Неіро на Binance: спірність та мем-токени

Неіро на Binance: спірність та мем-токени

Лістінг Neiro на Binance спричинив палкий онлайн спори

Ефірні мем-монети зіткнулися 16 вересня, коли найбільша криптобіржа, Binance, внесла Neiro до торгівлі заразами, відправивши токен на нові висоти.

Як раніше повідомлялося, Binance внесла токен першого ефірного Neiro (NEIRO), і мем-монета підскочила більше, ніж на 700% менше, ніж за 24 години після тижнів слабкої динаміки ціни.

Neiro - це мем-токен з тематикою собак, спрямований на Akita Neiro, собаку породи Shiba Inu, яку прийняла Ацуко Сато. Сато славиться в криптоколах за володіння Kabosu, покійною собакою, яка надихнула мультимільярдний мем-проект Dogecoin (DOGE).

Після того, як Сато оголосила Neiro, ринки криптовалют Ethereum (ETH) і Solana (SOL) затопили потік токенів, які мають ту саму назву. Два токени вибилися з толпи; обидва існують на блокчейні Ethereum.

Обидва мем-токени стартували в кінці липня і привернули увагу на основі наративу `наступний Dogecoin`. Після того, як розробник зник, перший Neiro на Ethereum став спільнотним проектом, і учасники почали активно розвивати прогрес.

Інший схожий токен стартував на Ethereum і швидко досяг майже 300 мільйонів доларів ринкової капіталізації, оскільки `кити` та впливові особи зі спільноти Shiba Inu (SHIB) долучилися. Цей мем-токен NEIRO отримав списки обміну на платформах, таких як Bybit та вічні контракти Binance.

Рішення Binance про останній лістінг розірвало поділ у всій широкій спільноті Neiro. Користувачі, які утримують перший токен Neiro на Ethereum, похвалили хід як корисний для спільноти.

Однак члени іншого фракції Neiro стверджували, що відбувається `гра вдвох` та маніпуляція. Один користувач стверджував, що засновник Tron Джастін Сан та інші особи знаходяться за цим розвитком. Сан був помічений з рекламою мем-токена до того, як Binance оголосила про лістінг. `Гра вдвох` означає криптовпливовець, який, як правило, засновник або провідний розробник, просуває актив у соціальних мережах безпосередньо чи опосередковано.

Спостерігачі також відзначили, що непозначена адреса накопичила перший токен NEIRO перед оголошенням Binance про лістинг. На момент написання невідомий інвестор похвалився понад 500 000 доларів нереалізованих прибутків, породжуючи питання про внутрішню інформацію та фронтранінг.

Нейтралі висловлювали стурбованість стосовно всієї ситуації та можливих правових наслідків для Binance. Кілька користувачів X питали, чи має криптобіржа займатися нестабільним ринком мем-монет та чи створює її участь нечесну перевагу для певних гравців.

Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Coinbase продолжает расширять свой листинг: на очереди Zetachain (ZETACHAIN). 🚀📈 #Coinbase #Zetachain #криптовалюты
Просмотреть
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавила Aleo (ALEO) перед решением ФРС 🚀📈🔥. Не инвестиционный совет.
Просмотреть
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Uniswap лидирует на рынке DEX с еженедельным объемом в $7.09 млрд 💰. PancakeSwap на втором месте, ORCA на третьем, Aerodrome четвертый, Raydium пятый, DODO шестой, Curve седьмой, Camelot восьмой, Thorchain девятый.
Просмотреть
Физические офисы в Перу для покупки и продажи Bitcoin
Физические офисы в Перу для покупки и продажи Bitcoin
Nemo Latam открывает физические офисы в Перу для покупки Bitcoin лицом к лицу, улучшая доступность и доверие к криптовалютам. Это помогает разнообразию и включению в отрасли. Перу показывает высокий интерес к криптовалютам, становясь топ-50 страной по их принятию. 🔥🪙
Просмотреть