив, що цей вибуховий рух ціни може статися набагато швидше, ніж багато інвесторів очікували, оскільки вже йде значний накопичувальний етап. За словами Рітвельда, ті, хто зараз діють, можуть побачити життєзмінні прибутки, оскільки XRP готується до свого наступного великого прориву. Чому XRP до $100 `впевнено`

Впевненість Рітвельда в цьому сміливому прогнозі для XRP ґрунтується на коментарях Кеті Вуд, генерального директора Ark Invest, однієї з провідних компаній управління активами, що пропонують акції Bitcoin ETF.

Крім того, він бере натхнення з росту інституційного прийому криптовалют, особливо через Bitcoin ETF. Він наголосив, що по мірі того, як інституції, такі як BlackRock та JPMorgan, представляють криптові пропозиції своїм найбагатшим клієнтам, ліквідність буде напливати на більший ринок, піднімаючи альткоїни, такі як XRP, на нові висоти.

ETF Ethereum вже схвалено, і Рітвельд вважає, що ймовірно, буде затверджено ETF XRP. На минулому тижні надії на XRP ETF зросли, оскільки Grayscale представив XRP Trust для як індивідуальних, так і інституційних інвесторів.

У відео Рітвельд додатково підтримав свій бичий прогноз для XRP з прогнозом Вуду на $650 000 для Bitcoin до кінця десятиліття. Цікаво, що гендиректор Ark Invest зазначив, що компанія вибрала цю ціль як базовий варіант до появи ETF, які інвестують в Bitcoin.

З урахуванням того, що Bitcoin spot ETF тепер реальність, Вуд заявила, що Ark стає більш переконаною в своєму бичому сценарії на $1 500 000 для Bitcoin до 2030 року. `Немає способу зупинити Bitcoin`, - підкреслила вона. XRP `Легко перевершить` $100, якщо Bitcoin досягне $1.5M

Користуючись цією впевненістю, Рітвельд підкреслив, що XRP готовий скористатися загальним ростом ринку, оскільки XRP займає близьке місце до Bitcoin.

За словами Рітвельда, якщо Bitcoin досягне $1.5 мільйона за монету, XRP `легко перевершить $100`. Він підкреслив свою віру в те, що XRP досягне цільової ціни $100 до 2030 року, відзначаючи, що вона проникає в ринки, яких Bitcoin не може досягти через свої технології. `XRP стане активом на десятки трильйонів доларів`, - він зауважив.

На даний момент XRP оцінюється в $0,5734, і досягнення $100 потребує надзвичайного зростання на 17 339% від поточних рівнів. У порівнянні з тим, досягнення $1.5 мільйона для Bitcoin потребує відносно меншого зростання ціни в 2 444%.

З урахуванням цього амбітного прогнозу Рітвельд спробував підтримати свої розрахунки технічним аналізом, вказавши на дуже бичий сигнал на стохастичному RSI для XRP.

Відповідно він закликав свою аудиторію використовувати поточні умови ринку. Він зазначив, що сам володіє позицією з використанням плеча 5x на XRP.

Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
🔝🌍 США лидируют с $12.16 млрд биткойнов, Великобритания, Бутан и Сальвадор следующие. США активны, Великобритания пассивна, Бутан и Сальвадор часто проводят транзакции. Каждое правительство имеет уникальный подход к управлению своими крипто-активами.
Просмотреть
Криптовалютный рынок: выход из медвежьей фазы?
Криптовалютный рынок: выход из медвежьей фазы?
Аналитик Джейми Кутс считает, что криптовалютный рынок близок к завершению медвежьего тренда. Уровень Bitcoin в $63 000 может быть сигналом возможного бычьего ралли. Подъем индекса сезона альткоинов и активность смарт-контрактов также указывают на оптимизм. 📈🐂
Просмотреть
Прогноз роста биткоина до $108-155 тыс.
Прогноз роста биткоина до $108-155 тыс.
Биткоин готовится к прорыву к новым рекордным ценам на основе исторических данных, с возможным ростом до $108 000 - $155 000. Поведение криптовалюты в предыдущих циклах указывает на возможную позитивную динамику в ближайшие месяцы. Рынок ожидает бычий ралли в 2025 году. 🚀💰
Просмотреть
Цифровые активы готовы к росту: что будет с ценой биткойна после выборов в США? - Standard Chartered
Цифровые активы готовы к росту: что будет с ценой биткойна после выборов в США? - Standard Chartered
Standard Chartered делает бычий прогноз для биткойна: $125K с Трампом и $75K с Харрис. Цифровые активы на подъеме после снижения ставок ФРС. Кривая доходности положительна для крипты. Кендрик ждет новых инвестиций через ETF. 🚀📈 #биткойн #StandardChartered
Просмотреть