Нагальна потреба в реформі оподаткування Bitcoin

Нагальна потреба в реформі оподаткування Bitcoin

Потреба в терміновій реформі оподаткування Bitcoin для підтримки повсякденного використання

Система монетарної заборгованості стала дуже екстремальною. З одного боку, США перевалили через позначку у $35 трильйонів національного боргу, що ставить на кожного громадянина США біременість у $104 тис. З іншого боку, Конгресова бюджетна служба (КБС) визначає федеральні видатки на 2024 рік на рівні 24.2% від ВВП.

Ця розбіжність між розрослою витратами та зростанням боргу виправдує економіку на тісному шляху. Надзвичайно малоймовірно, що УДП вибере скорочення витрат, більшість з яких йдуть на соціальні програми, пільги та військові цілі. Останній сам по собі є ключовим інгредієнтом, що підтримує USD як світову валюту.

Навпаки, це передбачає інший розширення балансу Феду, з трьома скеруваннями ставок на 0.25% на цьому році вже враховано. З свого боку, невалютні активи, такі як акції, золото та Bitcoin, готові для зростання ще раз. У корені цієї динаміки стоїть питання про достовірність інформації.

Якщо американське бюро статистики праці повністю перегляне кількість робочих місць на один мільйон між квітнем 2023 року та березнем 2024 року, корупція інформації видна в центральному банківництві саме по собі. Якщо Федеральна резервна система може збільшити M2 грошовий запас на 27% в 2020-21 роках, самі гроші тоді втрачають інформаційну згуртованість.

Саме тому інвестори звертаються до акцій, золота та Bitcoin. Ці активи стають засобами вартості, оскільки валюта втрачає здатність надійно передавати вартість. Проблема полягає в тому, що їх також оподатковують як спосіб стримати швидкість виходу із центральної банківської системи.

Це особливо важливо для Bitcoin, унікального активу, який є як засобом накопичення вартості, так і може бути використаний як щоденний платіжний інструмент. Тоді виникає питання, чи можливий законний ландшафт, в якому низькоцінні транзакції Bitcoin випадково не оподатковуються федерально? Використання Bitcoin та його придатність для заміни валют

Щоб зрозуміти регулятивний шлях вперед, спочатку потрібно з`ясувати, як зазвичай використовується Bitcoin. Врешті-решт, порівняння використання Bitcoin проти фіатного використання намалює чіткий малюнок того, чи можна використовувати Bitcoin як практичну валюту, чи воно буде сприйняте як загрозу поточній грошовій системі.

Незважаючи на рішення масштабування другого рівня, такі як Lightning Network, чим більше BTC використовується, тим більший тиск на Bitcoin mainnet, оскільки майнери обробляють транзакційні блоки. З свого боку, більша активність мережі генерує більше тертя, що проявляється у наростаючій комісії за кожну транзакцію BTC.

У розвинутих країнах, таких як Австралія, використання криптовалюти для платежів традиційно було мінімальним.

Кредит зображення: Австралійський банк резерву

Це передбачувано, оскільки людям потрібні сильні стимули, щоб відмовитися від існуючих платіжних рішень, вже моментальних та зручних.

У найкращому випадку транзакції BTC в основному обертаються навколо третіх осіб, які допомагають здійснити транзакції BTC за допомогою фіатної валюти. Наприклад, платформа зі спускового каналу Bitcoin Strike вирішила позбавитися казначейської служби Prime Trust, оскільки остання пізніше сфінансувала банкрутство. Проте Strike продовжує використовувати банки, такі як Lead, Cross River Bank та Customers Bank.

Іншими словами, участь Bitcoin пов`язана з онлайн-системами платежів, через комерційні банки, які пов`язані з центральними банками. Останні вже зробили гроші фактично цифровими, за винятком того, що вони зберігаються на їх балансах.

Хоча ці установи можуть втручатися у грошові запаси, вони можуть це робити для забезпечення максимальної ліквідності, що потрібна для монетарної системи на основі боргу, в якій фіатна валюта фактично є відстежувачем боргів.

У контрасті з цим рідкість Bitcoin робить його менш привабливим для такого використання. Золото вже показало це, коли його покинули. Оскільки постачання золота не було достатньо гнучким, щоб підтримати зростаючу (з боргової бази) економіку, головні економісти вважали гроші, підтримані з золотом, застарілими.

Більше того, Bitcoin не підходить як щоденний платіжний інструмент порівняно з альтернативами без комісій, такими як Nano (XNO), які пишаються екологічними зеленими хостингами або потенційними CBDC. Скоріше, сила Bitcoin полягає в непорушній рідкісності, яка служить глобальним резервним шаром поселення.

Альткоины: сезон нагрева ФРС. Il Capo оценивает перспективы.
Альткоины: сезон нагрева ФРС. Il Capo оценивает перспективы.
Об альткоинах: Il Capo отмечает, что альткоины показывают бычьи сигналы, но сезон еще не начался. Индекс остальных дал первые указания, еще нужно подтверждение. Возможно начало роста. 📈🔍
Просмотреть
Токены для альтсезона 2024: SUI, FTM, IMX, AERO, SOL, OM, ARV, RUNE, RNDR, CROWN, SUPER
Токены для альтсезона 2024: SUI, FTM, IMX, AERO, SOL, OM, ARV, RUNE, RNDR, CROWN, SUPER
Инвесторы готовятся к альтсезону с SUI, FTM, IMX, AERO, SOL и другими токенами. Нойнер рекомендует следить за Японией. 📈🚀#криптовалюты #альтсезон
Просмотреть
Прогнозные рынки криптовалют на $1,4 млрд в 2024: отчет
Прогнозные рынки криптовалют на $1,4 млрд в 2024: отчет
Прогнозные рынки криптовалют на $1,4 млрд в 2024 году. Polymarket и Azuro развивают сектор, предлагая ставки на события и спорт. Переход на блокчейн повышает прозрачность и интерес. Проблемы с ликвидностью и регулированием. Крипто-рынок ожидает дальнейшего роста. 🙂📈
Просмотреть
Виталик Бутерин и риски плутократии в управлении блокчейном
Виталик Бутерин и риски плутократии в управлении блокчейном
Виталик Бутерин исследует риски плутократии в управлении на основе токенов. Он рассматривает связь между координацией и крипто-экономикой, подчеркивая необходимость гибридных моделей управления. Будущее управления блокчейном - сбалансированное сочетание экономических и политических принципов. ⚖️🔗🔒
Просмотреть